Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Theme Park World

1999.07.14. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Pár évvel ezelőtt nagy sikere volt a Bullfrog Theme Park programjának, melyben a játékos feladata egy vidámpark felépítése és irányítása volt. A készítők mostanra látták elérkezettnek az időt, hogy folytassák ezt a programot, és elkészítsék a Theme Park Worldöt. A Bullfrog kihangsúlyozza, hogy ez nem csak egy második rész, hanem annál sokkal több: egy vadonatúj játék, tele rengeteg újítással a hasonló programokhoz (az eredeti Theme Parkhoz és a MicroProse nemrég megjelent RollerCoaster Tycoonjához) képest.

Theme Park World

A program egy saját 3D engine-re épül, melyben egy egyszerű kezelőfelület gondoskodik az irányításról. Feladatunk igen sokfelé ágazó. Mindenekelőtt meg kell terveznünk vidámparkunkat, a különféle rendelkezésre álló alkatrészből. Építhetünk hullámvasutat, dodzsem vagy go-kart pályát, valamint egyéb szórakozási lehetőségeket. Ezek után személyzetet kell felbérelnünk, akik tisztítják a parkot, vagy szórakoztatják a látogatókat. A mi feladatunk a munkások bérének megállapítása is, és a belépődíjak meghatározása is. A cél természetesen mi más is lehetne, mint hogy minél több látogatónk legyen, és minél jobban érezzék magukat, ezáltal minél nagyobb bevételre tegyünk szert.

Négy téma lesz, melyek köré parkunkat építhetjük. Ez határozza meg a felhasználható építményeket. A Halloween például ijesztő mintázatú épületeket ad, míg a Lost World építményei különféle őslényekkel kapcsolatosak.

Theme Park World

A játék érdekessége, hogy nem csak kívülállóként szemlélhetjük az eseményeket, hanem first person módba váltva egy kiválasztott látogató szemszögéből nézhetjük végig parkunkat, próbálhatjuk ki a hullámvasutat, stb.

Az internet se maradhat ki a játékból, megtervezett parkjainkat feltölthetjük a hálózatra, ahonnan bárki más elérheti azt, és körbesétálhatja parkunkat. A játék homepage-éről a megjelenés után újabb építményeket is le lehet majd tölteni.

Theme Park World

A Theme Park Worldre még legalább őszig várni kell, de az biztos, hogy egy színvonalas játék lesz, mely hosszú időre leköti a játékost. Erre mindenképpen biztosíték a fejlesztő csapat, a Bullfrog ugyanis mindig is minőségi játékairól volt híres, és korábbi két "Theme" programjuk, a Theme Park és a Theme Hospital is nagyon jó volt. ■

Theme Park WorldTheme Park WorldTheme Park WorldTheme Park WorldTheme Park World
Theme Park World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Theme Park World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló