25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Crime Cities

Írta: Dino

Az EON Digital Entertainment kiadásában jelenik meg hamarosan a Techland fejlesztésében készülő Crime Cities akciójáték, mely alapjában - a küldetések jellegében - némileg a GTA 3D-sített futurisztikus változatának is tekinthető.

A történet szerint a jövőben eluralkodott a bűnözés. A hatóságok egyetlen módot látnak a megoldásra: egy emberüket beépítik az alvilágba. Garm Tigert választják ki a feladatra, akit hazaárulás és engedetlenség vádjával ítélnek el, és elküldik az egyik börtönvárosba. A rácsok mögött Garm Johnny Red álnéven bérgyilkos lesz. A játékban őt irányíthatjuk.

Kezdetben egy kis űrhajónk, pár alap fegyverünk és valamennyi pénzünk van. Ezen úgy tudunk változtatni, ha elfogadjuk és sikerrel teljesítjük a megbízásokat, melyeket az alvilág bandáitól, kormányszervezetektől vagy üzletemberektől kapunk Globenet számítógépünkön keresztül. A küldetések elfogadásán és végrehajtásán múlik a játék menete. Ez az, amiben hasonlatos a játék a GTA-hoz: ha egy bandának már bebizonyítottuk, hogy megbízhatóak vagyunk, ezt elég könnyen elveszíthetjük azzal, ha az ellenségüknek is dolgozunk. Persze nem csak a bandák az ellenségeink, hiszen a beépülés után a helyi bűnüldözők se tudják, hogy mi valójában a jó oldalon állunk. A küldetések teljesítésével pénzhez, fegyverekhez illetve páncélhoz juthatunk, így űrhajónkat folyamatosan bővíthetjük. Ahogy nő elismertségünk, úgy kapjuk az egyre komolyabb és pénzesebb megbízásokat.

A játékban 3 városban mintegy 100 küldetés, 20 fegyver és 20 különböző űrjármű vár ránk, és természetesen nem marad ki a multiplayer mód sem, deathmatchben akár 20-an irthatjuk egymást helyi hálón vagy a neten keresztül.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Crime Cities
  • Crime Cities
  • Crime Cities
  • Crime Cities
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!