Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Crime Cities

2000.11.04. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Az EON Digital Entertainment kiadásában jelenik meg hamarosan a Techland fejlesztésében készülő Crime Cities akciójáték, mely alapjában - a küldetések jellegében - némileg a GTA 3D-sített futurisztikus változatának is tekinthető.

Crime Cities

A történet szerint a jövőben eluralkodott a bűnözés. A hatóságok egyetlen módot látnak a megoldásra: egy emberüket beépítik az alvilágba. Garm Tigert választják ki a feladatra, akit hazaárulás és engedetlenség vádjával ítélnek el, és elküldik az egyik börtönvárosba. A rácsok mögött Garm Johnny Red álnéven bérgyilkos lesz. A játékban őt irányíthatjuk.

Kezdetben egy kis űrhajónk, pár alap fegyverünk és valamennyi pénzünk van. Ezen úgy tudunk változtatni, ha elfogadjuk és sikerrel teljesítjük a megbízásokat, melyeket az alvilág bandáitól, kormányszervezetektől vagy üzletemberektől kapunk Globenet számítógépünkön keresztül. A küldetések elfogadásán és végrehajtásán múlik a játék menete. Ez az, amiben hasonlatos a játék a GTA-hoz: ha egy bandának már bebizonyítottuk, hogy megbízhatóak vagyunk, ezt elég könnyen elveszíthetjük azzal, ha az ellenségüknek is dolgozunk. Persze nem csak a bandák az ellenségeink, hiszen a beépülés után a helyi bűnüldözők se tudják, hogy mi valójában a jó oldalon állunk. A küldetések teljesítésével pénzhez, fegyverekhez illetve páncélhoz juthatunk, így űrhajónkat folyamatosan bővíthetjük. Ahogy nő elismertségünk, úgy kapjuk az egyre komolyabb és pénzesebb megbízásokat.

Crime Cities

A játékban 3 városban mintegy 100 küldetés, 20 fegyver és 20 különböző űrjármű vár ránk, és természetesen nem marad ki a multiplayer mód sem, deathmatchben akár 20-an irthatjuk egymást helyi hálón vagy a neten keresztül. ■

Crime CitiesCrime Cities
Crime Cities
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crime Cities

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló