25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Outlive

Írta: Dino

A Continuum Entertainment egy új valós ideju stratégiai játékon dolgozik, mely a világűr egyik bolygójára viszi a játékost. A történet szerint a XXI. század elején (Hmmm. Érdekes idozítés :) az emberiség kifogy az ásványi eroforrásokból. A Föld legerősebb országai alkotta Világkongresszus úgy határoz, hogy a világur teljes feltérképezésével keresnek más bolygókon hasonló eroforrásokat, és ennek érdekében megalapozzák az Outlive űrprogramot. Az adatok elemzése során a Titan bolygót találják a legalkalmasabbnak, csakhogy annak felszínén nem képes megélni az ember. Két kutatócsoport párhuzamosan kezd dolgozni a megoldáson. Az egyik génmanipulációval olyan emberfajt hoz létre, mely alkalmas a Titan légkörében való életre, míg a másik robotokat fejleszt ki. A bolygóra érve azonban mindkét csoport öncélúan kezd tevékenykedni, harcolva a jobb bányahelyekért, legfőbb ellenségként kezelve a másikat.

A játékban több mint 40 egyszemélyes pálya vár majd ránk, melyeken 20 különbözo egységet irányíthatunk, miközben nyersanyagokat bányászunk, bázist építünk és kutatunk. Mindkét csoport különböző kutatási fával rendelkezik. A játékban fontos szerepet kap a kémkedés is, az ellenfélről hasznos információkhoz juthatunk általa. Hálózatban maximum 16-an játszhatunk majd. Az Outlive-re még viszonylag sokat kell várni, várhatóan 2001. harmadik negyedévében jelenik meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Outlive
  • Outlive
  • Outlive
  • Outlive
  • Outlive

Outlive

Platform:

Fejlesztő: Continuum Entertainment

Kiadó: Take 2 Interactive

Megjelenés: 2001. április

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!