Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Interstate '82

1999.01.25. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A hetvenes évek hangulatát idéző Interstate '76 után az Activision egy újabb autós akciójátékot jelentet meg, mely címéből adódóan a 80-as évek elejére visz bennünket. A játékban szakítanak az előző rész hagyományával, azaz most már nem kell egész játékban az autóban maradnunk, lesz helikopteres és motoros akciójelenet is, és gyalogosan is mászkálhatunk majd az utakon. Természetesen lesz lövöldözés is, kérdés az, hogy a nyolcvanas évek eleje mennyivel lesz jobb környezet, mint a 76-os év volt. Az viszont biztos, hogy a második rész javított 3D engine-nel készül, mely csak 3D gyorsítókártyával fog futni. Az említett engine egyébként a Heavy Gear II-höz készült DarkSide 3D engine módosított változata lesz.

Interstate '82

A játékban húszféle pálya lesz: többek között alagutakban, bevásárlóközpontokban és egy Los Angeles-re hasonlító város utcáin kell majd mászkálnunk. A harminc küldetésben az előző rész főhősének, Groove Champion-nak a húgát, Skye-t kell irányítanunk. A kerettörténet lényege az, hogy Groove nyomozás közben sokmindent megtudott egy titkos szerveződésről, mely a Harmadik Világháborút szeretné kirobbantani. Csakhogy eközben elkapták, és már csak húgát tudta értesíteni a történtekről. Feladatunk tehát Groove kiszabadítása és a titkos szervezettel való leszámolás lesz.

A programban az egyszemélyes küldetések teljesítése mellett lehetőség lesz hálózati játékra is. Egy játékos viszont nem kap pontot azért, ha totálkárosra töri a másik autóját, csak ha végez a benne ülő emberrel, akivel ki lehet szállni a kocsiból, és futni mások elől, hogy el ne gázoljanak. ■

Interstate '82Interstate '82Interstate '82Interstate '82Interstate '82Interstate '82Interstate '82Interstate '82
Interstate '82
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Interstate '82

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló