25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Live Wire!

Írta: Dino

Az SCi a Carmageddon II mellett egy 3D akció-logikai játékot is kiad idén õsszel. Ez a Live Wire!, mely egy igen érdekes program lesz a mai játékpiacon. Egy 3D drótvázas pályán a vonalak mentén mászkálhatunk, miközben folyamatosan saját színünkre festjük át a vonalat, ahol elhaladunk. Ha egy négyzet mind a négy oldalát sikerült saját színünkre festenünk, akkor a négyzet átfestõdik saját színünkre. Feladatunkban azonban sok-sok ellenséges lény és egyéb nehezítõ körülmények - például csapdák - akadályoznak. Egy pályát akkor teljesítünk sikerrel, ha az összes négyzetet befestjük, illetve ha nekünk van a legtöbb négyzetünk az idõ lejártakor.

A program a mai színvonalnak megfelelõ 3D grafikával készül, sok aranyos figurával és hangulatos környezettel. A játékban 50 pálya lesz, melyek tíz különbözõ világra lesznek osztva. Hálózati játékra is lehetõség lesz, így nem csak a pályán garázdálkodó számítógép irányította lényekkel gyûlik meg a bajunk, hanem hátráltatnak a többiek is. Egyszerre maximum nyolcan játszhatunk hálózatban.

A játékot egyébként Wired! néven kezdték fejleszteni, de idõközben átnevezték Live Wire!-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Live Wire!

Platform:

Fejlesztő: Code Monkeys

Kiadó: SCi Entertainment Group

Minimális rendszerigény: Pentium 133, 16 MB RAM, 4xCD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!