25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

MechWarrior 3

Írta: Dino

A játékstílus kedvelői nagyon örülhetnek majd a MicroProse legújabb óriásrobotos akciójátékának, mely immáron a harmadik a sorozatban. A FASA által kitalált BattleTech univerzumban játszódó programban egy harci robotot kell irányítanunk, annak teljes fegyverzetével (33 különböző fegyverünk lehet a játékban).

A játék története 3058-ban játszódik. A Belső Szféra nemzetségei összefogtak, hogy egyesített erőikkel legyőzzék a Klánokat. A mi feladatunk, hogy legyőzzük a Klánok harcosait, és teljesen megsemmisítsük a legfélelmetesebb klánt, a Smoke Jaguars nevű bandát. Némelyik küldetésben segítőtársaink is lesznek, de általában egyedül kell majd kiállnunk a csatában. A legyőzött robotok darabjaiból saját robotunkat bővíthetjük a harcok után.

Nem csak a robot belsejében ülve követhetjük az eseményeket, hanem lehetőség van külső nézet választására is, így jobban átlátva, mi is történik a helyszínen.

A program 20 lineárisan egymást követő küldetésből áll. A küldetések teljesítéséhez végrehajtandó feladataink igen változatosak: hol egy bázist kell elfoglalnunk, hol a saját bázisunkat kell megvédeni, hol pedig egyszerűen le kell győzni az ellenség óriásrobotjait.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

MechWarrior 3

Platform:

Fejlesztő: Zipper Interactive

Kiadó: MicroProse

Minimális rendszerigény: Pentium 166, 32 MB RAM, 2xCD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!