For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

The Golf Pro II

1999.01.14. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A Golf Pro első részében az Empire Interactive fejlesztői egy forradalmian új irányítási módot vezettek be a golfjátékokban, a Mousedrive technológiát. Ennek lényege az, hogy az egeret jobbra-balra rángatva üthetjük el a labdát, így érezve az ütőnek adott lendületet, szemben a korábban megszokott kattintgatós módszerrel, ahol a gombnyomások közötti időtartammal szabályozhattuk az ütés erősségét és a csavarást.

A program decemberben megjelenő második részében Anglia egyik legszebb pályáján, a wentworth-i West Course-on tehetjük próbára képességeinket. A XVIII. században épült, gótikus stílusú vidéki ház körüli területen 70 évvel ezelőtt Harry Colt tervezte meg ezeket a pályákat.

Játékosunk ismét Gary Player, a híres golfozó lesz, akit nem csak irányíthatunk a programban, hanem tanácsokat is fogunk kapni tőle. Új mérkőzéstípusok is kerültek a programba, mint például egy 64 játékossal rendezett verseny, melyben számítógép által irányított játékosok is részt vesznek. Az előző részhez hasonlóan ezt a programot is játszhatjuk majd az interneten. ■

The Golf Pro II

hozzászólások (0)

cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?