25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Worms Armageddon

Írta: Dino 2 hozzászólás

A Worms sorozatban megkedvelt kukacok ismét visszatérnek. Az új játék címe Worms Armageddon lesz. Vadonatúj fegyverekkel vághatunk neki a nagy kukacháborúnak az új grafikákat is tartalmazó pályákon.

Martyn Brown, a fejlesztés vezetője a következőt nyilatkozta: A Worms játéknak nagy kultusza lett, ami a második rész után csak tovább nőtt. Folyamatosan jöttek hozzánk az új ötletek, és a kérések, hogy folytassuk a sorozatot. Elhatároztuk tehát, hogy az eddigieket továbbfejlesztve egy sokkal jobb játékot készítünk, melybe minden belekerül, amit valaha is kértek tőlünk, sőt, még több is.

A Worms Armageddonba tehát nagyon sok újítás kerül, vagyük ezeket sorra:

Új grafika: Az eddigi háttérminták mellé olyan témák kerülnek a játékba, mint például űrlények, űrállomás, kórház, város, gyümölcsök vagy húsvét. Így összesen több mint húszféle grafika közül választhatunk majd. A menürendszer is új kinézetet kap.

Új zene: Teljesen új audio trackek kerülnek a CD-re. A kukacok hangját az eddiginél többféle készletből válaszhatjuk ki, melyek több új hanghatást is tartalmazni fognak.

Hálózati játék: Továbbfejlesztették a hálózatkezelést, ennek eredménye a T17 protokoll és a WORMNET. Egyszerűbb lesz hálózati játékot indítani, és az eddigi beszélgető ablakot is jobbra cserélik.

Új fegyverek:

Speciális eszközök: A fegyverek mellett néhány olyan tárgyat is felvehetünk majd, melyet különböző hasznos célokra használhatunk. Ilyenek lesznek például:

Új játékmódok:

Egyéb újítások:

Mint a fentiekből látszik, újításból nincs hiány, ráadásul a felsoroltak csak egy része a Worms Armageddonban megjelenő jobbnál jobb dolgoknak. Az biztos, hogy egy újabb telitalálatot fognak kiadni minden idők egyik legjobb játékának, a Wormsnek készítői.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Worms Armageddon

Platform:

Fejlesztő: Team17

Kiadó: MicroProse

Minimális rendszerigény: Pentium 100, 32 MB RAM, 2xCD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ombodi77
Ombodi77 [4]
Play For Fun - magyar Worms Armageddon klán!
A honlapon található még magyar Worms Armageddon FÓRUM!
Ha segítség kell, vagy csak magyarokkal akarsz játszani, akkor:
http://playforfunclan.extra.hu
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)