Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: Disney Interactive

2000.07.02. 00:00 | szerző: Dino | Rendezvények

Az értelemszerűen rengeteg rajzfilm licencét birtokló cég inkább más cégeket bíz meg játékainak kiadásával, így fordulhat elő, hogy az egyik Disney programról például az Eidosnál írtunk. Természetesen a cég kínálatában egytől egyig a kisebbeknek szánt programok szerepelnek.

102 Dalmatians: Puppies to the Rescue
(2000. IV. negyedév)
Pongo és Perdita kiskutyái közül kettő irányítása közül választhatunk ebben a 3D arcade játékban, feladatunk pedig a többi kutya megmentése Szörnyella de Frász és bandájának karmai közül. A helyszínek között olyanokkal találkozunk, mint a park, a Big Ben, a Buckingham Palota és a de Frász birtok.

Aladdin, Nasira's Revenge
(2000. szeptember)
Az Aladdin rajzfilmsorozat szereplőivel találkozhatunk ebben a 3D mászkálós játékban. Az ismert helyszíneken rohangálva különböző bónuszokat gyűjthetünk, és persze mindenféle ellenséges személy is vár ránk, hogy megküzdjünk velük.

Dinosaur
(2000. IV. negyedév)
Amerikában már bemutatták a Disney legújabb animációs filmjét, mely a dinoszauruszok világába repíti a nézőket. Az európai bemutató karácsonyra várható, ezzel egy időben tervezik piacra dobni a filmből készülő akció-kalandjátékot is. 14 pályát kell teljesítenünk különböző univerzumokban, csodálatos 3D környezetben. A játék során három hős segítségével kell megküzdenünk a dinoszauruszok ellen.

Disney/Pixar's Buzz Lightyear of Star Command
(2000. IV. negyedév)
A hasonló című, hamarosan bemutatásra kerülő TV-sorozatra alapul ez a program, melyben a Toy Story filmben megismert robot a főszereplő. 7 világ 14 pályáján keresztül kell végigküzdenünk magunkat mindenféle fegyverek és járművek segítségével.

Donald Duck, Quack Attack
(2000. november)
Ebben a játékban első alkalommal találkozhatunk Donald kacsával 3D környezetben. A cél Daisy megmentése egy gonosz mágus fogságából. 24 pályán keresztül kell rohangálnunk és ugrálnunk, miközben rengeteg ismerős Disney figurával találkozunk, még Chip és Dale is szerepet kapott a játékban.

The Jungle Book, Groove Party
(2000. november)
A film történetét követő játékban a zene kapja a fő hangsúlyt. Az egyszemélyes játék során Mauglit irányíthatjuk, míg multiplayer módban Balut és a többi dzsungellakót is választhatjuk. A feladatunk végigtáncolni a dzsungelen, pontosan utánozva a többi szereplőt, és eltalálva a megfelelő ritmust. (A játék konzolos verzióját egy speciális szőnyeggel is játszhatjuk, a joystick- illetve egérrángatás helyett azon ugrálva jobbra-balra). ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló