Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: Fox Interactive

2000.05.24. 00:00 | szerző: Dino | Rendezvények

Európában az Electonic Arts forgalmazza ennek a kiadónak a játékait, mely külön standdal szerepelt az E3-on. A területen a Majmok bolygója szereplői - majmok illetve ősember kosztümös hölgyek és férfiak - mászkáltak, dedikált Ice-T, aki a Sanity játékhoz adja hangját, a No One Lives Forever népszerűsítésére az annak főhősnőjéhez modellt álló Mitzi Martin, az Elite modellje is kijött a kiállításra, az egyik sarokban pedig a Simpsons sorozat szereplőinek beöltözött emberekkel lehetett fényképezkedni. A cég a következő PC-s játékokat mutatta be:

Buffy the Vampire Slayer
(2001. I. negyedév)
A népszerű filmsorozatból készül ez a külső nézetes 3D akció-kalandjáték, melyben természetesen Buffyt irányíthatjuk a vámpírok ellen. A TV sorozat többi szereplőjével - pl. Angel, Xander, Cordelia, Willow, Oz és Giles - is találkozhatunk a programban. Buffy segítségére lesz a harcművészetek területén szerzett jártassága, a gyógyulási képessége, és különböző vámpírirtási eszközök, mint például a vámpírok szívébe döfendő karó. Amerikában amúgy annyira közkedvelt a sorozat, hogy külön magazinok foglalkoznak vele, így érthetően elsősorban kint lesz nagy sikere a jövőre megjelenő játéknak.

No One Lives Forever
(2000. IV. negyedév)
A Monolith fejleszti ezt a first-person 3D akciójátékot, mely a 60-as évek kémfilmjeinek stílusát viszi a PC-k képernyőjére. A készítők nagy hangsúlyt helyeznek a történetre is. A főhős egy nő, mégpedig Archer ügynök, akit - ahogy azt már fentebb is említettük - az Elite magazin egyik modelljéről, Mitzi Martinról mintáztak. (Martin korábban a L'Oreal, Maybelline és a Lubriderm számára is modellkedett). A játékban 15 egyszemélyes és 10 multiplayer pálya lesz, és mind deathmatch mind kooperatív módban játszani lehet majd. Több mint harminc fegyver és speciális eszköz áll majd rendelkezésünkre. Kicsit talán hasonlítani fog a dolog a James Bond filmekre is, ami nem véletlen a háttér megválasztása miatt. Olyan helyszínekre visz majd el a játék, mint Marokkó, Németország, vagy az Alpok franciaországi része. A játék alapja a Monolith új engine-je, a LithTech 2 lesz, ami az előző verzió - a Shogo és a Blood 2 grafikus motorjaként szolgáló LithTech - alapján igencsak szép látványt ígér.

Planet of the Apes
(2000. IV. negyedév)
A Majmok bolygója filmeket dolgozzák fel ebben a külső nézetes 3D akció-kalandjátékban. A történet a távoli jövőben (mintegy 1000 év múlva) játszódik, amikor is egy űrhajó egy addig ismeretlen bolygóra csapódik be. A szerencsétlenség egyetlen túlélő Ulysses, őt kell majd irányítanunk a játék során. Hamar kiderül, hogy a bolygón igen érdekesen alakult az evolúció, ugyanis a majmok uralják azt, az emberek pedig a társadalom söpredékét képviselik. Ilyen körülmények között nem lesz könnyű emberként életben maradnunk a kalandok során...

Sanity, Aiken's Artifact
(2000. IV. negyedév)
Ezt a programot is a Monolith fejleszti, és egy sci-fi környezetben játszódó külső nézetes akció-kalandjáték lesz. Nathanial Cain ügynököt irányíthatjuk benne, akinek a hangját az E3-on nyilvánosságra hozott bejelentés szerint Ice-T fogja kölcsönözni. Fontos szerepet kapnak a speciális pszichikai képességek, melyek segítségével például tűzlabdát tudunk lőni vagy segítségünkre lényeket megidézni.

World's Scariest Police Chases
(2000. IV. negyedév)
Amerikában a Fox TV-csatornán azonos címmel vetítenek egy műsort, melyben eredeti rendőrségi felvételeket mutatnak be, általában különböző autós üldözéseket, vagy egyéb érdekes, veszélyes szituációkat. Itthon is lehet már egy-két kereskedelmi adón látni hasonló műsorokat. A program kicsit a Driverre emlékeztet, ugyanis itt is különböző üldözésekben kell részt vennünk, csakhogy most választhatunk majd, hogy a rendőrség vagy a rosszfiúk oldalán szeretnénk állni. A játék az ígéretek szerint a TV műsorhoz hasonló látványt nyújt majd, egyrészt folyamatosan kommentálva az eseményeket, másrészt lesz benne helikopteres nézet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló