Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: JoWooD

2000.07.02. 00:00 | szerző: Dino | Rendezvények

Az osztrák cég a tavalyihoz hasonlóan ismét a Kentia Hallban bérelt területet, azonban minden eddigi kiállítási jelenléténél nagyobb területen mutatta be játékait, az újságírókat pedig egy VIP fogadásra várta egyik délutánra.

Alien Nations 2 - The Pimmons
(JoWooD, 2000. III. negyedév)
Az Alien Nations építkezős stratégiai játék folytatásában három nép, a kékbőrű pimmonok, a rátermett amazonok és a rejtélyes sajikik irányítása közül választhatunk. A harcok helyett dönthetünk a szomszédos nemzetekkel történő szövetkezés mellett is. A játék leginkább a Settlers sorozathoz hasonlítható, grafikája is hasonlóan jópofa és aprólékosan kidolgozott.

Balance!
(Item, 2000. II. negyedév)
Egy érdekes logikai játék lesz ez, melyben egy mérleg két serpenyője között kell az egyensúlyt megteremtenünk, különböző tárgyakat, figurákat helyezve rájuk. Különböző véletlenszerűen megjelenő szereplők nehezítik feladatunkat, pillanatok alatt elrontva a nagy nehezen kialakított egyensúlyt.

Frontier Land
(JoWooD, 2000. III. negyedév)
Egy vasútépítő program, melyben feladatunk az USA keleti és nyugati partja közötti hálózat kiépítése. A Railroad Tycoonnal szemben itt sokkal jobban az események középpontjába kerül a játékos. Az egyes küldetések egy-egy kisebb területre koncentrálnak. Az egyik misszióban például egy fűrészüzemet kell felépítenünk, mely a vasútépítéshez szükséges deszkákat fogja előállítani. Ennek teljesítéséhez először is favágókat kell felfogadnunk, a fát egy raktárba szállítva felfűrészelni, kiszárítani, majd egy szállítóvagon építése után a célhelyre szállítanunk. A küldetés teljesítésének hatékonysága hatással lesz későbbi feladatainkra is.

Industry Giant 1900-1980
(JoWooD, 2000. IV. negyedév)
A JoWooD gazdasági szimulációs játékának első részéből 750 ezer példány fogyott el, így nem véletlen, hogy készül a folytatás, mely a XX. századon viszi végig a játékost. A helyszín Amerika, a feladat pedig egy jól működő vállalkozás kiépítése, melyben a megfelelő időben mindig a megfelelő terméket gyártjuk le, és azok szállítását is jól menedzseljük.

Thandor - The Invasion
(Innonics, 2000. nyár)
Egy futurisztikus környezetben játszódó valós idejű 3D-s stratégiai játék lesz ez a hamarosan megjelenő program. A játékban szárazföldi, légi és vízi egységek állnak rendelkezésünkre, összesen 64 teljesen animált egység. A tájat a sokszínűség jellemzi, lávás, havas, jeges, sivatagos és füves területeken harcolhatunk, miközben a diplomácia is jelentős szerepet kap.

Traffic Giant
(JoWooD, 2000. II. negyedév)
Ebben a gazdasági szimulációs játékban a városon belüli és városok közti közlekedés irányítása a feladatunk. Két játékmód közül választhatunk, az egyikben egy vállalkozóként a minél nagyobb nyereség elérése a cél, míg a másikban a kormány megbízottjaként a lakosság bizalmát és szavazatait kell megszereznünk. Mindehhez SimCity-szerű 3D izometrikus grafika társul, 500 különböző épülettel, óriási városokkal, valamint rengeteg járművel és lakóval. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló