Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: Mattel Interactive

2000.07.02. 00:00 | szerző: Dino | Rendezvények

A szokásos különtermet bérelte ki idén is a Mindscape és a The Learning Company cégek utódjaként üzemelő Mattel Interactive, ahol óriási területen elkülönített részeken mutatta be az egyes termékcsoportokat, mint például az akciójátékokat vagy a stratégiai programokat. Külön figyelmet kapott a Myst sorozat harmadik része, az Exile, egy elkülönített kis teremben mutatták be ennek előzetes videóját.

Billabong Pro Surfer
(Krome Studios, 2000. IV. negyedév)
Ezzel a munkacímmel egy arcade típusú hullámlovaglás-szimuláció készül. A 2000-es év Billabong Pro Surfing versenyzői közül választhatunk majd, és őket irányítva tanulhatunk meg hullámlovagolni különböző tengerpartokon. A játék során különböző mutatványokat is elsajátíthatunk, ráadásul rengeteg játékmód és multiplayer lehetőség is vár majd ránk.

Close Combat: Utah Beach
(Atomic Games, 2000. november)
A Close Combat sorozat ötödik része 1944 júniusában játszódik, az USA, Nagy-Britannia, Kanada és Franciaország csapatainak összefogásával a németek ellen mért csapását dolgozza fel, a helyszín pedig Utah Beach.

Destroyer Command
(Ultimation, 2000. november)
A Silent Hunter II-vel nagyjából egy időben megjelenő játékban egy tengeralattjáró-vadászatra induló romboló-flotta parancsnokaként vehetünk részt a II. Világháború idején. Az angol vagy az amerikai haditengerészet kötelékében németek, olaszok és japánok ellen kell megküzdenünk.

Hot Wheels játékok
A Hot Wheels játékok nevével fémjelezve négy PC-s program is fejlesztés alatt áll.
A Hot Wheels Jetz egy arcade repülőgépes program lesz, melyben egy játékrepülőgépet irányíthatunk nyolcféle környezetben, mint például a nappali, a konyha vagy a fürdőszoba. 15 gép közül választhatunk, hogy teljesítsük a 10 küldetést, de akár kedvünkre is repkedhetünk a pályákon. (2001. II. negyedév)
A szép hosszú nevű Hot Wheels Racing Williams F1 Team Driver a Williams csapat licencengedélyének birtokában készül. A játékosnak go-karttal kezdve kell felküzdenie magát több szinten keresztül egészen a Forma 1 versenyekig. A készítők realisztikus, de ugyanakkor egyszerű irányítást ígérnek. Négyféle autóval 12 nemzetközi pályáb versenyezhetünk majd, de lesz pályaszerkesztő is hozzá. (2000. IV. negyedév)
12 Hot Wheels kisautó közül választhatunk a Hot Wheels Slot Car Racingben, hogy azokkal versenyezzünk az általunk 16 különféle elemből összeállított pályákon. A játékot hálózaton akár négyen is játszhatjuk majd. (2001. I. negyedév)
A negyedik játékban, a Hot Wheels Stunt Track Driver 2-ben is Hot Wheels kisautókkal száguldozhatunk, háromféle verseny- és kaszkadőr-játékmódban. Ehhez a játékhoz is jár majd pályaszerkesztő. (2000. IV. negyedév)

Larry Bond's Harpoon 4
(Ultimation, 2000. október)
A Harpoon haditengerészeti-szimulációs játéksorozat legújabb epizódjában 14 ország 250 modern hajójával, tengeralattjárójával, repülőgépével illetve szárazföldi egységével találkozhatunk. A 3D grafikájú játékban akár saját szuperhajókat is kialakíthatunk, és saját küldetések készítésére is lehetőségünk lesz majd.

Myst III: Exile
(Presto Studios, 2001. I. negyedév)
A Myst kalandjáté-sorozat sikere elsősorban csodálatos grafikájának köszönhető, de emellett az érdekes történet is kiemeli a játékok közül. Az első Myst és a Riven után készül a harmadik epizód is, melyben öt különböző korszakban kalandozhatunk. A játékban egy új főgonosszal találkozhatunk, akinek hazáját Sirrus és Achenar lerombolta, és most Atrus és családja ellen tervez bosszút.

Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor
(Stormfront, 2000. november)
A nyolcvanas évek végének egyik legsikeresebb AD&D feldolgozása volt a Pool of Radiance. Gőzerővel folyik a folytatás fejlesztése, mely a Dungeons & Dragons vadonatúj, ősszel megjelenő, harmadik kiadású szabályrendszerére fog épülni. A játék a mai kornak megfelelően 3D-s lesz, és várhatóan igen jelentős konkurenciája lesz a Baldur's Gate II-nek.

Reno Air Racing
(2000. szeptember)
Egy arcade típusú repülőgép-szimulátor lesz ez a játék, melyben 7 gép ellen versenyezhetünk, melyeket a számítógép, vagy az interneten keresztüli játék esetén egy másik játékos irányít. A programban elsősorban a kisebb repülőgépekkel találkozhatunk, mint a P-38, a P-51D Mustang vagy a kétmotoros Pond Racer.

Warlords Battlecry
(2000. június)
A Warlords körökre osztott stratégiai játékokra alapozva ezúttal egy valós idejű program kerül majd a kezünkbe. A játék egy hős-alapú RTS, mégpedig a készítők szerint az első ilyen típusú program. A játékos egyetlen hőst irányít, akit tetszése szerint alakíthat ki kezdetekkor, majd folyamatosan fejleszthet a kalandok során. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló