Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Rendezvények

E3 2000: Sierra Studios

2000.05.17. 00:00 | szerző: Dino | Rendezvények

A Sierra és Blizzard cégeket összefogó Havas Interactive standja a nagyobbak közé tartozott, magasságban pedig mindenképpen a többiek fölé szárnyalt, óriási játékplakátjaikkal szinte a plafonig elértek. Ebben a cikkben a Sierra Studios részleg újdonságait ismertetjük.

E3 2000: Sierra Studios

Arcanum: of Steamworks and Magick Obscura
(Troika Games, 2000. III. negyedév)
A Fallout készítői közül Tim Cain, Leonard Boyarsky és Jason Anderson alapította csapat egy új RPG-n dolgozik. A játékban többféle karakter közül választhatunk majd, varázslatokat is használhat, és természetesen lesz benne multiplayer lehetőség is. Körökre osztott vagy valós idejű játékmódot is használhatunk benne.

Cleopatra
(Breakaway Games, 2000. II. negyedév)
A nyáron jelenik meg a Pharaoh első hivatalos kiegészítése, mely a Cleopatra alcímet kapta. A játékos ezúttal az Új Királyság utolsó éveiben építkezhet, 15 küldetésen és 4 kampányon keresztül. Megépíthetjük majd Tutankámon és Ramses piramisait, az Abu Simbel-i sziklatemplomot vagy az alexandriai világítótornyot és könyvtárat, valamint harcolhatunk a perzsák, rómaiak és asszírok ellen. Természetesen új épületek, élőlények és ellenségek is várnak a játékosra. A kiegészítést a Breakaway Games készíti, akik nemrég a Sid Meier's Antietam!-on dolgoztak.

E3 2000: Sierra Studios

Empire Earth
(Stainless Steel, 2001.)
Az Age of Empires vezető tervezőjének, Rick Goodmannek a neve fémjelzi ezt a valós idejű stratégiai játékot. A legnagyobb különlegessége, hogy az emberiség történelmének 500 ezer évét szeretnék benne játszhatóvá tenni, tehát a kőbunkótól a lézerekig igen változatos fegyverekkel találkozhatunk majd benne.

Ground Control
(Massive Entertainment, 2000. II. negyedév)
Hamarosan megjelenik ez a 3D akció-stratégiai játék, melyet a Massive Entertainment fejleszt. Megjelenésében kicsit hasonlít a Battlezone-ra, de ebben a programban inkább az akción van a hangsúly. Különféle szárazföldi és légi egységeket irányítva kell uralmunk alá venni különböző területeket a küldetések során.

E3 2000: Sierra Studios

Homeworld: Cataclysm
(Barking Dog/Relic, 2000. III. negyedév)
Mivel elég jól szerepelt a Homeworld űrbeli stratégiai játék, nem maradhat el a folytatása. A Cataclysm egy önmagában is játszható küldetéslemez, 17 új küldetéssel, 18 új űrhajóval, valamint különböző kisebb újításokkal, mint például a fog-of-war, a waypointok kezelése vagy az armadánk bővítésének lehetősége. A WON.net-en keresztül nyolcan lehet majd játszani.

Nascar Racing 4
(Papyrus, 2000. IV. negyedév)
Az autóversenyek terén igencsak ismert Papyrus tovább folytatja a Nascar sorozatot. A legújabb részben a 2000-es Winston Cup és Busch Series versenyek csapatai és versenyzői lesznek benne, a program pedig vadonatúj 3D engine-re fog épülni, mely az eddiginél is realisztikusabbá teszi majd a játékot. A műszerfal is 3D megjelenést kap, így körbenézhetünk az autó belsejében is.

E3 2000: Sierra Studios

SWAT3: Close Quarters Battle - Elite Edition
(Sierra Northwest, 2000. III. negyedév)
Sokan hiányolták a multiplayer játékmód hiányát a Sierra taktikai-akciójátékából, így a fejlesztők őszre kiegészítik azt 6 új többszemélyes pályával. A multiplayer játékban maximum 10-en vehetnek majd részt LAN-on vagy az Interneten.

Throne of Darkness
(Click Entertainment, 2000. III. negyedév)
Egy újabb RPG játék, mely ezúttal - ha nem is túl szorosan - a japán mitológián alapul. Hét szamurájt irányítva kell megküzdenünk a gonosz ellen. Multiplayer játékban maximum 35 játékos kalandozhat egymással vagy egymás ellen. A fejlesztők között többen vannak a Diablo készítői közül is.

TRIBES 2
(Dynamix)
A TRIBES második részében még az eddiginél is nagyobb hangsúly kerül a csapatjátékra. A programban rengeteg új fegyver, jármű és pálya lesz, és pályaszerkesztőt is mellékelnek hozzá. A multiplayer rész mellett lesz egyszemélyes gyakorlásra is lehetőség, egy arénában pedig a tapasztaltabb játékosok mérhetik össze tudásukat, illetve javíthatják képességeiket.

Zeus: Master of Olympus
(Impression Games, 2000. IV. negyedév)
A Pharaoh készítői egy újabb városépítős stratégiai játékon dolgoznak, mely ezúttal az ókori Görögországba visz el. Felépíthetjük Athént vagy Spártát, hősöket küldhetünk a különböző szörnyek legyőzésére, nagyobb gondok esetén pedig az isteneket is segítségül hívhatjuk. A tervek szerint a küldetéseket nagyjából egy óra alatt teljesíteni lehet majd, így nem csak a megszállott stratégáknak ajánlják a játékot. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló