Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

MARCH!: Offworld Recon

A távoli jövőben, a már kolonizált Marsot kell ellenőrzésünk alá vonni.

2003.04.15. 00:00 | szerző: Peac | Előzetes

A HBM fejlesztőcsapat ezekben a percekben is lázasan dolgozik legújabb FPS játékán, az orosz Buka kiadásában megjelenő MARCH!: Offworld Recon-on, de óva intenék mindenkit, nehogy komoly elvárásokat támasszon a játékkal kapcsolatban! Habár magazinunk rendelkezésére még csak egy bétát bocsátottak, így véglegesen nem írhatjuk le a játékot, de az alapkoncepción valószínűleg nem sokat változtatnak a fejlesztők.

MARCH!: Offworld Recon

Minden jel szerint egy Csillagok háborújához hasonló hangulat megteremtése volt a gyártó célja, hiszen a világűrben játszódik a történet, a távoli jövőben, amikor is a már kolonizált Marsot kell ellenőrzésünk alá vonni. A fejlesztők esküsznek rá, hogy az arcade-jellegű 3D akciójátékukba taktikai elemeket is beépítettek/beépítenek. Ennek viszont nem sok eredményét láttam az előzetes verzióban, hacsak nem a műfajban oly gyakori idegromboló keresgélésre gondolnak. Ezek néha még legyőzhetetlenebb akadályok, mint maguk az ellenfeleink.

Az ellenfeleink gépek, amelyek igen furcsa dolgokat produkálnak. Hol csak villaszerű karjaikkal mérnek ránk fájdalmas csapást, hol pedig durva közvetlen irányzékos rakétákkal próbálják edzeni kitartásunkat. Ami viszont az egészben a buktató, hogy a villakezű robotokat miután leterítettük a kézi-ágyúinkkal, érdemes még egy-két másodpercig szemmel tartani azokat, ugyanis a működésképtelen darabokból néha szellemek emelkednek ki, amelyek szintén nekünk támadnak. Kérdem én, egy lélektelen gépnek hogyan lehet szelleme, amely gőzszerűen jelenik meg, és mindig más és más színű. Kék, piros, zöld szellemekkel is találkozhatunk, amelyeknek csaknem annyi találat kell a köddé váláshoz, mint amikor még egészben vannak.

MARCH!: Offworld Recon

Amúgy a játék – stílusát tekintve – talán leginkább a Red Faction-höz hasonlítható. Legalább annyira futurisztikus, talán egy kicsit sötétebb helyszínek vannak, és kevésbé élesek a fények.

Őszintén szólva, vegyes érzelmek szorításában várom a már nagyon közeli megjelenést, és bízom benne, hogy addig bőven csiszolnak még a játékon. ■

MARCH!: Offworld Recon
Mars! Letelepedés egy idegen bolygón
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mars! Letelepedés egy idegen bolygón

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló