Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Empires: Dawn of the Modern World

Az Empire Earth fejlesztői újabb stratégiai játékon dolgoznak.

2003.05.16. 00:00 | szerző: Blade Runner | Előzetes

2001. egyik legsikeresebb valós idejű stratégiai játéka volt az Empire Earth. A fejlesztőcsapat – a Stainless Steel Studios - most újabb valós idejű stratégiai játékot készít, amely időtartamban sokkal rövidebb időszakot ragad ki a civilizáció fejlődéséből, de a rövidebb időtartamhoz egyúttal sokkal több civilizáció specifikus egységet ígérnek.

Empires: Dawn of the Modern World

A fejlesztők bevallottan a Warcraft III, stratégiai játékokhoz képest mély és érdekes történet mesélését szeretnék követni az egyjátékos kampányokban. A játék időszámításunk szerint 950-ben kezdődik, és 5 időszakra bontva követi az egyes civilizációk fejlődését, majd a XX. században, a második világháború idején ér majd véget. A fejlesztők egyelőre 4 civilizáció kilétét árulták el: a britek, a németek, a kínaiak és a koreaiak biztosan szerepelnek majd a játékban.

Az Empire Earth fejlesztői megszívlelték a játék grafikájával kapcsolatos kritikákat, és a grafikus motort az új játékhoz alaposan feltuningolták :-). Már most is gyönyörűek az új egységek, sokkal szebbek a robbanási és lövési effektusok. Hajócsaták esetében például először lángot kapnak a vitorlák, majd a hajó lassan elsüllyed, és az elsüllyedt hajó helyén hajóroncs darabok ringatóznak a vízen.

Empires: Dawn of the Modern World

Egyszemélyes módban véletlenszerűen generált pályákon, vagy különböző történelmi eseményekre alapozó kampányokban játszhatunk. Megjelenik például a játékban Oroszlánszívű Richárd, Yi admirális vagy Patton tábornok. Multiplayer játékban nyolcan vehetnek majd részt egy-egy ütközet során.

A fejlesztők az Empire Earth-szel bebizonyították, hogy képesek minőségi játékokat készíteni, ezért bízhatunk abban, hogy az új, őszre ígért játékukban sem fogunk csalódni. ■

Empires: Dawn of the Modern WorldEmpires: Dawn of the Modern WorldEmpires: Dawn of the Modern WorldEmpires: Dawn of the Modern WorldEmpires: Dawn of the Modern World
Empires: Dawn of the Modern World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Empires: Dawn of the Modern World

hozzászólások (2)

netsector
netsector 2006.03.24. 18:34
ajánlott olvasnivaló