25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Gorky Zero

A Gorky 17 történetének előzményét ismerhetjük majd meg az új játékban.

Írta: Dino 2 hozzászólás

Pár évvel ezelőtt jelent meg a lengyel Metropolis Software körökre osztott taktikai-stratégiai játéka, a Gorky 17, melynek hamarosan elkészül a folytatása is, a Gorky Zero. Az új játék azonban valójában nem is folytatás, hiszen az első játék előzményeit meséli el: néhány évvel a Gorky 17 eseményei előtt játszódva Cole Sullivan egyik első küldetését játszhatjuk le. Ez pedig nem más, mint egy titkos küldetés Ukrajnában.

A játék gyakorlatilag kétféle nézetű részből tevődik össze. Az izometrikus nézetben látott pályán tervezhetjük meg a szabotázsakciót, majd amikor akcióra kerül a sor, főhősünk háta mögött rögzített kameraállásból láthatjuk az eseményeket. Cole amúgy elsődlegesen a titkos, lopakodó jellegű akciók híve, így az ellenség mögé lopakodva szúrja azt le, vagy a távolból lövi le észrevétlenül. A játék újítása az ún. „Silent Kill”: Cole a legnagyobb csendben tudja likvidálni ellenségeit a legegyszerűbb fegyverrel is, ha jól céloz és csendesen kerül az ellenség háta mögé. Hasznos segédeszköz lesz a radar is, mely az ellenséges személyeket mutatja, így segítségével megtudhatjuk, követnek-e minket az őrök, vagy csak őrjáraton köröznek épp.

Az eddig megjelent képek alapján egy, az előzőhöz hasonlóan igen színvonalas játékra számíthatunk, mely a hazai kiadónak köszönhetően hazánkban magyar szinkronnal és felirattal fog megjelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Gorky Zero
  • Gorky Zero
  • Gorky Zero
  • Gorky Zero
  • Gorky Zero
  • Gorky Zero

Gorky Zero

Platform:

Fejlesztő: Metropolis Software

Forgalmazó: 576 Media

Megjelenés: 2003. ősz

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

asas01
asas01 [12269]
teljesen igaz. biztos a pénz miatt csináltak belőle tps-t:-(
okoska3000
okoska3000 [12750]
hát, szerintem inkább a körökre osztott stratégiát kellett volna "folytatni", ugyan én nem szeretem a stratégiát, egyedül a Gorky 17 volt, ami megfogott és 3x is végígnyomtam... Kár érte, hogy nem olyan lesz, mert nagyon jól ki volt dolgozva a harcrendszer....
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)