Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Alien Breed 2: Assault

Hamarosan érkezik a trilógia második részének felújítása is.

2010.09.12. 18:05 | szerző: Dino | Előzetes

Bár nem lett egy kiemelkedő játék az 1991-es Alien Breed felújítása, az idén nyáron PC-re megérkezett Alien Breed: Impact, a Team17 úgy gondolta, folytatja remake-sorozatát (vagy sorozat-remake-jét? :-) ) , és hamarosan érkezik a Steamre az Alien Breed 2: Assault is. A gamescomon a legendás csapat munkatársai beszéltek nekünk, miért is lesz jobb a folytatás.

Alien Breed 2: Assault

Az Alien Breed trilógia második darabja is az Unreal Engine 3-ra épül. Az alieneket újratervezték, az előző részhez képest ezúttal jobban megkülönböztethetőek lesznek egymástól a ránk támadó ocsmány lények, és természetesen új szörnyetegek is érkeznek majd. Főhősünk ezúttal is a főmérnök, Conrad lesz, vele kell megpróbálnunk újraindítani az alaposan megsérült űrhajó motorját. Az egyszemélyes mód mellé ezúttal is vár ránk az online kooperatív játéklehetőség, újdonságként pedig egy- és többszemélyes játékhoz egyaránt kapunk túlélő játékmódot is. Ez utóbbiban egy arénában álldogálva jönnek folyamatosan alienek hordái, célunk pedig a minél tovább történő életben maradás, minél nagyobb pontszám elérése, akár egyedül, akár többen játszunk. Fegyverek terén újdonságként kerül a játékba a Hyper Blaster és a rakétavető, és találkozhatunk telepített ágyúkkal is majd.

Alien Breed 2: Assault

Nem mondanám, hogy nagy durranásra kell számítani az Alien Breed 2-vel, de úgy vélem a játék teljesen jól beleilleszkedik a Team17 jelenlegi koncepciójába. Digitálisan terjesztik játékaikat, amelyekkel inkább a kisebb, olcsóbb kategóriát célozzák meg. Meglévő franchise-aik felújításával a nosztalgiára vágyó régi játékosokat is elérik, de aki még nem ismerte a sorozatot, az is érdekesnek találhatja a túlélő-horrort az arcade lövöldözéssel ötvöző játékmenetet. Amikor pedig arról érdeklődtem a fejlesztőktől, hogy nem tartanak-e az Alien Swarm képében megjelent ingyenes konkurenciáról, magabiztosan válaszolták, hogy az csak a multira koncentrál, míg ők az egyszemélyes játékot kedvelőkre is gondoltak.

Alien Breed 2: Assault

A trilógia felújításának második része, az Alien Breed 2: Assault megjelenését ez év harmadik negyedére ígéri a Team17, így hamarosan számíthatunk rá, hogy megvásárolható lesz Steamen. Az X360 verzió szintén mostanában érkezik az XBLA-ra, PS3-ra pedig év végére válik letölthetővé a PSN-en. ■

Alien Breed 2: Assault
Alien Breed 2: AssaultAlien Breed 2: AssaultAlien Breed 2: AssaultAlien Breed 2: AssaultAlien Breed 2: AssaultAlien Breed 2: AssaultAlien Breed 2: Assault
Alien Breed 2: Assault
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien Breed 2: Assault

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló