Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Tekken Hybrid (PS3)

Év végén érkezik a két játékot és egy filmet tartalmazó Blu-ray korong.

2011.09.06. 09:45 | szerző: Dino | Előzetes

A Tekken minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb széria a verekedős játékok között, folyamatosan érkeznek is az újabb epizódok a sorozatba, sőt, még más franchise-okkal is keresztezik, így jelenik meg majd jövőre a Tekken X Street Fighter és a Street Fighter X Tekken is. A gamescomon a Namco Bandai standján jutottam be a Tekken Hybrid bemutatójára, amely igazából nem egy új játék, hanem több régi epizód felújítása lesz.

Tekken Hybrid (PS3)

A kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő játékcsomag három terméket foglal magába. Megkapjuk benne a játék 12 éves spin-offjának HD-sített változatát, a Tekken Tag Tournament HD-t, valamint az idén érkező folytatás előzményének tekinthető Tekken Tag Tournament 2 Prologue-ot. A fejlesztők elmondása szerint ez utóbbiban ugyan limitált karakterválasztási lehetőségünk lesz, de mindenképpen többről van szó, mint egy egyszerű demóról. A játékba került karakterek összes kombója megtalálható, a 3D-s modelleket pedig alaposan kidolgozták: például olyanra is odafigyeltek, hogy ha a földre esik szereplőnk, a lába mocskos lesz.
A prezentáció során kiosztottak 3D-s szemüveget is a kis szobában ülők részére, nem véletlenül: a Tekken Tag Tournament 2 Prologue a 3D-s megjelenítést is támogatni fogja. Igaz, a játék engine-je által biztosított 60 fps ilyenkor 30-ra esik vissza, azonban a látvány magáért beszélt: harcosunk és a háttér elváltak egymástól, és igazi térhatású bunyó kezdődött a képernyőn.

A Tekken Hybrid Blu-ray korongján a két fent említett játék mellett egy animációs film kap még helyet, amelyet akár normál Blu-ray lejátszón is megnézhetünk majd. A film sztorija az 5-ös és 6-os Tekken epizódok között játszódik.

Tekken Hybrid (PS3)

A bemutató során mintegy mellékszálként szóba került még a 3DS-re készülő, háromdimenziós Tekken játék is, amelyben mintegy 40 karakterre számíthatunk, az engine pedig 3D-ben is 60 fps-t fog kipréselni magából a folyamatos animációk érdekében.

A Tekken Hybrid megjelenése ez év végére várható. ■

Tekken Hybrid (PS3)
Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)Tekken Hybrid (PS3)
Tekken Hybrid (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tekken Hybrid (PS3)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló