25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Tekken Hybrid (PS3)

Év végén érkezik a két játékot és egy filmet tartalmazó Blu-ray korong.

Írta: Dino

A Tekken minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb széria a verekedős játékok között, folyamatosan érkeznek is az újabb epizódok a sorozatba, sőt, még más franchise-okkal is keresztezik, így jelenik meg majd jövőre a Tekken X Street Fighter és a Street Fighter X Tekken is. A gamescomon a Namco Bandai standján jutottam be a Tekken Hybrid bemutatójára, amely igazából nem egy új játék, hanem több régi epizód felújítása lesz.

Tekken Hybrid (PS3)

A kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő játékcsomag három terméket foglal magába. Megkapjuk benne a játék 12 éves spin-offjának HD-sített változatát, a Tekken Tag Tournament HD-t, valamint az idén érkező folytatás előzményének tekinthető Tekken Tag Tournament 2 Prologue-ot. A fejlesztők elmondása szerint ez utóbbiban ugyan limitált karakterválasztási lehetőségünk lesz, de mindenképpen többről van szó, mint egy egyszerű demóról. A játékba került karakterek összes kombója megtalálható, a 3D-s modelleket pedig alaposan kidolgozták: például olyanra is odafigyeltek, hogy ha a földre esik szereplőnk, a lába mocskos lesz.
A prezentáció során kiosztottak 3D-s szemüveget is a kis szobában ülők részére, nem véletlenül: a Tekken Tag Tournament 2 Prologue a 3D-s megjelenítést is támogatni fogja. Igaz, a játék engine-je által biztosított 60 fps ilyenkor 30-ra esik vissza, azonban a látvány magáért beszélt: harcosunk és a háttér elváltak egymástól, és igazi térhatású bunyó kezdődött a képernyőn.

A Tekken Hybrid Blu-ray korongján a két fent említett játék mellett egy animációs film kap még helyet, amelyet akár normál Blu-ray lejátszón is megnézhetünk majd. A film sztorija az 5-ös és 6-os Tekken epizódok között játszódik.

Tekken Hybrid (PS3)

A bemutató során mintegy mellékszálként szóba került még a 3DS-re készülő, háromdimenziós Tekken játék is, amelyben mintegy 40 karakterre számíthatunk, az engine pedig 3D-ben is 60 fps-t fog kipréselni magából a folyamatos animációk érdekében.

A Tekken Hybrid megjelenése ez év végére várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!