Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Trials Fusion Trials Fusion

Trials Fusion bétateszt

A széria új részében már különféle mutatványokat is bemutathatunk a levegőben.

2014.04.08. 10:30 | szerző: Sityi | Előzetes

Úgy tűnik, számomra az április nagy része a motorokról fog szólni, ugyanis bő két héttel a megjelenés előtt landolt a gépemen a Trials Fusion bétája, közben pedig gőzerővel készül az MXGP bemutató is. Akik olvasták az előző részről szóló akadémiai székfoglalómat, azok tudják, hogy a szívem egyik csücske a sorozat, illetve ott megtalálható az, amit a készítőkről tudni érdemes, így most ezeket az adatokat nem ismételném meg.

Trials Fusion bétateszt

Az első dolog, ami meglepett (nem is kicsit), az a hangulat technósítása. Trance szól a menüben, futurisztikus a design, dominál a kék... Nincs semmi bajom az elektronikus zenével, sőt, magam is nagyon szeretem, de a Trials eddig a keményebb rock-metal vonulatain dolgozott, így érthető módon legalább annyira meglepődtem, mintha George R. R. Martin nem fantasy cselszövős-kardozós regényt írt volna, hanem mondjuk egy romantikus sci-fi mélyfilozófiai értekezést... Ebből is látszik hogy a RedLynx próbálja úgy megújítani a sorozatot, hogy az emberek az új részt ne csak egy „újabb rókabőr” kézlegyintéssel intézzék el.

Trials Fusion bétateszt

A bizakodásra meg is van minden okuk, ugyanis a szokásos nyaktörő pályákon való végigugrálás és a piszok nehéz minijátékok mellett bevezetésre került az FMX mód is, amely voltaképp annyit jelent, hogy most már különféle kunsztokat is bemutathatunk a levegőben repülve. Az érettebb ifjúság jeles képviselőinek még talán mondanak azok a címek valamit, mint a Tony Hawk’s Pro Skater vagy a Dave Mirra Freestyle BMX – az FMX gyakorlatilag ugyanez, csak Trials módon tálalva. A különböző nehézségű trükkök más-más pontszámot érnek, és persze extra pont jár azért, ha két-három mutatványt összefűzve pörgünk a levegőben. Nagyon jópofa ez az újítás – már csak azért is, mert a már emlegetett deszkás és BMX-es címeket is nagyon szerettem anno (a Tony Hawk’s Pro Skater HD feldolgozása viszont szerény véleményem szerint finoman szólva nem ér fel az elődhöz).

Trials Fusion bétateszt

Sajnos a béta verzió egyelőre eléggé szűkmarkúan bánik a tartalommal (három motor, egy quad, bő két tucat pálya), de természetesen a végleges változat a szokásos bődületesen gazdag pályaválasztékkal és pályaszerkesztővel fog megjelenni. ■

Trials Fusion bétateszt
Trials Fusion bétatesztTrials Fusion bétatesztTrials Fusion bétatesztTrials Fusion bétatesztTrials Fusion bétatesztTrials Fusion bétatesztTrials Fusion bétatesztTrials Fusion bétateszt
Trials Fusion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trials Fusion

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló