Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

PlayStation 4 nyereményjáték - a játék menete

Elindult a pontgyűjtés, olvasd el, hogy kerülhetsz be a döntő kvízjátékba!

2015.01.19. 16:00 | szerző: Dino | Egyéb

Itt találhatóak a harmadik heti kérdések!
Ha kimaradtál volna az első két fordulóból, 7-én estig még pótolhatod: 1. hét, 2. hét
Itt tudod beküldeni a 7-8. feladat kódjait.

Legújabb nyereményjátékunkra a Sony PlayStation hazai képviselete igencsak extravagáns nyereményt ajánlott fel: egy példányt a limitált (12300 darabos) szériában készült, jubileumi PlayStation 4 gépből. Mivel értékes és egyedi nyereményről van szó, az eddigieknél összetettebb játékot találtunk ki olvasóinknak. Ennek leírása alább olvasható.

PlayStation 4 nyereményjáték - a játék menete

A játék 2015. január 15-étől február 8-áig zajlik. Ez alatt az idő alatt összesen legfeljebb tíz pontot lehet összegyűjteni a játékban, magazinunk oldalán és közösségi oldalainkon különböző feladatok teljesítésével. Az egyes pontok pedig a következőkért járnak:
1-3. Mindhárom héten felteszünk két-három kérdést az oldalon (a nyereményjátékoknál megszokott módon), a-b-c-d válaszlehetőségekkel. Aki egy héten mindegyik kérdésre helyes választ ad, az kap egy pontot. (Azaz legfeljebb három pont szerezhető így.)
4. A játék indulását meghirdető YouTube videóhoz az abban meghatározott feladatot kell teljesíteni a videó alatti hozzászólással. A hozzászólásban lehetőleg add meg a PlayDome-os azonosítódat, hogy megkaphasd a pontot. (Ha bármilyen okból nem szeretnéd nyilvánosan megadni a fórumazonosítódat, írj egy privát üzenetet Dino címére, jelezve benne YouTube felhasználónevedet és valódi nevedet, hogy be tudjuk írni a pontodat.) Ennél a feladatnál nincs jó vagy rossz válasz, ha teljesíted, Tied a pont.
5. A játék során egyik nap egy hírben is közzéteszünk egy feladatot a PlayDome.hu oldalon, erre a magazinban, a hozzászólások között kell válaszolni a pontért (itt szintén nem lesz jó vagy rossz válasz, a feladat teljesítése a lényeg).
6. Facebook oldalunkon is lesz egy feladat a három hét során valamikor, itt szintén egy, a feladatnak megfelelő hozzászólással lehet pontot szerezni. (Ne felejtsd el itt se megadni a PlayDome-os felhasználóneved, vagy követni a 4. pontban jelzett módszert.)
7. A játék során az egyik újonnan felkerülő YouTube videónkban egy kódot szúrhattok majd ki (természetesen egyértelműen látható lesz, hogy mi az), amelynek segítségével további egy pont szerezhető, ha magazinunk megfelelő oldalán megadod ezt a kódot. A beküldési oldalt itt találod.
8. Január 19. és február 1. között 11 db hírünkben egy-egy szót kékkel fogunk kiemelni, egyik betűjüket pedig félkövérrel jelöljük meg. Ebből a 11 betűből egy, a PlayStationhöz kapcsolódó szót/fogalmat/kifejezést/stb. lehet kirakni, amelyet a játék utolsó napjáig kell beküldeni. A beküldési oldalt itt találod.
9. Írj egy legalább 150 szavas motivációs levelet arról, hogy miért lennél Te a legmegfelelőbb személy a jubileumi PS4 megnyerésére, és töltsd fel magazinunk blog részlegében a saját blogodba, „Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?” címmel. Ezért is egy pontot kaphatsz.
10. Január 19-február 8. között írj legalább 30 db hozzászólást fórumunkban és/vagy híreinkhez. A fórumszabályzatnak nem megfelelő hozzászólásokat nem számoljuk (és törölhetjük). Ha eléred a három hét alatt a 30 új hozzászólást, kapsz ezért is egy pontot.

A pontgyűjtés 2015. február 8-án 23:59:59-kor zárul, ezt követően február 11-éig összesítjük, hogy ki hány pontot ért el. A döntő egy kvízjáték lesz, amelyen négy játékos vesz részt személyesen. Hárman a legtöbb pontot elérő játékosok közül lesznek (pontegyenlőség esetén az jut be, aki közülük a legtöbb hozzászólást írta a fent jelzett három hét során – ha még itt is egyenlőség alakulna ki, akkor az számít, hogy kinek gyűlt össze hamarabb ennyi hozzászólása), a negyedik játékos pedig – hogy törzsolvasóinknak is kedvezzünk kicsit – a játékban résztvevő, 2010. január 1. előtt regisztrált olvasóink közül lesz a legtöbb pontot összegyűjtő (döntetlen esetén itt is a hozzászólások száma dönt). Természetesen az első három játékos kiválasztásakor nem vesszük figyelembe a regisztrációs dátumot.
FRISSÍTÉS 2015.01.30. 17:15: A pontegyenlőség esetén döntő hozzászólásszámba mostantól csak azok az új hozzászólások számítanak bele, amelyek valamelyik friss (2015. január 30. vagy későbbi keltezésű) hírhez vagy cikkhez születnek, más fórumtémákba írt üzenetek nem. Emellett igyekszünk odafigyelni arra, hogy az offtopic irányba elfajuló beszélgetéseket, valamint spameléseket (pl. ugyanazon üzenet több témához beírása, reklámtevékenység stb.) és floodolást (pl. egy felhasználótól egymás után több hozzászólás) egyszeri figyelmeztetés után töröljük a témákból. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy lehetőleg ne a kiskapukat keresse, hanem értelmes beszélgetéseket folytasson, tisztességesen játsszon. Köszönjük! (Frissítés vége.)
A döntő kvízjátékra február 28-án kerül sor, egy hamarosan meghatározásra kerülő budapesti helyszínen, a Nyugati pályaudvar közelében. A kvízben a PlayStationhöz kapcsolódó kérdések és feladatok várnak a játékosokra, és természetesen a játék nyertese kapja meg a gépet. (De hogy a többi három játékos se szomorkodjon majd, vigaszdíjat ők is kapnak majd.) A kvízjátékra várhatóan limitált számban érdeklődők is jöhetnek, és videofelvétel is készül, amelyet YouTube csatornánkon teszünk közzé.

PlayStation 4 nyereményjáték - a játék menete

Amennyiben bármi kérdésetek merülne fel, írjátok meg lent egy hozzászólásban, és igyekszünk mielőbb válaszolni.

A játékban nem vehetnek részt a PlayDome magazin munkatársai és hozzátartozóik. Szükség esetén (pl. tévesen kikerülő kérdés javítása) fenntartjuk a jogot a fenti szabályzat pontosítására, de ilyen esetben a már a játékban résztvevő játékosokat nem éri semmilyen hátrány (tehát részükre nem változhat kedvezőtlenül semmilyen feltétel – pl. a téves kérdésre bármilyen választ elfogadunk tőlük). A fődíjat a Sony PlayStation magyarországi képviselete ajánlotta fel, és készpénzre nem váltható. A döntőben részt vevők hozzájárulnak, hogy a kvízjátékról készülő videót és fotókat közzétegyük magazinunkban és közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, YouTube).

hozzászólások (343)

RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.10. 17:15
Akkor annyiban módosítom a kijelentésem, hogy kíváncsi vagyok a kvalifikációs lista végeredményeire :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.10. 18:18
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze Neked, pedig drukkoltam. :,-( ;-)
thri77
thri77 2015.02.10. 18:50
Tényleg kár, számításaim szerint kommentekből 400+os lehetsz. Legjobban attól tartottam, hogy Te fogsz beérni a két "B" betűs kollégával karöltve. :)
Dino
Dino 2015.02.10. 19:01
thri77: 385
thri77
thri77 2015.02.10. 21:48
Köszi (többnek éreztem).
ajánlott olvasnivaló