Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Év játéka 2016.

Lezárult a szavazás, megvannak az eredmények.

2017.02.09. 08:50 | szerző: Dino | Egyéb

Tizenhetedik alkalommal hirdettük meg olvasóink között Év játéka szavazásunkat, amelyre az elmúlt esztendő legjobb játékaira lehetett voksolni. A virtuális szavazóurna lezárását követően kiértékeltük a beértékelt szavazatokat, és most kihirdetjük az eredményeket.

Év játéka 2016.

Akció - shooter

Akció-kaland

Stratégia

RPG/hack-and-slash

  • Dark Souls III (41%)
  • Final Fantasy XV (23%)
  • World of Warcraft: Legion (22%)

Kaland

Sport

  • FIFA 17 (66%)
  • Pro Evolution Soccer 2017 (15%)
  • NBA 2K17 (10%)

Autóverseny/szimulátor

Indie

  • Firewatch (42%)
  • Inside (28%)
  • Superhot (15%)

Legjobban várt játék

Év játéka 2016.

Folytatás egy év múlva! ■

hozzászólások (6)

McCl@ne
McCl@ne 2017.02.09. 19:37
Van/volt egy elég komoly hiányossága a szavazásnak: a The Division nem volt jelölt, ha jól emlékszem. Ez szerintem öreg hiba, én be is írtam év játékának. Persze még nincs PS4-em, nyilván az Uncharted 4 kenyér nélkül megenné, de a mezőny többi tagja nagyon nem. 213 órám van benne, és megyek is vissza játszani vele. A gyenge start óta a legjobb cover-shooterré nőtte ki magát, de még annál is több, az egyik legjobb akció-rpg jelenleg!
stero
stero 2017.02.10. 09:29
Örülök a végeredménynek bár furcsálom, hogy az overwatch csak ilyen helyen végzett. Zseniális játék lett. Battlefield 1 viszont nem lehet kérdés, over the top game. Túlságosan is jobb minden másnál fps kategóriában, de még egyéb kategóriákban is nagyon erős. Ilyen minőségi FPS játék (pláne, hogy a kampány is szuper lett ezúttal) ritkán készül. A zenék meg a zenékhez komponált jelenetek .. nos hát csak az nem tudja miről beszélek aki nem nyomta végig a kampányt vagy nem nézett róla videót. Álleejtős, könnycseppmorzsolós.

Az a zene ..
https://www.youtube.com/watch?v=ZCzVFg6uJZA
jawsika
jawsika 2017.02.12. 22:48
Mióta lehetett szavazni? Mióta Dome-tag vagyok sosem hagytam ki, ez lehetett volna a jubileumom, még regisztrációm előtt is ha jól emlékszem nézegettem, erre most észre se vettem. Majd minden nap feljárok, eddig ez egy kiemelt hír meg cikk volt, sokáig fent volt, nem lehetett elhibázni. Nekem idén sikerült. De egy ideje eldugtok minden jó és értelmes dolgot... Tavaly is ez volt...

Én nem értelek titeket srácok, ez egy baromi jó oldal, szuper hagyományokkal, tartalmakkal és a legszebb részét ölitek meg folyamatosan és szisztematikusan az oldalnak:

-nincs nyereményjáték, oké ez nyilván nem rajtatok áll, nem vagyok ilyen primitív, csak hiányzik. egy pólóért is megérte az izgalom mindig

-nem pontozzátok a játékokat, mikor nekem pl éveken át az volt a mércém a megvételhez, hogy itt milyen osztályzatot kapott. Ez egy nagyon hibás döntés volt és ragaszkodtok hozzá, pedig az oldal szerves része volt anno, hogy pontszám alapján lehetett rangsorolni és keresgélni.

-a szavazásokat meg eldugjátok meg lezavarjátok piff puff, mintha szégyellni kellene, vagy tiltott lenne, vagy nem tudom...

Nem értem miért jó ez.
Dino
Dino 2017.02.13. 08:19
jawsika: Másfél héten át lehetett szavazni, január 19-29. között. Felső bazinagy bannerben is meghirdettük, hírben is kiemeltük, Facebookon is jeleztük, többször is. Szóval nem rejtettük el egy cseppet sem.
Nyereményjáték: Vannak nyereményjátékok, mostanában videókban szoktuk meghirdetni, de természetesen itt a magazin oldalán is van rájuk felhívás.
Pontozás: Mi meg az utóbbi évek legjobb döntésének tartjuk számon ezt a lépést. Hidd el, nagyon sokat gondolkodtunk a dolgon, hogy mi legyen a pontozással (konkrétan éveket), láttuk, hogy ami kialakult, az nem jó (kb. 7-8-9 pontot kapott minden), viszont akármilyen alternatívában kezdtünk gondolkodni, valami hibáját láttuk annak is. Így jutottunk el a pontozás elhagyásához, és amikor láttuk, hogy külföldi nagy lapok is ugyanerre jutottak, megerősítést kaptunk, hogy van ennek értelme.
jawsika
jawsika 2017.02.14. 20:17
Lehet akkor én néztem be, de tényleg nem láttam.

Ez egy érdekes dolog. Értem és tudom, hogy mi a bajotok a pontozással, emlékszem mikor kijött és olvastam, hogy el vannak tolódva az emberekben az értékek, így egy viszonylag szar is 5-6 pontot kapott, ami persze nem jó. Csak így meg a gyors áttekinthetőség veszett el, az, hogy böngészve a gamek között, rábökjön az ember arra, hogy na, ez 9.5-s, hadd nézzük csak.

Mindegy, ez már így marad mindenképp, ez van. :D
ajánlott olvasnivaló