25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü+hardver

Genesis Vanad 750

Mouse bungee USB-elosztóval és kártyaolvasóval.

Írta: Dino

Genesis Vanad 750

Valamikor 15 évvel ezelőtt hallottam először a mouse bungee kifejezést (ha jól emlékszem, az Everglide termékei között találtam rá), de valahogy már akkor se tudtam elképzelni, hogy ennek tényleg lenne létjogosultsága. Úgy néz ki azonban, hogy van, mert a gamercuccok gyártói továbbra is hoznak ki egy-egy újabb modellt az egér kábelét terelgető megoldásból.

Genesis Vanad 750

A Genesis azzal bolondította meg kicsit a megszokott receptet, hogy egy USB 3.0-s elosztót és egy microSD-olvasót is beépített a kábeltartóba, így egy sokkal hasznosabb terméket kapunk, mintha simán egy vezetéktartó kar lenne csak asztalunkon. Persze erre csak akkor van szükségünk, ha vezetékes egeret használunk, és nem tartunk rendet asztalunkon, máskülönben úgy gondolom, nem sok olyan zavaró tényező lehet, amiben megakadna a drót – talán az asztal pereménél még, de nem emlékszem, hogy ez valaha gondot okozott volna számomra (igaz, régóta drótnélküli egeret használok már).

A Vanad 750 hátán három kék USB-portot helyeztek el, és itt található a microSD-foglalat is. A tetején pedig a gumikart találjuk, ebbe vezethetjük bele egerünk zsinórját. Elég stabilan és egyben rugralmasan tartja a kábelt, így használat közben nem lesz gondunk vele. Mindezeken felül a felső rész elején lévő Genesis logo piros színben világít is.

Genesis Vanad 750

A 7-8 ezer forint körüli áron kapható Genesis Vanad 750 egy igazi rétegtermék. Ha valakinek szüksége van ilyenre, az USB-elosztó és a memóriakártya-olvasó miatt praktikus választás lehet ez a modell, azok tényleg sokat adnak a hasznosságához.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!