Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Ozzie

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Ozzie

Hát... mivel is kezdjem.
Egyenlőre tanuló vagyok az Ógyallai Építészeti Szakközépsulin. Már régóta kísérem figyelemmel az oldalt. Legfőbbképpen a hírek miatt vonz ide engem, és talán ez az egyetlen olyan oldal, ahol válaszolnak a hülyébbnél hülyébb kérdéseimre.
Nagy GTA fanatikus vagyok. Szinte az összes sorozatot átjátszottam már (van amelyiket nemis egyszer). Egyszerűen nem tudom megunni. Ha éppen nem a gép előtt görnyedek, airsoftozással múlatom az időt. Persze tanulok is elég gyakran, de mitmondjak... nem vagyok az az éltanuló. Szeretek viccelődni, néha csak azért mondok, vagy kérdezek hülyeségeket, hogy másokat nevettessek meg. Ilyen vagyok. Ha bárkinek gondja van velem, mondja meg, szívesen megtárgyalom vele a dolgokat, tudniillik nagyon türelmes vagyok. Viták esetén mindíg megosztom a véleményemet.
Ezen kívül szeretem a fegyvereket, a pizzát, a gyroszt, a spagettit, a rakottkrumplit, a reszteltmájat rizssel, a kalbászt, és egyéb egészségtelen ételeket. Egyszer élünk, éljünk jóízűen. (Erre a muter mindíg azt mondja, hogy egyszer élünk, és az se mindegy, hogy hogyan - ez kinem állhatom).
Amennyire ezeket az ételeket szeretem, kb. ugyanannyira útálom a főzelékeket (be abból az összesset), a krémleveseket, és egyébb hasmenésállagú 'izéket'. Valamint kinem állhatom még a paradicsomlevest, a spenótot, a bioételeket, a gombát, a tejet.
És hamár az ételeknél tartunk, sose fogok beletörődni, hogy miért mondják a szalonnára azt, hogy ''baconszalonna''. Talán a leg idiótább szókatcsolat amit valaha hallottam. még hallani is rossz. Mondani meg mégrosszabb.

Egyébb tudnivaló rólam, hogy reklámmániás vagyok. Néha már csak azért nézek filmet, hogy közbe a láthassam a reklámokat. Mindíg megtalálom a legkisebb bakikat is. Szeretem ugyan a jó filmeket, főleg a vígjátékokat ,és kabarékat. Kedvenc színészem Adam Sandler. Figyelemmel követem valamint a Showdeklubbos srácokat, és a humor istenét, Fábryt.
Ez volt az én rövid kis bemutatkozásom. Tuti kijövünk majd egymással.
És nefeledjétek! Egészséges kaját enni olyan, mint csupán szaporodás céljából szretkezni!

Konfiguráció

AMD Athlon X2 dual core processor +5400, 2,87Ghz, Nvidia GeForce ASUS 9500GT OC, 3Gb RAM

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
20
Aláírás:
Egészséges kaját enni olyan, mint csupán szaporodás céljából szretkezni!

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái