Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Vissza a jövőbe 1-3.

11421 levél
Válasz 15.10.29. 11:12 #138
Lacko
Szerintem a döglődés egyértelműen látszik: kiszálláskor a botja beakad és a testével kettétöri (így marad a bot vége a kocsiban). És azért elég masszív botocska az, szóval egy-két bordáját biztos eltörte...
9094 levél
Válasz 15.10.23. 23:13 #137
goodboy007
Talán a jelen az alaphelyzet és ahhoz képest változik -vagy sem- a jövő.
Ergo Biff akkor kezdett gazdagodni, mikor elkezdte az almanach-ot rengetegszer használni, de az öreg Biff visszaindulásakor még az volt, ami korábban, nem volt plussz vagyona, ezért amikor visszautazott az öreg, egy ugyanolyan -nem megváltozott- múltból létrejött 2015-be érkezett.

Ellenben Marty és doki a megváltozott 1985-ből ha elindul 2015-be, mikor már az az alaptézis, hogy Biff piszok gazdag, nyilván a jövő is ugyanarra a -múltban eltorzult, de utána már folyamatos- tézisre épülne fle, hogy Biff piszok gazdag.
33392 levél
Válasz 15.10.23. 22:33 #136
szbszig
A kommentek között valami olyasmit írnak, hogy ebben az általa kreált, alternatív világban végül Lorraine végzett volna vele, gondolom, mikor már megunta a folyamatos abuzálást otthon. Ezért döglődik úgy, mint akit meglőttek. Aminek mondjuk sok értelme nincs, mert ha évtizedekkel ezelőtt lőtték le, akkor miért a jövőbeli énje szenved ki ilyen drámaian, miért nem csak eltűnik egyszerűen a semmibe. Mindenesetre valószínűnek tartom, hogy azért nem került bele a végső változatba, mert nem illett volna egy ilyen alapvetően vidám filmbe, hogy valaki onscreen meghal. Még ha az a valaki Biff, akkor sem.

A találatért viszont köszi nagyon, én erről a jelenetről nem hallottam eddig!
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
5467 levél
Válasz 15.10.23. 22:20 #135
Skorpio90
A 2015-ös Biff visszaérkezése 2015-be jogos, viszont láttam még régebben, hogy az a jelent (amikor Biff visszatér 2015-be) hosszabb volt eredetileg, csak megvágták. Ott a megérkezés után, amikor, sosem tudtam rájönni, miért, de elég szarul van öreg Biff, szép lassan eltűnik. Tehát végeredményben mégsem került vissza a jövőbe. Közben pedig megtaláltam: Videó
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
33750 levél
Válasz 15.10.23. 17:25 #134
Creativ3Form
Mármint nem Biff házasodott össze Lorreanival és lőtte le utána George McFlyt, hanem George házasodott össze Lorreanival, megszülettek a gyerekek, és Biff csak ezután lövi le. Így a helyes.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33750 levél
Válasz 15.10.23. 17:22 #133
Creativ3Form
Az első részben azért tűnnek el, ő is meg a tesói is, mert a szülei nem jönnek össze, illetve fenn áll a veszélye annak, hogy nem jönnek össze, ergo meg sem születnek. De az alternatív idősíkban összejönnek, illetve már összejöttek korábban a szülei és meg is születik ő is meg a tesói is. Biff csak jóval azután lövi le az apját, azaz George McFly-t, miután összeházasodott Lorraineval.
Az öreg Biff-es 2015-be való visszatérése elméleted viszont igaz, oda tényleg nem térhetett volna vissza, hanem csak a párhuzamos valóság kreálta jövőbe.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9380 levél
Válasz 15.10.23. 17:12 #132
Kanduhrka
"Doki 1885-ből miért Martynak címzi a levelet, miért nem saját magát figyelmezteti arra, hogy a villám bele fog csapni a kocsiba." Azért nem magának ír, mert ő nem is akar eljönni a 1885-ből. Viszont Marty-t haza szeretné juttatni.

De mivan a második részben, amikor az öreg Biff visszautazik az időben, 55-be, és odaadja magának az Almanach-ot, majd simán visszatér 2015-be, de Dokiék a már megváltozott 85-be térnek vissza onnan, és nem is tudnak visszamenni abba a jövőbe, mert az már 85-ös megváltozott világ jövője lenne. Az öreg Biff hogyan tudott oda visszatérni a légdeszkás világba? Ha párhuzamos idősíkok jönnének létre, neki akkor is a már megváltozott jövőbe kellett volna visszatérnie, ergo a Dokiék se kapnák vissza DeLoreant, így ott ragadnának abban a 2015-ben. De jobban belegondolva, a párhuzamos idősík se lehetne, mert akkor Marty-nak az első részben miért tűnnek el a tesói a fényképről, meg részben maga is? Tehát akkor mégsincs párhuzamos idősík, de akkor meg a 2. rész már említett eseményei nem működnek.
horrorgeeks.blogspot.com
33392 levél
Válasz 15.10.23. 15:49 #131
szbszig
Hát, ezek nekem nagyon utólagos belemagyarázásnak tűnnek.

Azt még elhiszem, hogy elővigyázatosságból leszívta a benzint a kocsiból, mielőtt elpakolta oda a barlangba, de utána mit csinált a benzinnel? Kiöntötte? Egy ilyen drága anyagot, ami nem létezett 1885-ben? Tutira félretette volna a kísérleteihez. Ha valóban, akkor pedig el nem használhatta mindet az alatt a pár nap alatt, hiszen nem létezett semmi olyan szerkezet abban az időben, ami annyi benzint fogyasztott volna. Az érvelés utolsó része meg még nagyobb baromság, mert ha rendelkezésre állt volna a benzin, akkor nem kezdenek el kísérletezni mindenféle más löttyel, és nem teszik tönkre az üzemanyag-befecskendező rendszert vele.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
33392 levél
Válasz 15.10.23. 15:44 #130
szbszig
Igen, ez lett volna még a következő téma, amiről írni akartam.

Alapvetően a Vissza a jövőbe filmek időutazás-koncepciója a maga nemében egész értelmes szerintem. Összehasonlítva mondjuk egy Terminátor franchise-nak az önbeteljesítő vagy determinisztikus, vagy hogy hívják, időutazás-koncepciójával, ahol a visszaküldött terminátor roncsaiból fejlesztik ki a Skynetet. WTF... Ennél sokkal barátságosabb szerintem, hogy itt folyamatosan változhat a jelen a múlt megbolygatásával. Mondjuk az tény, hogy csak nagyon korlátozott keretek között, a gyakorlatban nyilván amolyan pillangóhatásszerűen borulnia kéne mindennek rögtön abban a pillanatban, ahogy megérkeznek a múltba, de ennyire realisztikusan egy filmben, pláne egy ilyen kaland-vígjátékban nyilván nem lehet ábrázolni a dolgokat.

Az ugyanakkor tényleg bosszantó, hogy a film egy-két ponton a saját játékszabályai szerint sem tűnik túl logikusnak. Ilyenekre gondolok, mint hogy Doki 1885-ből miért Martynak címzi a levelet, miért nem saját magát figyelmezteti arra, hogy a villám bele fog csapni a kocsiba. Már ezzel is meg lehetett volna spórolni a teljes harmadik részt. (És ettől függetlenül 1985-ből, nyugisabb körülmények között visszautazhatott volna a vadnyugatra, ha ez volt minden vágya.) Vagy igen, a másik, amit te is írtál, hogy az 1885-be visszaérkező Marty a sérült DeLorean üzemanyagtartályát miért nem tölti fel a Doki által elrejtett másik DeLorean üzemanyagtartályából... Ez tényleg nem változtatna semmin, hogy egy kis benzint kölcsönvesz belőle, az elrejtett kocsi attól még üzemképes maradna, és az 1955-ös énje használhatná ugyanúgy az 1885-be utazásra.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
11341 levél
Válasz 15.10.23. 15:35 #129
VodevilX
IMDb FAQ-t néha érdemes megnézni, szoktak ilyen teóriák lenni:

When in 1885, why didn't Marty and Doc use the gas/parts from the buried DeLorean?

The best way to store the DeLorean in the cave for 70 years would be for Doc to drain its fuel tank before burying it in order to prevent the fuel from rotting or otherwise damaging the machine. Also, gas is flammable and could have resulted in the DeLorean exploding. Before Marty left 1955, Doc mentioned how he had just refilled the car with gas - confirming that it had been buried without any. They could not have taken parts from the DeLorean either, because it would mean that those parts would be missing when Marty and Doc found it in 1955. The time machine had been made in the 80s, and many of its parts would probably not be available in 1955, resulting in the time machine being unable to bring Marty back to 1885. Another theory as to why Doc and Marty did not take the fuel injection manifold from the DeLorean stored in the mine is that the concoction the bartender gave to Doc had already blown the fuel injection manifold and replacing it would be pointless as there was no other fuel alternative they could have used.
“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”
33750 levél
Válasz 15.10.23. 15:09 #128
Creativ3Form
Engem a mai napig a harmadik részben idegesít egy dolog a legjobban. Mégpedig az, hogy ugye amikor Marty visszaérkezik 1885-be, egy nyíl kijukasztja az üzemanyag tartályt. Ezért van szükség ugye a vonatos megtolásra. De könyörgöm...az egyiküknek se jutott eszébe, hogy van ott még egy DeLorean, aminek az üzemanyag tartályával SEMMI probléma?!?!? Most komoly?!?! Mert ugye a doki elrejtette azt, amivel odaérkezett...és aminek az időáramköre tropára mentek. Ezt találták meg Martyék 1955-ben, és ezzel ment vissza a dokiért 1885-be. Miért "ásták ki" a bányából, ahová a doki egy nappal korábban elrejtette, és szívták lesz az üzemanyagot? Természetesen azért, mert akkor nem lett volna 3. rész illetve igen, de kb. fél órás lett volna. Ez engem mindig is jobban zavart, mint a Sport Almanach.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11421 levél
Válasz 15.10.23. 08:46 #127
Lacko
Én arra tippeltem, hogy a forgatási szünetekben biztos volt velük valami "óvóbácsi" szerű, aki játszott velük, lekötötte őket és biztos sokat hülyült velük. Aztán pont akkor épp valami pofákat vághatott, amire a kissrác poénból így reagált. Gondolom épp 120adszorra vették fel a jelenetet, szóval nem gondolta, hogy pont ez fog bentmaradni. Az viszont tényleg fura, hogy senki nem szúrta ki a vágók és a rendező közül.
33392 levél
Válasz 15.10.23. 05:41 #126
szbszig
Ja, azt a rehidratáló izét, ami másodpercek alatt elkészíti a pizzát, kihagytam. Az is inkább csak poén, és azért került bele szerintem, mert a mikrohullámú sütők éppen a '80-as években kezdtek igazán elterjedni Amerikában. Előtte is létezett már a mikrohullámú technológia, de háztartási méretben és kereskedelmi forgalomban akkor jelent meg igazán. Már nem számított nagyon különlegesnek, az emberek ismerték, de azért még luxuscikk volt, nagyjából mint a televízió 1955-ben. Úgyhogy kitaláltak valami hasonlót, de még sokkal menőbbet 2015-re.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
33392 levél
Válasz 15.10.23. 05:32 #125
szbszig
Én összességében nem gondolom azt, hogy a film jövőképe túlságosan elrugaszkodott lenne a valóságtól. Csak egy-két dologról érzem úgy, hogy biztosan nem fog megvalósulni, sem a közeli, sem a távolabbi jövőben, mint például a hordozható erőmű, ami ráadásul bármiből, akár a háztartási szemétből képes energiát termelni. A maradék mind reális elképzelés, még ha a jelentős részüket nem is találták fel 2015-ig, vagy ha technológiailag lehetségesek is, de kereskedelmi forgalomba még nem kerültek. Például repülő autó már létezik, csak nem túl praktikus, mert ugyanúgy hosszú kifutópálya kell neki, mint egy kisebb repülőnek. Viszont a modern nagyvárosok dugógondjaira mindenképpen jó megoldás lenne szerintem, ha a kocsik fent repkednének, és az utcaszintre csak parkolni szállnának le, mint a filmben. Olyan okosházak is vannak már, ahol ujjlenyomattal lehet belépni, bent pedig egy központi számítógép irányít minden eszközt, ami akár hangutasításokkal is vezérelhető. Az okoseszközök terjedését látva mindenképpen ezé a jövő, annyi kiegészítéssel, hogy valószínűleg minden cucc rá lesz kötve az internetre, és távolról is irányítható lesz. Azt majdnem tökéletesen eltalálták, hogy készpénzt nem használnak a filmben, hanem egy ilyen elektronikus kütyün tett kézmozdulattal fizetnek az emberek. Ezt eddig a hitelkártyák lehúzása jelentette, a jövőben viszont minden bizonnyal a telefonnal és egyéb mobileszközökkel való fizetés lesz a domináns, a készpénz pedig végleg visszaszorul. Jó, ha tizenéves lennék, akkor a fentieknél valószínűleg jobban izgatna, hogy hol van a légdeszka és az önbefűző cipő, de harmincévesen ezeket már inkább csak poénforrásnak és olyan marginális apróságnak érzem a filmben, mint hogy a jövőbeli öltözködési divatra megpróbáltak kitalálni valami eredetit és vicceset.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
338 levél
Válasz 15.10.23. 02:09 #124
CarRoy
Közben visszamentem a videóhoz és belekukkantottam a kommentekbe; többen is írták, hogy a srác csupán így jelzett a stábnak, hogy WC-re szeretne menni. Így azért már más a leányzó fekvése és érthető a reakció, bár ettől függetlenül még mindig picit "hátborzongató" azzal az arckifejezéssel a gyerek; főleg annak, aki nem ismeri ezt a fent említett tényt
338 levél
Válasz 15.10.23. 01:54 #123
CarRoy
Igen, azt a jelenetet én is azonnal csekkoltam a film megnézése után, mert egyszerűen nem akartam hinni a szememnek. Képtelen voltam hova tenni ezt a reakciót, amit a srác ott levágott; ha még egy 14 év körüli kamaszról lett volna szó, azt mondom okés, mert elment volna valami hormontúltengéses mókának, de kérem ezeket a mozdulatokat egy 10 év alatti gyerek csinálta... Azért remélem felnőve nem lett belőle egy pszichopata őrült, amit ezek a képsorok sugalltak Bár az is furcsa, hogy ez így bekerülhetett a kész filmbe, mert nem hiszem el, hogy a rendező nem szúrta ki, hogy a Doki beszédén kívül mi zajlik még az egész háttérben.
11421 levél
Válasz 15.10.22. 22:13 #122
Lacko
Doki kisebbik fia jó durva. Először azt hittem a Screen Junkies valami kivágott részt rakott be oda, de megnéztem és a hivatalosban is benne van.
338 levél
Válasz 15.10.22. 20:36 #121
CarRoy
Én a múlt héten letudtam az első részt moziban, ám nem feltétlen gondoltam tovább folytatni a sorozatot (hátha a közeljövőben azok is filmszínházba kerülhetnek és akkor ne legyen túl friss az élmény). Ám az itteni kommentek mégis meghozták a kedvem a folytatáshoz, így a teljes autentikusság végett tegnap újráztam a második felvonást, ma pedig a harmadik részt. Végül zárásként ezt még megkoronáztam a Screen Junkies eheti Back to the Future összeállításával
5467 levél
Válasz 15.10.22. 19:13 #120
Skorpio90
Nekem még folytatódik a maraton. Tegnapelőtt megnéztem az első részt a Corvinban, tegnap a másodikat itthon, ma jöhet a harmadik
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
11421 levél
Válasz 15.10.22. 14:21 #119
Lacko
Ügyes találat. Igazad van! Erre néha én is gondoltam, de aztán elhessegettem.

Mi amúgy tartottunk visszaajövőbe napot tegnap. Társasoztunk, kajáltunk és aztán megnéztük a második részt együtt. Vicces érzés volt látni a műszerfalon a mai dátumot.
33392 levél
Válasz 15.10.21. 19:05 #118
szbszig
Őszintén szólva engem még mindig nem a légdeszka, a repülő autók vagy a komposztálószerű házi erőmű zavar a legjobban, hanem az, hogy a sportalmanachot egy pár oldalas kis füzetecskeként ábrázolják. És benne van az elmúlt 50 év összes sporteredménye az amerikai egyetemi bajnokságokig bezárólag... Ez már a '80-as években is igazán baromságnak tűnhetett. Értem én, hogy egy több tíz kilós lexikonnal nem lehetett volna rohangálni fel-alá, de akkor legalább találtak volna ki neki valami elektromos, tabletszerű miniszámítógépet.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
11341 levél
Válasz 15.10.21. 16:58 #117
VodevilX
És azt mondják a Cubs még a végén bajnok lesz
“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”
33392 levél
Válasz 15.10.21. 15:19 #116
szbszig
Én szeretném megnézni még ma este, legalább a második részt. Talán bele fog férni, mert a BL-meccseket ettől függetlenül nem hagyom ki persze.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
11421 levél
Válasz 15.10.21. 14:33 #115
Lacko
Ma igazából csak a 2. rész napja van, de akkor is gondoltam felhozom ezt a topikot, ha már...
11787 levél
Válasz 07.01.28. 18:38 #114
Ghoost
Akkor jó, nagyon nagy zene ahogy persze a filmek is azok.
1484 levél
Válasz 07.01.28. 17:57 #113
Neurotoxin
Jajah, köszi, időközben én is megleltem
More fun, less brutality.
11787 levél
Válasz 07.01.28. 12:01 #112
Ghoost
Asszem a Michael Jacokson Beat It című számára gondolsz.
1484 levél
Válasz 07.01.28. 11:06 #111
Neurotoxin
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe és előadója, ami akkor szól, mikor a 2.részben Marty bemegy 2015ben a 80as évek nevű nosztalgia bárba?Valamelyik nap hallottam egy német rádióban, de nem tudom mi ezOlyan Michael Jacksonos beütése van

Hiába keresek rá, csak az Alan Silvestri féle komponált zenéket találom
More fun, less brutality.
2724 levél
Válasz 06.12.23. 12:32 #110
CitizenX
Speciel az egyik legkedvesebb vígjátékom ez a sorozat. Nem az alapján ítélek, hogy "amerikai". Annak ellenére, hogy vannak tipikus amerikai szarok.
www.csinicucc.extra.hu
11406 levél
Válasz 06.12.23. 12:23 #109
Tyrn
pont te szoktad az ilyen filmekre mondani, h amerikai szar.
4178 levél
Válasz 06.12.23. 11:51 #108
U.R.H.
Amúgy micsoda napra kész hír. "2005. december 23."

Én olyat is hallottam, még régen, hogy animációs film lesz a 4. rész.
Mivel J. Fox nem nagyon tud eljátszani főszerepet a betegsége miatt.


De ha még is lesz, akkor hozni az első 3 rész színvonalát, elég kemény mutatvány lesz.
J. Fox mint doki... Szerintem maradjon meg csak a jó öreg marty
2724 levél
Válasz 06.12.23. 09:08 #107
CitizenX
Isten őrizzen attól, hogy elcsesszék ezt a klesszik, istenkirály, extraalap trilógiát! Ez így jó, ahogy van! Dont touch the BtF!!!
www.csinicucc.extra.hu
4178 levél
Válasz 06.12.23. 03:34 #106
U.R.H.
3-4 éve hallottam, elöször pletykát, hogy lesz 4. rész, de szerintem nem lesz belőle semmi.
9380 levél
Válasz 06.12.23. 03:06 #105
Kanduhrka
Ha visszaadja az új rész azt a lendületet, humorosságot, néha romanikus pillanatokat, amit anno a triológia hozott, akkor nagy gond nem lehet. De a mérce nagyon magas egy ilyen filmnél. Kb olyan nehéz lenne új részt csinálni, mint a Kincsvadászoknak.
horrorgeeks.blogspot.com
5613 levél
Válasz 06.12.22. 23:14 #104
csuvi
ne már, ezt miért kell? bár fox gondolkodásmódja legalább korrekt (ld sly és a legújabb roki)
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
7503 levél
Válasz 06.12.22. 22:57 #103
Attila88
"This movie isn't about cars, it's about a guy who owns a car"
20048 levél
Válasz 06.12.22. 22:43 #102
LiT
Öcsém, lehet lesz 4. rész!!!! Csak el ne b@sszák. Állítólag J.Fox már el is vállalta a szerepet, méghozzá ő lenne Doki.

De bővebb információ itt van.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
9380 levél
Válasz 06.08.31. 18:40 #101
Kanduhrka
Vki jobban összefoglalta nálam:

,,az elágazások írják le a természet törvényeit. Ez rengeteg lehetőséget vet fel, többek között a bennünket érdeklő időutazást is. Mindez azonban csak akkor lehetséges, ha a dinamikus időszemléletet fogadjuk el. Képzeljük csak el, hogy a történelmünk sokáig egy vonalon halad. Aztán mikor megalkot az emberiség egy időgépet, akkor visszautaznak vele a múltba. Ott nyilván változást indukálnak ezzel, így egy külön ágat hoznak létre. A megváltoztatott történelem azon az ágon halad tovább, amiből elindultak, az pedig marad változatlan. Így már semmilyen paradoxon, vagy ellentmondás nem állja utunkat. Egyedüli gond, hogy mint említettem a dinamikus időfelfogás szerint folyamatosan alakítjuk a jövőt, így nem lehetséges a jövőbe történő időutazás. Statikus időfelfogásnál megengedett a jövőbe való utazás, de az idő nem lehet fa topológiájú.,,
horrorgeeks.blogspot.com
9380 levél
Válasz 06.08.29. 15:31 #100
Kanduhrka
Nem. De a saját esetedről beszélsz, de az enyémnél van egy eredeti idősik. Amiről visszautazok(előttem senki nem csinált ilyet, sehol, semmikor) A jelenlegi énemmel döntöttem el hogy visszautazok és megölöm magam(előttem nem utazott vissza saját magam még, ez nem egy kör) És visszautazva ölöm meg magam aztán magam is elpárolgok. De egyszer le kellett játszódnia a múltnak. -- hogy érthetőbb legyek, vegyük a Vissza a jövőbe c filmet alapul. Tehát vagy hasonlóképpen működik mint amit felvázoltam, vagy úgy ahogy te. Senki sem tudja igazából.
horrorgeeks.blogspot.com
5613 levél
Válasz 06.08.29. 15:23 #99
csuvi
ugyanezt alapul véve nem ölheted meg magad, mert ha te lennél a visszautazó, aki ki akarná nyírni a múlbeli önmagát, egy paradoxont kapnál. ugyanis ha elhatározod, hogy visszamész és megölöd (és sikerülne), akkor már ez a gondolat sem játszódhatna le a fejedben, ugyanis már x ideje halott volnál
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
9380 levél
Válasz 06.08.29. 15:05 #98
Kanduhrka
De mivan ha mégsem így működik. Marty visszautazik félórával előttre és mondjuk megöli akkori magát, ő eltűnik. -- például a Back to the Future

vagy az amit te mondasz. De akkor kb olyan lenne mint a sors, amin nem lehet változtatni.(egyesek szerint)

Szóval nehéz ügy, nem tudni kinek van igaza.
horrorgeeks.blogspot.com
5613 levél
Válasz 06.08.29. 14:20 #97
csuvi
Csak egy feltevés. Tegyük fel, hogy Marty áll az időgéppel egy parkolóban. Teszem azt, 12:00-tól 13:00-ig. Ekkor Marty beül, elmegy 12:30-ra, ugyebár a térbelileg ugyanoda.[...]

ez azért nem működhet szerintem, mert a visszajött martynak az a jövő, ahonnan visszatért, ebben az esetben egy megváltoztathatatlan múlt. ugyanis, az a tény, hogy ott van és próbálja meggyőzni marty1-et, már egyértelműsíti kudarcát.
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
8000 levél
Válasz 06.08.29. 13:33 #96
Porker
"Nem létezhet, hiszen az a jövő, amelyben ő visszament 30 perccel előrébb, nem jött létre, mivel 13:00-kor nem szállt be a kocsiba, nem ment el saját magához, de akkor meg sem győzhette magát, hiszen nem utazott vissza a múltba."

hogy értsük meg, ha pontatlanul írsz?
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
9380 levél
Válasz 06.08.29. 05:52 #95
Kanduhrka
Quinnek is sikerült
horrorgeeks.blogspot.com
5613 levél
Válasz 06.08.28. 20:52 #94
csuvi
az majdnem ugyanaz. máshogy nem nyerhetnéd ki a csillag energiáját csak a felrobbantod a gecibe
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
3999 levél
Válasz 06.08.28. 20:40 #93
drdani
pontosabban egy szupernova energiája kell hozzá.
Hát akokr elég sok sport szeletet kell enni...
Ahol a rendetlenség törvény, rendcsináló a lázadó!!
8000 levél
Válasz 06.08.28. 17:11 #92
Porker
George is érdekelte?na én erről nem tudtam.azt hittem magasról szarik rá, és akkor szeret bele/ismeri meg mikor gyógyítja.
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
5613 levél
Válasz 06.08.28. 16:42 #91
csuvi
tudtommal elméletben az is lehetséges (féreglyukak nyitása), "csak" egy csillag energiája kell hozzá
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
9380 levél
Válasz 06.08.28. 15:03 #90
Kanduhrka
De akkor még nem volt biztos benne hogy beleszerett, hisz George is érdekelte vmennyire.
horrorgeeks.blogspot.com
29735 levél
Válasz 06.08.28. 14:18 #89
Germinator
ez csak egy sci-fi
My father was brutally murdered last week, and it's only now that I can think back and laugh.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.