Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Életet mentett az America's Army (Hírek)

America's Army

America's Army
A legutóbbi America's Army cikkek, hírek
5463 levél
Válasz 08.01.20. 02:34 #14
lordelrond
ez a baj az egésszel..
undoritó ami az emberek között megy
5613 levél
Válasz 08.01.18. 14:38 #13
csuvi
ez mi a szar? azt hittem, fejbe csaptak a cd-vel egy vérszomjas rablót, vagy valami..
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
11361 levél
Válasz 08.01.18. 12:39 #12
Lacko
Nyilván volt bennem némi irónia, amikor a hírt kitettem és pont ezek jutottak eszembe. Erre utal a hír második bekezdése is.

Amúgy a teljes szövegből az derül ki, hogy a csóka tényleg az AA-ban tanulta ezeket a hétköznapi trükköket. Az más kérdés, hogy miért nincs nekik a jogsi valami ilyen tanfolyamhoz kötve.

Amúgy az USA-ban nem egyszerű életet menteni (és most már egyre inkább itt sem). Ha az a sofőr bepereli a megmentőjét, hogy leszakadt az ujja, akkor élete végéig fizethet neki a jótevő...
Egy barátom végzett egyszer lifeguard tanfolyamot az USA-ban és a kurzus 80%-a jogi jellegű volt. Pl ha valaki fulldoklik, akkor két független tanút kell szerezni előbb, stb, stb, stb...
21647 levél
Válasz 08.01.18. 12:18 #11
padavan
Szép kis AA propaganda. Miért érzem úgy, hogy ha valaki - x millió ember - nem játszott még seha a gépén AA-t, az is tudna adott helyzetben hasonlóképp cselekedni? Történt egy baleset, ahol történetesen jelen volt egy kocka, aki ésszerű módszereket alkalmazva segített a bajba jutottakon. Őszinte elismerésem, de ehhez az AA-nak semmi köze nincs.

Egyébként sem az AA mentett életet, hanem egy ember segített a bajba jutott embertársain. Teljesen természetes módon.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
113 levél
Válasz 08.01.18. 12:12 #10
ghoosty
Soha nem értettem, hogy miért mondják hogy a számítógépes játékok milyen károsak az egészséger, meg mennyire rosszak, meg ez meg az.
Ha valaki azt mondja, hogy napi 3 órát játszik a gépen, akkor már megszólják, hogy függő, meg antiszociális. Azonban ha este a tévében megnézel egy 1,5 órás filmet, 1 45 perces sorozatot és még egy kis magazin műsort, meg reklámot, az teljesen OK, pedig ugyanúgy 3 órát töltesz ülve egy "monitor" előtt. Szóval amíg ez így van, addig mindenki aki errő beszél nem fog meggyőzni.
Arról nem is beszélek, ha elmegyek egy szórakozó helyere, az mennyire káros az egészségre.
8078 levél
Válasz 08.01.18. 12:02 #9
Gerry
Micsoda szerencse, hogy a saját ízlésedet követve nem tilthatod be
4178 levél
Válasz 08.01.18. 11:17 #8
U.R.H.
"szociális élet elcsökevényesedése, valós világhoz való hozzáállás deformációja, testtartási problémák, szemromlás... stb."

Hát ez szerintem nem így van. Én már kis pöcs korom óta játszok játékokat és egyántalán nem érzem magam lelki sérültnek. Valós világhoz való hozzáállásom is teljesen reális. Úgy értem nincsen meg bennem a vágy, hogy kiugorjak az ablakon és elkezdjek repülni vagy hirtelen egyik pillanatról a másikra akcióhős legyek. Szal nem érzem magam egy mesevilágba.

Meg hát sportolni is lehet valamennyit egy ilyen hobbi mellett. Vagy a munka is megerősíthet, ha fizikai erőnlét kell hozzá.

Szemromlásról meg annyit, hogy sokan a monitorukat magasabb felbontáson használják, mint kéne. Én is mindig látom másoknál, hogy ilyen baszom nagy felbontásba tolják a 17colos monitorukon. A betűk meg írtózatosan össze vannak menve. Mindig megkérdem, hogy ez mért jó nekik? Nekem így 19évesen teljesen jó és tökéletes a szemem. (lekopogok kop-kop.) Kivéve mikor előjön a farkasvakságom, de az más tészta. Sok haverom már szemüveges vagy kontaklencsét hord, de van aki most panaszkodik, hogy szarabbul lát.
11258 levél
Válasz 08.01.18. 11:01 #7
VodevilX
Respect katona!
Civ és SimCity remek játékok, de kötelezőnek? Nem épp a legegyszerűb játékok táborába tartoznak.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11361 levél
Válasz 08.01.18. 10:44 #6
Lacko
Szb, szerintem általában nem "a játékokat" támadják, hanem konkrét játékokat és abban sokszor igazuk van. Pl. a GTA-t én is betiltanám. Viszont a Civilization-t meg a SimCity-t kötelezővé tenném. Mivel ez utóbbiak baromi hasznos ismereteket plántálnak a kis polgárkákba tapasztalati úton.

Régen voltak erre kisérletek (pl valamelyik régi SimCityhez adtak ki tanári kézikönyvet is).
283 levél
Válasz 08.01.18. 10:26 #5
afro
Megható sztori, de egy ilyen közbeavatkozás sokkal inkább attól függ, hogy valaki leblokkol-e vagy sem, bírja-e a vért vagy sem, higgadt marad-e vagy sem, és az hogy ha már mindez megvan, akkor tudja is hogy mit csináljon az egy másik történet. Amúgy az igaz, ha valaki játszik, vagy sokat netezik, akkor annak ellenére, hogy ez egy (szerintem) elég káros szenvedély sok jó is ráragad (például én megtanultam az AgeOfEmpire2-ből, hogy milyen fegyvernemek voltak és kaptam egy pirospontot még általánosban hogy tudom... ooo jeah ), de ez eltörpül a káros hatások mellet.
És mielőtt megköveznétek: GTA fan vagyok, szeretem az FPS-eket, és nem rinyálok ilyen miatt senkinek, és a káros hatást nem arra értem, hogy azt fogja az ember csinálni, amit lát (ennyi erővel ne nézzen az ember TV-t, és nem menjen ki az utcára, mert ott is elég sok az erőszak!), hanem szociális élet elcsökevényesedése, valós világhoz való hozzáállás deformációja, testtartási problémák, szemromlás... stb.
De
afro
32979 levél
Válasz 08.01.18. 10:10 #4
szbszig
Elkezdtem írni megint egy hosszabb véleményt a számítógépes játékok hatásairól, de inkább félbehagytam. Az olyan hülyéknek, akik mindent be akarnak tiltani, úgyis beszélhetnék. Pedig biztos vagyok benne, hogy legalább annyi ilyen esetről lehetne írni, mint ahányszor sikerül a GTA-ra fogni, hogy a delikvens lemészárolta a családját.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
124 levél
Válasz 08.01.18. 09:57 #3
Morus
LOL
"Isten tudja miért, de az egész életem egy western,mosogatóvízben úszkálok és azt hiszem hogy tenger"
312 levél
Válasz 08.01.18. 09:42 #2
ToZo
Ugye-ugye, remélem, Mr Jack Thompson is értesült róla. Úgy látszik, a játékok nemcsak az erőszakról szólnak, néha bizony a válós életben is lehet az ott tanultakat alkalmazni, bár lehet, hogy legközelebb pont Paxton fog lövöldözni valahol.
"Drágakő fenn a fényben, hamis gyöngy lenn a szemétben" - Ossian: Nézz rám
766 levél
Válasz 08.01.18. 09:42 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Életet mentett az America's Army (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.