Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Rig'n'Roll (Ismertető)

Rig'n'Roll

Rig'n'Roll
A legutóbbi Rig'n'Roll cikkek, hírek
  • 2010.07.20. | Cikk » Ismertető/teszt
    Rig'n'Roll
330 levél
Válasz 10.07.29. 19:44 #7
RUSSIANBOY
Nagyon szivesen.Amugy ha kicsit leoltottnak érezte valaki elnézést kérek
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
5502 levél
Válasz 10.07.26. 08:35 #6
Dino
RUSSIANBOY: Köszi a helyesbítést, korrigáltuk, Peac összekeverte egy másik híddal.
330 levél
Válasz 10.07.25. 18:57 #5
RUSSIANBOY
Hát igen.Nos folytattam a játékot és a kedves cikk iro valoszinüleg a szürkének vélt goldengate hidat összekverte egy másikkal ugyanis ami a képen van az nem a goldengate hid.Én most csináltam egy képet a játékban és ugyanugy vörös a hid.Azonkivül pedig a kép ami be van szurva azon egy irnyba halad a forgalom mig alattunk megy a szembejövő és a goldengate hidon ha elővesszük némelyik filmet pl Xmen 3 akkor láthatjuk hogy a Goldengate hidon oda-vissza menő forgalmi sávok vannak egy azon szinten mig az itt berakott képen csak egy irányba láthatjuk a forgalmat haladni.Bár a képet a játékban este készitettem viszont láthato ha csak a szegélyeket nézzük hogy az bizony szép vörös.

Itt a link:

http://kepfeltoltes.hu/view/100725/gghid_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
330 levél
Válasz 10.07.24. 16:16 #4
RUSSIANBOY
Hát nem mondom az AI lehetne okosabb is mivel egy szembejövő forgalmas uton feltartott egy kisebb teherauto és lassitanom kellett erre a mögöttem halado kamion belém jött ezzel sérülést okozva a rakományon viszont a rendőrők mégis utánam jöttek és kivettek Engem akinek a rakományába belehajtott a következő kamionos.Hát szép..


Nagyobb forgalomnál nekem mondjuk szaggat igy alacsony szinten van - mivel azt lehet szabályozni.


Egyenlőre még csak a Single részben fuvaroztam hogy szokjam a tájékozódást és a kormányzást.Apropo ha már tájékozodás nemtudom az amerikaiaknál igy van e hogy nem az utca előtt irják ki pl városban hogy hol a raktár hanem pont az utcával egyvonalban igy mire észreveszed-elolvasod már tul is hajtottál ahol be kellett volna fordulnod.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
164 levél
Válasz 10.07.22. 18:52 #3
BenderŽ
Nyomjáááád öcséééém
330 levél
Válasz 10.07.20. 16:19 #2
RUSSIANBOY
Átrohantam egyik barátomhoz mivel szóba került a játék és azt mondta megvan neki ighát átugrottam mivel ki akartam ezt a játékot probálni.Hát a grafikára nálam nincs panasz de az irányitása hagy kivánnivalót maga után néhol az autopályákon majdnem hogy 90fokos kanyarok vannak azért ezt igy 60-80 mph-val bevenni nem kis kihivás.A kamiont nagyon jol le lehet alázni már a zsarukkal is volt dolgom.A trélerek nagyon jopofák.Kamionokbol sajnos szintén kevés van.Azonkivül eleinte nincs is forgalom az utakon legalábbis most hogy kiprobáltam csak pár "kollega"-t láttam az utakon.

A térkép nekem kissé bonyolult mivel az a sárgás-fehéres ikon nemtudom merre mutat valamint néhol a táblákon csak west meg east van nem szerepel útszámozás vagy a legközelebbi város.Azért a Euro/german truckban is sokszor szoktam nézni a térképet elágazás előtt de itt még sűrűbben kell használni.

Ugyhogy bár szép és a hangok is jók szerintem én maradok a Euor/German Truck Sim-nél.....
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
330 levél
Válasz 10.07.20. 13:18 #1
RUSSIANBOY
Na látod kedvess cikk iró ez a baj hogy általában mindenki igy gondol rájuk.Az én faterom kamionos.Hogy venéd meg reggel a boltban a kenyeret ha ők nem lennének?Szerintem sehogy.Vasuton se mindig lehet szállitani - hogyha most azzal jönne valaki - mert drágább és a sinek ilyen melegben meg főleg görbülnek.Legalábbis itthon.

Mindenki csak szapulni tudja őket a nyomvályus utak miatt holott arrol nem ők tehetnek.Nem a sofőrők gyártották le a kamionokat és ha mégis azzal kell fuvarozni akkor nem ők tehetnek arrol hogy kinyomvályusodik az út.Pl belvárosban nem igen jár kamion mégis puposak az utak.Miért?Mert az anyag ki van belőle spórolva.

Személyes tapasztalatom szerint mivel faterommal az évek során rengeteg helyen voltam fuvarban Svédországban pl még egy külön potkocsi van a megszokott látványu kamionok mögött mégse láttam pupos utakat.

Az nagyon jo hogy mehetünk hegyi kanyargós utakon is mert pl a Euro Truck SImulatorban nem volt ilyen csak 2-3 sávos autopálya.Vagyis helyesbitek volt a Euro-ban is csak mi nem mehettünk rajta csak az MI által irányitott járgányok.A későbbi German Truckban már lehetett ilyen uton menni.Itt nagyon jo hogy van autopálya és "bundeszút" is mivel ettől változatos a játék.

Ahhoz képest hogy régoa várom a játékot és elnézve a 6os pontszámot nem jósolok neki akkora sikert pedig az elgondolás jo volt.

Kiprobáltam anno még az Extreme Trucker-t is amikor jégtáblákon kell vinnünk rakományokat mint az egyik tv csatornán szereplő sorozatban.De a grafika az hagyott kivánni valot maga után.

A Euro/German truck-ban jo ötlet volt a tempomat viszont azt sajnáltam hogy a kamionok felhozatala lehetett volna kicsit több valamint a forgalomban résztvevő autok száma is lehetett volna több mivel a Ford Tranzit,Skoda Fabia,VW Golf 5,Seat Toledo,BMW 5 járgányokkal találkozhattunk benne( lehet hogy kimaradt 1-2 ) de ennyi.Nem nagyon volt több pedig a forgalom nem mindig áll ezekből az autokbol még ha szinben változatosak is.Kell bele rengeteg auto, motor, kis áruszállito furgon, teherauto, kamion, busz ezek külön még egy kis löketet adhatnak a játéknak.

Azt nem szerettem még a Euro/German simulatorban ahhoz képest hogy nagyon jo játék hogy az AI néha hülyén viselkedett de nem ritkán.Pl amikor mellettem felhajtott a pályára egy auto és lehagytam befékez a saját sávjában no meg néha előfordult az hogy szinte rámhuzta az autos a kormányt igy sávot váltva tehát nem érzékelte hogy ott vagyok abban a sávban?Eleinte a kormányozhatósággal is voltak gondok - mondjuk én megszoktam - de persze a mod-ok meg a javitásokkal egyre jobban elviselhetőbb lett.

Azt sajnáltam még hogy külön adtak ki egy németes részt külön adtak ki egy angolos részt (UK Truck Simulator) hogy ez miért nem lehetett egyszerre?Bizonyára azért mert ugyebár igy mondhatni 3 szor adják el ugyanazt.Kis hazánk sajnos nem kapott szerepet a játékban viszont a Euro Truck-hoz mikor leszedtem egy későbbi patch-t ami belerakta valamelyik kikötőt sajnáltam hogy csak odaállunk és eltelik az idő mintha aludnánk és máris a tulparton vagyunk pedig amikor hajóval és vonattal mentünk faterral az egy nagyon izgalmas folyamat volt főleg mikor egyszer egy hajó belsejében kellett megfordulnunk (videok fent vannak a myvip profilomon) és nagyon izgalmas mind vonattal átsuhanni a Tunnelen Franciábol Angolba és áthajózni Németből Svédbe.
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
766 levél
Válasz 10.07.20. 13:18
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Rig'n'Roll (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.