Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dungeon Siege III debut trailer (Hírek)

Dungeon Siege III

Dungeon Siege III
A legutóbbi Dungeon Siege III cikkek, hírek
124 levél
Válasz 10.09.04. 12:22 #4
Horcsog
Hasonló lesz a Diablo 3hoz, bár nem akarom rontani annak az élményet azzal, hogy ezzel is játszok.
Dungeon Siege 1 alapjáték volt az igazi, ezzel a zenével:
http://www.youtube.com/watch?v=1ysisxLSfsg
4102 levél
Válasz 10.09.04. 10:32 #3
xeLaR
Dungeon Siege: OK hack'n'slash játék, ami igazán nem tudott megfogni. Mind az első, mind a második rész elég hamar unalomba fulladt nálam.

Obsidian: OK játékokat fejlesztő cég, akik mindig elrontanak valamit / sürgetik őket, ami miatt nem tudnak zseniális játékot készíteni.

Összevegyítve - Dungeon Siege III: ehhh...Azért remélem jó játék lesz, de ezt valszeg kihagyom.
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
4176 levél
Válasz 10.09.04. 10:26 #2
gothmog
Én a Dungeon Siege első része után a másodikra már kíváncsi sem voltam, de ezt majd meglátjuk. Még akár bejövős is lehet.
Igazából ebben a stílusban szerintem minden a dinamikán (gyors, változatos és ütemes szörnygyilkolászás és előrehaladás, de ugyanakkor nem kaotikus, hanem átlátható formában), a fantáziadús ellenfeleken, a változatos karakterfejlesztési lehetőségeken, na meg a randomizált, jól adagolt és igazán "kúl" darabokat is rejtő loot-on múlik.

Mindezekben a Blizzard a mester a Diablo sorozattal, szvsz egyedül az Iron Lore Titan Quest-je tudott érdemben a nyomdokaiba lépni (igaz, félelmetesen sokat koppintott is ehhez a Diablo sorozattól; azt viszont legalább ésszel és profin csinálták). Ott az alapjáték még nem volt nagy durranás, de az Immortal Throne kieggel és az időközben kihozott patch-ekkel olyan szintre hozták a játékot, hogy szégyen-gyalázat, Diablo mániások zsebében kinyílik a bicska, de akkor is leírom, bizony még a Dió2-őt is üti (pörgősebb, de ugyanakkor tisztán átlátható minden, változatosabb, a loot jobban adagolt stb.)

Persze biztosra veszem, hogy a Dió3 nálam is vissza fogja szerezni a "hack'n'slash loot tombola" stílus trónját, de nem bánom, ha addig a Dungeon Siege 3 is szerez majd néhány kellemes percet/órát/napot/hónapot
(Egyedül attól tartok, hogy az Obsidian ezt is el fogja cseszni, mert ugyan a Planescape: Torment óta nálam Chris Avellone a totális kedvenc történetíró/dizájner, de mégis, az Obsidian színeiben eddig - ilyen-olyan okok miatt - még nem tudott igazán maradandót kiadni a kezei közül... sőt!)
Endure. In enduring, grow strong.
12970 levél
Válasz 10.09.04. 08:36 #1
McCl@ne
Bizonyára mert borzasztó egyszerű vagyok, de engem ezzel megvettek kilóra!
Grafika/animáció/hangulat kipipálva, a többi nem számít egy hack'n'slashnél. Ezzel jól elleszünk, míg kijön a Diablo III.
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 10.09.04. 08:36
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dungeon Siege III debut trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.