Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dungeon Siege III debut trailer

Egy ingame részeket tartalmazó trailer a játékról.

2010.09.03. 22:38 | Madrac | kategória: Játék

Megjelent egy új videó a Dungeon Siege III című akció-RPG-ről, melyet az elődeivel ellentétben az Obsidian Entertainment fejleszt és a Square Enix adja majd ki 2011-ben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dungeon Siege III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dungeon Siege III

hozzászólások (5)

McCl@ne
McCl@ne 2010.09.04. 08:36
Bizonyára mert borzasztó egyszerű vagyok, de engem ezzel megvettek kilóra! :love:
Grafika/animáció/hangulat kipipálva, a többi nem számít egy hack'n'slashnél. Ezzel jól elleszünk, míg kijön a Diablo III.
gothmog
gothmog 2010.09.04. 10:26
Én a Dungeon Siege első része után a másodikra már kíváncsi sem voltam:-D, de ezt majd meglátjuk. Még akár bejövős is lehet.
Igazából ebben a stílusban szerintem minden a dinamikán (gyors, változatos és ütemes szörnygyilkolászás és előrehaladás, de ugyanakkor nem kaotikus, hanem átlátható formában), a fantáziadús ellenfeleken, a változatos karakterfejlesztési lehetőségeken, na meg a randomizált, jól adagolt és igazán "kúl" darabokat is rejtő loot-on:-D múlik.

Mindezekben a Blizzard a mester a Diablo sorozattal, szvsz egyedül az Iron Lore Titan Quest-je tudott érdemben a nyomdokaiba lépni (igaz, félelmetesen sokat koppintott is ehhez a Diablo sorozattól; azt viszont legalább ésszel és profin csinálták). Ott az alapjáték még nem volt nagy durranás, de az Immortal Throne kieggel és az időközben kihozott patch-ekkel olyan szintre hozták a játékot, hogy szégyen-gyalázat, Diablo mániások zsebében kinyílik a bicska, de akkor is leírom, bizony még a Dió2-őt is üti (pörgősebb, de ugyanakkor tisztán átlátható minden, változatosabb, a loot jobban adagolt stb.)

Persze biztosra veszem, hogy a Dió3 nálam is vissza fogja szerezni a "hack'n'slash loot tombola" stílus trónját, de nem bánom, ha addig a Dungeon Siege 3 is szerez majd néhány kellemes percet/órát/napot/hónapot:-)
(Egyedül attól tartok, hogy az Obsidian ezt is el fogja cseszni, mert ugyan a Planescape: Torment óta nálam Chris Avellone a totális kedvenc történetíró/dizájner, de mégis, az Obsidian színeiben eddig - ilyen-olyan okok miatt - még nem tudott igazán maradandót kiadni a kezei közül... sőt!)
xeLaR
xeLaR 2010.09.04. 10:32
Dungeon Siege: OK hack'n'slash játék, ami igazán nem tudott megfogni. Mind az első, mind a második rész elég hamar unalomba fulladt nálam.

Obsidian: OK játékokat fejlesztő cég, akik mindig elrontanak valamit / sürgetik őket, ami miatt nem tudnak zseniális játékot készíteni.

Összevegyítve - Dungeon Siege III: ehhh...Azért remélem jó játék lesz, de ezt valszeg kihagyom.
Horcsog
Horcsog 2010.09.04. 12:22
Hasonló lesz a Diablo 3hoz, bár nem akarom rontani annak az élményet azzal, hogy ezzel is játszok.
Dungeon Siege 1 alapjáték volt az igazi, ezzel a zenével:
http://www.youtube.com/watch?v=1ysisxLSfsg
ajánlott olvasnivaló