Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Aliens: Colonial Marines - hangulatos akció trailer (Hírek)

Aliens: Colonial Marines

11699 levél
Válasz 11.08.30. 16:11 #15
.:[Kain]:.
ezért is hoztam fel a vegas példáját. te diktálod a tempót, de nem vagy egyedül, főleg nem olyan helyzetben, ahol egyedül lenni egyenesen öngyilkosság. nézd meg a képregényeket, filmeket, könyveket, amik Alien(s) címen jöttek ki, általában van egy crew, egy minigunos, egy gépkarabélyos, egy robbantós meg egy lángszórós. nah egy ilyen kis csapat élén bizony baromi hangulatos lenne végigtolni az egészet.

én is úgy láttam a trailerből, hogy lesznek társak, de remélem, hogy nem csak azokat a részeket vágták össze, ahol ott is vannak és mondjuk scriptelve meghalnak öt perccel később...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
554 levél
Válasz 11.08.29. 16:21 #14
Slyder
A videót elnézve ott lesznek a csapattársak, és igen jelentősen kifogják venni a részüket, és nem csak díszletként. Az unalmas és agyonrágott magányos rambo fíling remélem itt csak ritkán lesz jelen.
1614 levél
Válasz 11.08.29. 09:52 #13
rootshaper
egy játék meg egy film két külön kategória, még akkor is, ha egyikről mintázták a másikat. egy filmbe kell több karakter, hogy legyen párbeszéd, hogy kibontakozhasson a történet, hogy izgulhassunk a karakterekért. egy játékban Te vagy a főhős aki miatt izgulni kell és az NPC-k pedig elmesélik a történetet mint mellékszereplők. a filmekben is mindig a főhős csinál mindent, csak beszélgetni vannak ott a többiek. az tény, hogy az AVP-ben az egyedüllét nem olyan, mint a filmekben a csapatos mászka, de ez kellett ahhoz, hogy magányosnak és kiszolgáltatottnak érezd magad. gondolom én. bár már ha fegyver van a kezedben, régen nem félelmetes, hiszen elég hamar kipukkannak azok a savval töltött gusztustalanságok

értem mire gondolsz, de a CoD-ban is ha te megálltál, minden más is megállt. állhattál egyhelyben félórát vagy még többet, akkor sem történt semmi, ha nem lépted át azt a bizonyos trigger határt, ami élesítette a következő szkriptelt jelenetet. akkor már inkább megyek egyedül, a saját tempómban, mint hogy nézzem a bamba katonákat, meg az ellenséget, ahogy kivárja, amíg a megfelelő helyre érek. természetesen egy cod-ban nem opció a magányos hadsereg dolog, de egy Aliens játékban szerintem simán elfér. ha csapatot akarsz látni arra ott a multi még lehet jobban is jársz, hogy nem csak a buta AI szenved melletted.
11699 levél
Válasz 11.08.29. 09:16 #12
.:[Kain]:.
gondolj pl egy Rainbow Six Vegasra. sehol, semmit nem tett nélkülünk az AI de mégis velünk voltak végig a társaink. mi utasítottuk őket.
de az a baj, hogy nem értetted meg a lényegét annak, amit írtam. a Cod 1-2 miért is volt jobb, mint akármelyik MoH a Pacific Assault előtt?
mert háborús hangulata volt, nem egyedül mentél mindenütt, végig, hanem voltak szakaszok, amikor körülötted zajlott az élet, katonák haladtak melletted, mögötted, előtted. nem tettek semmi különöset, de az érzését átadták annak a dolognak, ami a háború nevet kapta. mint említettem, a filmekben sem kellett soha senkinek órákig mászkálnia tökegyedül, és hősködnie, mert úgyis hamar lekapták, még Ripley is magához kapott néhány embert mindig. ezzel szemben ha megnézed pl. az AVP legutóbbi részét, a játékot, ott VÉGIG tökegyedül kell nyomulni marine-al, aminek semmi értelme nincsen, gondolom csak így tudták megoldani, hogy a bénábbnál bénább pályákon "féljünk"...
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
14658 levél
Válasz 11.08.28. 19:55 #11
Razor03
Na most már nagyon kíváncsi vagyok milyen játék lesz ez végül, mert olyat is ígértek, hogy fedezék harc szerű lesz, és nem lenne jó egy "brothers in arms alien edition" a srácoktól...

Az viszont feltűnt, hogy végre az Alein-nek nagyobbnak tűnnek mint egy macska.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1614 levél
Válasz 11.08.28. 17:59 #10
rootshaper
játssza végig helyettünk a játékot az AI? azért nem kell szerintem túlzásokba esni ezzel kapcsolatban. jó az, ha a társak is csinálnak ezt-azt, de az, hogy "miért kell mindig nekünk csinálni mindent" pont kimeríti az interaktivitás fogalmát
11699 levél
Válasz 11.08.28. 17:57 #9
.:[Kain]:.
jónak néz ki, de remélem, hogy a társaink nem csak mutatóban lesznek megint, mint eddig akármelyik alienes játékban... egy filmben, se képregényben sem volt soha senki tökegyedül, vagy nagyon gyorsan elpatkolt, ha igen, kicsit unalmas már, hogy mindent mindig nekünk kell csinálni, egyedül...

McClane: a rajzolt hátterek a legkirályabbak (Desperados!, Commandos), de ma már a 3D a menő :S
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
13211 levél
Válasz 11.08.25. 12:07 #8
McCl@ne
Én pont annak örültem, hogy végre nem egy bip-bip-bip-honnanfaszombóljönnek-bip-bip-bip-ááááééééááááúúúú-grrrhhhh!!!!44négy -trailert kaptunk, hanem valami ütősebbet, valami mást.
Már ez is értékelendő. Itt harc van, de természetesen lesz a játékban a fent említett szopatásra emlékeztető pálya is, a fejemet tenném rá és nem is baj. Ahogy a rengeteg scriptelt rész sem zavar, sőt, egy ilyen játéknál el is várnám!

--> bolygóról bolygóra utazós, felülnézetes, kézzel rajzolt hátteres alien-RPG-t akarok 100 óra játékidővel!
Respect is not given. It's taken.
14658 levél
Válasz 11.08.25. 11:55 #7
Razor03
Jól össze van vágva, de a mai trendeket figyelembe véve, aligha lesz jobb játékmenet terén, mint az AVSP volt, szép meg hangulatos és ráadásul pont a kedvenc részemet "másolja" - de ha fogadni kellene, hogy az új Metro vagy ez, akkor az oroszokra tenném a voksom.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
52 levél
Válasz 11.08.24. 23:05 #6
Breaker
Marhara tetszetenk a fegyver hangok, pont olyanok mint a regi filmben Nagyon varom!!!
1614 levél
Válasz 11.08.24. 21:48 #5
rootshaper
meg persze egy összevágott videóanyagból le lehet szűrni, hogy mi mennyire ijesztő, nem?
én mikor az első videókat láttam a Silent Hill játékokból, arra gondoltam, hogy lófütty, nekimegyek egy este alatt kiakasztom mindet. és mikor nekiálltam tolni a második epizóddal, full sötétben, egyedül, odakint tombolt a vihar, képtelen voltam kinyitni egy rohadt ajtót, mert féltem a következményektől. Royce megint mellélőtt. kicsit.
8078 levél
Válasz 11.08.24. 18:55 #4
Gerry
Az meglehet, viszont maris fenyevekkel hangulatosabb annal
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
263 levél
Válasz 11.08.24. 18:34 #3
Royce95
Szerintem ez se ijesztőbb így a videó alapján mint a legutolsó AVP.
368 levél
Válasz 11.08.24. 17:59 #2
Hype
Első ránézésre jobbnak tűnik mint a rebellion féle AVP, abból ami nagyon hiányzott az a rettegés feeling, inkább az össze vissza mászkálgatáson volt a lényeg.
War, war never changes...
1614 levél
Válasz 11.08.24. 16:40 #1
rootshaper
nem győzöm elégszer megnézni! istentelenül királynak néz ki így elsőre mozgás közben. le a kalappal, nekem már így jöhet, köszi
766 levél
Válasz 11.08.24. 16:40
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Aliens: Colonial Marines - hangulatos akció trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.