Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kigördülnek a tankok - indul az Armored Kill [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Kigördülnek a tankok - indul az Armored Kill
Ma már minden Premium játékos belevetheti magát az új Battlefield 3 kiegészítőbe.

Battlefield 3

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek
27976 levél
Válasz 12.09.11. 20:45 #6
LordMatteo
Az ilyen igényeket úgy hívják hogy city map. Sajnos a Bf3-ben nincs klasszikus city map, inkább vegyített mapok conquesttel és kisebb, jellegzetes belső terekkel (egyedül talán Bazaar, de az meg nagyon zárt).

Az Aftermath Neked tetszeni fog, igaz, járművek nem nagyon lesznek, de kb olyan pályákat képzelj el, mint Bazaar, csak CQ-s stílusban (nagyon sok útvonal, kb nincs biztos sarok viszont nem ötméteres a pálya keresztben). Tapasztalatból mondom hogy a Bf infantrynak az ilyen pályák adják meg igazán az ízét (Bf2: Karkand, Road to Jalalabad, BF AIX amiben a legkurvajobb pályákat találtam eddig FPS-ben, de pl Bc2-ben is van, Oasis, és Arica Harbor).
A kibaszás társas játék, sose feledd.
623 levél
Válasz 12.09.11. 18:44 #5
stero
Olyan pályákat szeretek ahol inf és armored is van egyenlő elosztásban és nem túl nagyok. (nos. canals, kharg island, caspian, bazaar, tehran highway, damavand, op. firestorm, seine cross, wake island)
6679 levél
Válasz 12.09.11. 16:41 #4
GustyX
Az AK egyedül a quad miatt vonz, amúgy nem igazán, sosem voltam vehicle mániás, inkább 99%-ban infantry (persze egy jó "sofőr" mellett szívesen lövöldözöm fedélzeti géppuskával, vagy vagyok lövész egy helikopterben).

De a havas pályára kíváncsi vagyok. CQ eddig kimaradt, de úgy érzem az az igazán nekem való (TDM). Az utolsó DLC-t motor, meg a fegyverek miatt várom (XM8--at nekem!!!), illetve remélem lesz bennük valami éjszakai pályai nightvisionnel, jetski, esetleg küldetés alapú játékmód.
Egy BF2 SF-nak is örülnék. Bár ezekhez még előbb be kel lszereznem a Premuimot. Nagyon vonz, nagyon vonz, de az idő....
Karácsonyig befejezem a tervezett gamekat, aztán szent eset már tolom is a DLC-ket, újdonság erejével mindegyiket.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1614 levél
Válasz 12.09.11. 16:05 #3
rootshaper
ja, egyébként a cél ez, hogy tematikus DLC-ket hoznak ki a játékhoz, amik egy-egy kis szeletére koncentrálnak a BF feelingnek. a végén úgyis egy olyan játék jön össze a sok DLC-vel, amiben minden FPS rajongó megtalálja majd a helyét, legalábbis szerintem így fog kinézni majd. egyelőre az Aftermath-tól nem várok túl sokat, de még talán az Endgame jól is elsülhet, ha hoz valami forradalmit megint a játékba
1614 levél
Válasz 12.09.11. 16:01 #2
rootshaper
és azoktól mire számítasz majd? hogy nem lesz benne se infantry, se harckocsi? ha a B2K pályái nagyok, akkor az Armored Kill tényleg nem neked készült, ezek egyenesen óriásiak. én is csak kapkodom a fejemet még, hogy mi merre van, és megdöbbenek mikor azt látom, hogy az egyik zászló 980 méterre van tőlem, gyakorlatilag a hegygerinc túloldalán elképesztő érzés amúgy, rá kell szánni az időt és belejön szerintem az ember... meg aztán ne is mondjam, hogy a Tank Superiority játékmód az eddigi legkirályabb amit BF címszó alatt kihoztak a conquest és rush mellett.
623 levél
Válasz 12.09.11. 15:25 #1
stero
Komolyan eddig még nem adtak ki olyan DLC-t ami engem igazán érintett volna .. a close quarters túlságosan infantry, az armored kill túlságosan harckocsis .. ott meg kevés az infantry, a b2k pályái hatalmasak és ezért nem szeretek rajtuk játszani (kivéve wake island) .. max a fegyverek miatt érdemes beszerezni őket (számomra). Remélem az aftermath meg az end game közelebb áll majd hozzám :\

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.