Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The War Z képáradat [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: The War Z képáradat
Rengeteg új képpel frissült a zombis MMO galériája. A jelek szerint igazán festői tájakon kell majd túlélnünk a zombi-apokalipszist. A képek mellé egy új trailer is érkezett.

Infestation: Survivor Stories

Infestation: Survivor Stories
A legutóbbi Infestation: Survivor Stories cikkek, hírek
3 levél
Válasz 12.09.25. 22:27 #2
dugasy93
akik ezt a játékot tervezték, a saját játékukkal a tokjában halálra csapkodnám!!!! Mi ez a játék?!-_-"
1614 levél
Válasz 12.09.24. 11:57 #1
rootshaper
a shotokat nézegetve első pillantásra azt mondtam magamban, hogy talán még helyre tudják ezt a játékot pofozni és még akármi is lehet belőle... de mikor megláttam a 3 karaktert széttett karokkal, akkor megfordult a fejemben, hogy vajon miért a default modelleket rakták be a képre, majd mire végigértem, bebizonyosodott a gyanúm, hogy a képek 90%-a előre beállított, nem gameplay-t reprezentáló "screenshot"... hogy miért? mert egy jelenetről több kép is készült és mindegyiken pont ugyanúgy áll minden szereplő, csak a kameranézet változik.

aztán ott az a gameplay videó is, amiben a fegyvereknek gyakorlatilag nincs fizikájuk, egy vacak teszkós zseblámpával háromszor megsuhintva egy zombit el lehet azt tenni láb alól, és nem számít, ha megkarmolnak vagy megharapnak, mi nem leszünk zombik, mi csak meghalni tudunk véglegesen... hát elég gay

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.