Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Az Electronic Artsnak adta a Star Wars játékok licencjogait a Disney [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Az Electronic Artsnak adta a Star Wars játékok licencjogait a Disney
Több évig az EA fejlesztőcsapatai dolgozhatnak az új Csillagok háborúja játékokon.

1597 levél
Válasz 13.05.09. 07:16 #22
Aribeth
+1
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
32613 levél
Válasz 13.05.09. 00:59 #21
Creativ3Form
Egy Kotor 3-al még rohadtul tartozik a BioWare a játékostársadalomnak. Magasból leszarom, hogy az Old Republicot kiáltották ki annak! És egy Jedi Knight 4-nek is nagyon ideje lenne már!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9075 levél
Válasz 13.05.08. 21:45 #20
davkar9
Hmm. Érdekes. Korai lenne utálkozni vagy örömködni. EA ugye csak kiadó (ugyan amerika legrosszabbja illetve 10 emberből 9 és fél nem szereti őket) a pénzmozgató, a felsorolt fejlesztők viszont már bizonyítottak. Azt se felejtsük el, hogy az EA új fejest is kap hamarosan, aki (nyilván nem) hátha új, pozitívabb irányba viszi a céget.

DICE logikus választás lenne a Battlefront III elkészítésére/befejezésére/átalakítására, de nem tudom mennyire lenne benne szívüklelkük. Valószínűleg nem akarnának egy nagy riválist a házon belül a BF3-nak, izé most már lassan a 4-nek (illetve ha 2-3 éven belül jönne a BFIII addigra BF5-nek)
Biowaretől a kotor 3-at várok. Erőltetett buzi fő/mellék karakter nélküli játék kell, rendes befejezéssel. Kotor 3 esetében remélhetőleg nem lenne újabb balhé ezügyben, az ME mégis csak a sajátjuk volt, szerencsére az SW univerzum sokkal "zártabb" (koroknál többnyire megvan, hogy mi a canon). Igaz a ToR miatt nem sok esélyt látok, hogy valaha is megkapjuk a 3. részt (zárójel, tökéletes világ: CD Project készít egy SW RPGt... )
Érdekes módon a Visceral mozgatta meg legjobban a fantáziámat. A Dead Spaceben olyan jól működött az a csonkolás. Ha sikerülne azt fénykard sebzésére is átültetni...

Nagyonnagyonnagyon kellene: Jedi Knight 4 (*köhm*, 2015-ben jön a film, akár valamelyest kapcsolódhatna is hozzá *köhm*) és a Republic Commando 2. Ezt persze csakis akkor ha olyan lenne mint az első rész!
Simple. Eternal. Beige.
2129 levél
Válasz 13.05.08. 20:22 #19
Balanses
Gondoltam már rá amúgy, hogy kipróbálom, de eddig mindig azért nem tettem, mert Star Wars! nem vagyok nagy scifi rajongó, az egyetlen scifi univerzum ami megtudott fogni az a Mass Effect világa!
558 levél
Válasz 13.05.07. 20:15 #18
Drukala
1) Az ígérték, hogy az első két játékban hozott döntéseink számítani fognak a végkifejletben. Erre mi lett? Ződ, kék vagy piros kattintás, attól függően hogy hogyan vitted végig a harmadik részt.
2) A történet, és főleg a vége tele van logikai buktatókkal és harmatgyenge írással amit egy középiskolás fogalmazástól várna az ember. Messze alulmúlja azt a minőséget amit a BioWare névtől elvárna az ember.
3) Amikor a játékosok túlnyomó többsége szóvá tette a bűnrossz befejezést, vonták a vállukat, hogy ez volt a művészi elképzelésük (értsd: ezt tudták összetákolni a megjelenésig). Igen, kiadtak egy DLC-t de adtak a szarnak egy pofont vele.

Ha egy kicsit is érdekelte volna őket a közösség, akkor máshogy állnak ehhez a kérdéshez. És ezek miatt vesztettem el bennük mindenféle hitemet.

/Off
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
6665 levél
Válasz 13.05.07. 17:16 #17
GustyX
DICE = SW FPS. Remélem egy Republic Commando, vagy valami SP cím lesz, nem pedig Battlefront 3. Republic Commandot a népnek!
Bioware = SW akció-RPG, jobb esetben RPG elemekkel rendelkező akció
Visceral Games = horror TPS, Jar Jarral a főszerepben. Talál egy léze...fénykardot és kész a tökéletes horror

SWFU2 - szerintem jó volt, közel sem volt szar, közepes.

DLC-k - én sem kedvelem, de szerencsére nem kötelező megvenni. Ha tetszik, érdekel, fan vagyok, megveszem, ha nem, akkor nem és kész. Pont most akarom maúgy beszerezni az összes ME3 SP DLC-t. Lehet az árából vehetnék egy teljes árú Ace Combatet, de mivel fennállnak az előzők, így megveszem. A DLC orientáltság valóban nem túl szép, de hát. Ha tetszik, ha nem, ez van. Lehet forradalmat kellene kreálni ellene és akkor még jobban éreznék a szar szagot

Mass Effect - ha nem lennék ennyire SPOILER
happy end
orientált, akkor kevésbé zavarna a vége. Így sem zavar olyan mérétkben, ha panaszkodjak a játék és Bioware miatt. Egyedüli ok talán a panaszra a grafikai beállítás és X360 gamepad támogatásának hiánya, valamint az ótvar szuperalacsonyszememkifolyik látószög. Ezt leszámítva lebilincselő a játék, annak ellenére hogy mást ígértek (mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam vele a Marson túl, de ismerem már).

Jedi Knight 4, Republic Commando 2, KotOR 3. Ennyi kell.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
14264 levél
Válasz 13.05.07. 16:22 #16
balays82
3460 levél
Válasz 13.05.07. 16:19 #15
Sucee
Ha itt arra kell gondolni, hogy a nagy felháborodás után azt nyilatkozták, hogy nem írnak teljesen új befejezést... Ez miért lett volna kötelességük? Enyhén szólva is nevetséges, amit a játékosok ott műveltek.
De nem offolok tovább ezzel kapcsolatban, nem egy ME topikban lezajlott már ez a "szerintem szar az ending - szerintem nem" vita.
14264 levél
Válasz 13.05.07. 16:14 #14
balays82
Valaki fejtse már ki ezt, mert én biztosan lemaradtam valamiről.
7800 levél
Válasz 13.05.07. 16:12 #13
Lovi Tommy
Egy Jedi Knight 4 jöhetne még.
10341 levél
Válasz 13.05.07. 16:11 #12
MattMatthew
Ott talán főleg a hozzáállással volt a gond, ahogy Drukala is írta.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
14264 levél
Válasz 13.05.07. 16:08 #11
balays82
Most ezt úgy mondod, mintha a LucasArts az utóbbi időben ontotta volna magából a minőségi SW játékokat. Ha így lenne, és most véget ért volna az aranykor, akkor lenne ok a bosszankodásra, de így nem igazán. Most legalább biztosított, hogy a jövőben is jelennek meg játékok Star Wars név alatt. Nem lesz elég akkor lehúzni őket, amikor majd meg is jelennek? A DLC-s dolgot meg úgy írod, mintha csak az EA sara lenne. Gyakorlatilag minden kiadó ezt csinálja, ilyen szempontból mindegy lett volna, hová kerülnek a jogok.

"A BioWare meg eláshatja magát az ME3 végével és az ahhoz kapcsolódó vita iránti hozzáállásukkal."

Mire gondolsz? Arra, hogy példátlan módon a játékosok nyomására átírták a történet végét? Ez tényleg nagy bűn volt, ami valóban azt mutatja, hogy nem érdekli őket a közösség véleménye.

3460 levél
Válasz 13.05.07. 16:03 #10
Sucee
Gusztustalan is. És én sem azért "ugrálok örömömben", mert fut nélkülük a játék, hanem mert a játék.
Mellesleg az is furcsa egy hozzáállás, hogy nem tetszett egy játék befejezése, úgyhogy egyből ássa el magát a fejlesztőcsapat.
558 levél
Válasz 13.05.07. 15:57 #9
Drukala
"várható DLC halmokon kívül nem tudom, mi olyan nagy gond"

Pont az. Az, hogy a szerencsétlen játékos kiperkálja a teljes összeget egy játékért, amiből utána tömegével vágják ki a tartalmat, hogy aztán még több pénzért vissza méltóztassanak adni. Egyszerűen gusztustalannak tartom és csak azért mert a játék még fut nélkülük, nem fogok örömömben ugrálni.

"BioWare féle"

A BioWare meg eláshatja magát az ME3 végével és az ahhoz kapcsolódó vita iránti hozzáállásukkal. Jobb szeretem ha olyanok csinálnak játékot, akik nem szarnak magasról a közönségük fejére.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
20124 levél
Válasz 13.05.07. 14:45 #8
Peace
Minden pénzt megadnék egy ilyen BW RPG-ért!!!!!!!!! Az episode VI. utáni könyvekből összedolgozott háttértörténettel...váááááááá...nem is merek többet írni, már most elszáll az agyam a gondolattól. Ennél jobban már csak egy Fallout 3-nak örülnék. Nem, nem a arra gondolok, amit ezen a néven kiadtak, hanem egy igazi Fallout 3-nak, ami az 1. és 2. rész grafikáját és hangulatát viszi tovább. És mindezek után a dobogó felső fokán egy 2013-as szintnek megfelelő Chaos Gate remake-lenne az igazi finomság. Azt hiszem most így eléggé kiélvezkedtem magamat.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3460 levél
Válasz 13.05.07. 14:32 #7
Sucee
Hát azért ha a KotOR - szerintem zseniális - világa és története nem fogta meg, akkor nem hinném, hogy az OldRep fog változtatni a véleményén.
1624 levél
Válasz 13.05.07. 14:27 #6
-T0ng-
Így F2P lehetőségben javaslom tegyél egy próbát a The Old Republic-kal és garantálom a véleményed megváltozik. Mint MMO csak most, 1 évvel a megjelenés után kezdi magát utolérni, de az egyes kasztok saját sztorija garantáltan magával ragad. Kicsit olyan mintha nyolc történetet gyúrtak volna egybe.
2129 levél
Válasz 13.05.07. 12:12 #5
Balanses
Hát nem örülök, hogy a BioWare-nek adták a jogokat. Személy szerint egyáltalán nem érdekel egy SW univerzumban játszódó rpg, így nem örülök hogy a BW egy ilyen játékra fogja pazarolni az idejét. A KotOR-ot is félúton abbahagytam, mert nem tud megragadni a világ. Amúgy is megvan nekik a saját sci-fi univerzumuk, jobban érdekelne egy a ME világában játszódó újabb szerepjáték.
A többivel viszont nincsen bajom.
1624 levél
Válasz 13.05.07. 12:09 #4
-T0ng-
Én is egyetértek Suceeval. A TFU2-t már csak tiszteletből vittem végig az első rész kedvéért, de se ugyanazt a történeti minőséget, se ugyanazt a karakterjátékot nem kaptam meg. Ha az EA képes minőségi játékokat fejleszteni, márpedig a fejlesztők akik kapták képesek rá, akkor itt nem lesz gond.

Én alapból a Disney-től félek és a törekvésektől, hogy tönkretegyék a eredeti trilógia után felépített Extended universe-t, de ez tényleg másik tészta.
3460 levél
Válasz 13.05.07. 11:54 #3
Sucee
De egyébként mindenkinek sír a szája, hogy "miért EA?!", meg "RIP LucasArts", de a várható DLC halmokon kívül nem tudom, mi olyan nagy gond. Oké, kurva nagy lehúzás, de nem erőlteti ránk senki, Mass Effect 3-hoz azóta sem vettem egyet sem, és így is az egyik legjobb játékélményem volt.
A LucasArts már szinte nem is fejlesztett PC-re, plusz az utóbbi SW játékok elég siralmasra sikerültek. (TFU2 anyone?)
Teljesen korrekt csapatok kapták meg a jogokat, szerintem nem kell egyből temetni a dolgokat.
8933 levél
Válasz 13.05.07. 11:30 #2
goodboy007
Azért egy BioWare féle offline RPG nem hangzik rosszul, pláne, ha az eredeti trilógiát venné alapul, azt szőné tovább.
In god we trust, all others we track!
558 levél
Válasz 13.05.07. 10:30 #1
Drukala
Legalább tudja az ember, hogy mire (nem) számíthat.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.