Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Company of Heroes 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Company of Heroes 2
A keleti fronton folytatódik a Relic második világháborús stratégiai játéka.

Company of Heroes 2

Company of Heroes 2
A legutóbbi Company of Heroes 2 cikkek, hírek
11117 levél
Válasz 13.12.31. 12:03 #8
VodevilX
Még annyit, hogy néztem benchmark tesztet és a jelenlegi top VGA-k sem tudnak vele stabil 60 fps-t produkálni, már mediumon sem...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11117 levél
Válasz 13.12.31. 12:00 #7
VodevilX
Ez elég gáz, most volt "szerencsém"? lecsapni rá 1800 pénzért, de hogy akármit akárhova állítok, nem javul a teljesítmény... És látom ti ezeket még nyáron írtátok, azóta eltelt fél év és sem a driverek, sem a patchek nem javítottak a helyzeten... Nem szép dolog ez...
Szerencsére nem terveztem amúgy sem komolyabban foglalkozni most vele, inkább csak megnézni, hogy mégis milyen.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3330 levél
Válasz 13.07.14. 21:11 #6
Raistlin666
Azért ne szaggasson már be itt nekem ez a játék, ha a Crysis 3 közel tökéletesen fut!
A nyújtott látványtól meg ne essünk már hasra így 2013-ban...
1219 levél
Válasz 13.07.14. 12:30 #5
Wotan
"Teljes áron keveset nyújt a játék, és máris DLC-ket adtak ki hozzá"

Úgy is lehet látni a dolgokat, hogy az extra vásárolható skinek és commanderek lehúzás, de akár azt is lehetne mondani, hogy ha nem akarsz collectors editiont venni amiben minden benne van, akkor csak arra adod ki a pénzt ami tetszik (például csak a német vagy orosz skineket/commandereket veszed meg attól függően kikkel szeretsz játszani). Pont, hogy nem lehúzás hanem spórolás ez a funkció azok számára akik jobban szeretnék testre szabni hadseregüket.

Kitérhetett volna a cikk jobban a multira, coop-modra, achivmentekre, szintlépésre, különböző extra "bulletinekre", sok minden van amiről szó sem esett.

A nem tudom melyik egységem mire jó és milyen képességei vannak meg igazán csak idő kérdése, hogy megtanulja az ember és persze lehet logikusan is csapatokat alkotni, hogy egy csapat egyféle egységeket foglaljon magába, de ha mixelt csapatok vannak akkor meg a TAB segítségével lehet gyorsan egységek között ugrálni.

Grafika pedig elég lenyűgöző. Az nem a játék hibája ha valaki le van maradva a vassal és low grafikán tolja
"Mortui solum finem belli viderunt"
5400 levél
Válasz 13.07.12. 08:39 #4
Morello
Ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Kár, hogy ennyire összecsapott lett. Ilyen témában ezerszer jobb (valósághűbb!) játékokat lehet találni.
3330 levél
Válasz 13.07.11. 14:58 #3
Raistlin666
Nekem első két nap tetszett a béta. De aztán jöttek elő a hibák és a marhaságok. Így végül nem vettem meg. Majd akciósan valami complete edition verzióra lecsapok egyszer.
481 levél
Válasz 13.07.11. 12:48 #2
Sir Spike
A cikkírónak teljes mértékben igaza van. Nehéz elkerülni, hogy ne hasonlítsuk a remek első részhez (az ahhoz készült még remekebb mod-okról nem is beszélve). A gépigény elharapódzása egyszerűen szégyenletes. Az első rész hd textúrákkal simán elvitte a masina, itt meg már örülök, ha a közepes textúrákkal nem lassul be. A kettő közti minőségbeli különbséget most nem is említem.
A játék nyakig van olyan hibákkal, amik egy normál tesztelés után rögtön ki kellett volna derülnie. Az említett nekiszaladok a géppuskának egyszerűen dühítő. Legalább fektetné le őket, de semmi. Egy sima pioneer squad átrohan a géppuskán, utánuk fordulok, lövöm őket, de azért még ráraknak egy adag robbanóanyagot a házaimra, mire méltóztatnak meghalni. Az útkeresés hülyébb, mint valaha. Egyszerűen egy közepesen szűk utcán az embereim megőrülnek és állnak , mint a tejbetök, miközben a saját aknavetőim szétlövik őket. Mert ezek a hülye aknavetők, csak a saját csapatokat képesek lőni. Mást nem is tudnak, mert az új "Rambo™ engine" miatt minden ellenfél, még a tankok is blitzelnek. Ezért hagyományos ágyúkkal a tankokat ki sem lehet lőni.
A dlc-k, skinek + tisztek, meg újfent lehúzás. És most biztos azért háborgok, mert a Blitzkrieg mod magasra tette nálam lécet. De ebben a formában maradok inkább az első résznél.
72 levél
Válasz 13.07.11. 11:11 #1
Derothiel
Sajnos egyet kell értsek tényleg nem az igazi a játék. Ahhoz képest, hogy mennyi idő volt a fejlesztésre, és hogy milyen volt az első rész.

Meg 2013-ban ne így mozogjanak már a katonák... Nem túl realisztikus.
Selvoz Vomez

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.