Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Take On Mars - első benyomások [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Take On Mars - első benyomások
Túl sok az adrenalin? Egy kis nyugira és a végtelenre vársz? Irány a vörös bolygó!

Take On Mars

Take On Mars
A legutóbbi Take On Mars cikkek, hírek
11313 levél
Válasz 13.08.12. 12:55 #8
Lacko
Na úgy látszik közben fejlesztgetik a cuccot és jönnek ki a frissítések, mert most már számít az aksi lemerülése.
Viszont már nem működik az, hogyha benyomom tempomatra az előre gombot, akkor (mivel a kerekek úgyis beszarnak és félre húz az egész rover) nem igazíthatom ki az irányt a kurzorral, mert ha megnyomom, akkor átveszi az irányítást és leáll a rover.

Meg azért vannak elég idegesítő hibák. Most a Kaiser kráternél nem tudok lefényképezni egy sziklát, mert bárhova megyek, mindig piros marad. Próbáltam távolról, közelről, egyik kamerával, másik kamerával, de nem lehet lefotózni és emiatt az a mission nem zárul le.
11313 levél
Válasz 13.08.06. 07:54 #7
Lacko
Te ezek szerint nem game módban, hanem real-ben játszod? Mert azért a fórumokba irogatók nagy része (én is) game módban játszunk és ott nincs szerepe a valódi (saját) időnknek. Akár mikor kezded a játékot, éjszaka lesz a Marson az első küldetésnél. Én pl reggel kezdtem vele játszani és akkor is éjszaka volt.

Napelemek. Értem, de én meg pont azt mondom, hogy nincs szükség napra és napelemekre. Menni kell és ha kifogy az aku, megy tovább. Nem kell nappal és nem kell aku se, mert ez még bugos. Amíg ezt nem tudtam, én is vártam a napot, hogy feltöltődjön az aksi, de aztán olvastam, hogy le kell szarni.

Annyi haszna már volt a játéknak, hogy megtudtam, hogy egy nap a Marson is 24 óra (csak még 22 perccel hosszabb), de gyakorlatilag lehet úgy számolni, mintha a földön lennénk.
55 levél
Válasz 13.08.05. 17:14 #6
gored666
Belépek, se csillagok se semmi, 3d nézetből is totál fekete minden. Az első küldetés nem feltétlenül éjszaka, real time-ban éjszaka, mert a Maroson azon a részen éjszaka van, mikor megvettem kb. délután 3-4-5 óra volt, a sötét oldalt fogtam ki mindig, délelőtt 10 óra előtt kéne vele foglalkozni , hogy nappal legyen.---> Nappal nap, napelemek, blablabla erre értettem, hogy nem lehet végtelenségig menni. Megvárom a javító patchet hozzá aztán mehet.
11313 levél
Válasz 13.08.05. 16:05 #5
Lacko
Érdekes amúgy a power, mert én nagyon sokáig azt hittem, hogy tölteni kell és amikor lement a power, akkor otthagytam a gépet 20 percre (kaja, házimunka), amíg fel nem tölötte a napelem, de kiderült, hogy ez a rész tökbugos és simán végtelenségig lehet vele menni. Hogy érted, hogy nem lehet végtelenségig menni? Az igaz, hogy az alkatrészek szép lassan (igazából túl gyorsan) elkopnak és elromlanak. De a power az végtelen sok van a bug miatt - egyelőre.
11313 levél
Válasz 13.08.05. 16:01 #4
Lacko
stero, remélem nem spoiler, de az editorban van monolith

gored, mi az a fekete képernyő? Mert amikor elindítottam a játékot és leszállt az első egységem a victoria közepére, akkor én sem láttam semmit, bár nálam nem koromfekete volt, inkább sötétszürke. De ez azért volt, mert nem kapcsoltam be a lámpát. Bár a lámpa bekapcsolása után is csak világos szürke lett a kép... Ezért ugrottam annyi időt, hogy nappal legyen és úgy már derengett valami, de olyan szar a felbontása az első kamerának, hogy végül meg kellett találnom a külső nézet gombot, amikor végre láttam is valamit. Amúgy van már petició, hogy az első küldi ne éjszaka induljon, mert nagyon elkeserítő, hogy megérkezel és szart se látsz.
714 levél
Válasz 13.08.05. 15:52 #3
stero
Ha tényleg csak ennyi lesz a játék, hogy fényképezünk meg A pontból B-be gurulunk annak nem sok értelme lesz. Ennek az egésznek az lenne az igazi szenzációja, hogy találunk nyomokat idegen civilizációra, esetleg romokat, idegen alkatrészeket, a cikkben említett vizet stb, majd az egészet valami baromi sejtelmes, hátborzongató bizonytalansággal befejezni (pl most akkor voltak-e ott idegenek vagy sem, esetleg emberek éltek ott anno, de már nem stb stb .. valami elgondolkodtató dologgal kéne előállni + ütős soundtrack és kész is).
55 levél
Válasz 13.08.05. 15:37 #2
gored666
Bár lehet porvihar volt.
55 levél
Válasz 13.08.05. 15:36 #1
gored666
Jó cikk. Nekem az első benyomásom kicsit más volt, Például a 2 fajta nehézség, real time és az egyszerűbb mód aminek ... a neve. Bár a power szint bugos még, de nem lehet a végtelenségig tolni real time-ban, a robot lemerül, amit csak "nappal" lehet tölteni. És egy 24 óra sem 24 óra a Marson. A "fekete képernyő" bug nekem van,,,,

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.