Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Előrendelhető a Combat Mission: Market Garden [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Előrendelhető a Combat Mission: Market Garden
Hamarosan megjelenik a hollandiai harcokat felölelő rész a Combat Mission sorozathoz.

Combat Mission Battle for Normandy: Market Garden

Combat Mission Battle for Normandy: Market Garden
A legutóbbi Combat Mission Battle for Normandy: Market Garden cikkek, hírek
265 levél
Válasz 13.09.06. 15:52 #6
Krieger
Inkább utóbb az mint előbb szóval a nagy rajongók úgysem fognak a megjelenés után újabb sok hónapot várni a tört verzióra. Most vetettem egy röpke pillantást a torrent kínálatra... még a commonwealth sem elérhető. Mondjuk én a megjelenés napjától gyakorlatilag minden nap elindítom a játékot úgyhogy ha mostantól soha többé nem nyúlnék hozzá már akkor is megérte volna az árát.
5400 levél
Válasz 13.09.05. 15:33 #5
Morello
"Viszont a piac kicsisége miatt (legalábbis az én szerény tudásommal) a lábszárcsontos zászlók alatt sem fogod megtalálni, mert az ő ingerküszöbüket se éri el az igény a CM-re."

Nehogy azt hidd. Az oroszoknál még az 1 demos, 2 rajongóval rendelkező kazahsztáni black metal bandák sercegő felvétele is elérhető, manapság már nem nagyon van olyan, ami vagy előbb, vagy utóbb, de ne kerülne fel. CM-be is bele lehet futni ilyen módon.
11026 levél
Válasz 13.09.04. 19:00 #4
Lacko
Nekem speciel ez a kedvenc csatám. Se Normandia, se az olasz front nem érdekel annyira, mint a Market-Garden. Persze a nyugati hadszíntéren. Azért a CMBB2-t én is nagyon várom. De sajnos osztozom Pras pesszimizmusában: mire a keleti frontos játékhoz megjelennek a magyar egységek.... addigra lehet, hogy majd az unokáimmal játszom.
265 levél
Válasz 13.09.04. 16:38 #3
Krieger
Mivel FGM-en mindenki megveszi ezért nekem is muszáj lesz pedig nem a vágyaim netovábbja ez a hollandia téma. Aztán most már tényleg oroszokat akarok látni!
11026 levél
Válasz 13.09.04. 10:24 #2
Lacko
Tény, ami tény, nagyon keményen áraznak a Battlefrontos fiúk. És hát ugye a 35 dolcsiban benne sincs a 2.0-ás patch, ami alapárban 10 dolcsi, de ezzel a modullal együtt 5-ért is odaadják.
Szerintem ez azért van, mert a CM egy iszonyat kicsi piac (és ebből csak úgy tudnak megélni, ha luxus árakat adnak). Viszont a piac kicsisége miatt (legalábbis az én szerény tudásommal) a lábszárcsontos zászlók alatt sem fogod megtalálni, mert az ő ingerküszöbüket se éri el az igény a CM-re.
5250 levél
Válasz 13.09.04. 09:04 #1
Pras
HARMINCÖT DOLCSI?!
Aaz igen. Már az alapjátékért is egy tehervagon pénzt fizettem, de úgy látom, azóta pláne úri passzió lett a CM a yachtklub és a Maseratik mellett.
Pár évezrede már várom a keleti frontot, de ha a patchek és DLC-k által kb. a CMBB komplexitási szintjére eljutni ott is hónapnyi fizetés lesz, az azért lehet, hogy pár év után ismét felhúzatja velem a lábszárcsont-keresztes zászlót.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.