Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előrendelhető a Combat Mission: Market Garden

Hamarosan megjelenik a hollandiai harcokat felölelő rész a Combat Mission sorozathoz.

2013.09.04. 07:28 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Battlefront.com bejelentette, hogy előrendelhető a Combat Mission: Market Garden nevű moduljuk a Combat Mission: Normandy alapjátékhoz. Az előrendelői ár PC-re és Mac OS X-re 35 dollár. Tehát a Market Garden csak egy kiegészítő a Normandy alapjátékhoz, aminek semmi köze a Fortress Italy-hoz. Azonban szükség van a Normandy-t 2.0-ra felhúzó, fizetős patchre. Ám ezt a patch-et a Market Garden megjelenésekor, vele együtt olcsóbban is be lehet majd szerezni.
A modul tartalmazni fog új egységeket és a holland tájhoz szükséges tereptárgyakat: barnatéglás házakat, szélmalmokat és főleg hidakat. Az arnhemi és nijmegeni hidakat, illetve néhány tipikus holland hidat. Mivel az ország eléggé tagolt folyóvizekkel, így ezek nagyon fontos szerepet játszanak az itt folyó harcokban. Ezeken kívül természetesen rengeteg küldetést és két kampányt (szövetséges és német) is tartalmaz a kiegészítő. Újdonság, hogy nemcsak a gyors csatákhoz készült térképgyűjtemény lesz a csomag része, de néhány - az ütközetek helyszíneit lefedő - térkép is kerül bele, segítve ezzel a küldetésszerkesztőket. ■

előző
következő
Előrendelhető a Combat Mission: Market Garden
Előrendelhető a Combat Mission: Market GardenElőrendelhető a Combat Mission: Market GardenElőrendelhető a Combat Mission: Market Garden
Combat Mission Battle for Normandy: Market Garden
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission Battle for Normandy: Market Garden

hozzászólások (6)

Lacko
Lacko 2013.09.04. 10:24
Tény, ami tény, nagyon keményen áraznak a Battlefrontos fiúk. És hát ugye a 35 dolcsiban benne sincs a 2.0-ás patch, ami alapárban 10 dolcsi, de ezzel a modullal együtt 5-ért is odaadják.
Szerintem ez azért van, mert a CM egy iszonyat kicsi piac (és ebből csak úgy tudnak megélni, ha luxus árakat adnak). Viszont a piac kicsisége miatt (legalábbis az én szerény tudásommal) a lábszárcsontos zászlók alatt sem fogod megtalálni, mert az ő ingerküszöbüket se éri el az igény a CM-re.
Krieger
Krieger 2013.09.04. 16:38
Mivel FGM-en mindenki megveszi ezért nekem is muszáj lesz pedig nem a vágyaim netovábbja ez a hollandia téma. Aztán most már tényleg oroszokat akarok látni!
Lacko
Lacko 2013.09.04. 19:00
Nekem speciel ez a kedvenc csatám. Se Normandia, se az olasz front nem érdekel annyira, mint a Market-Garden. Persze a nyugati hadszíntéren. Azért a CMBB2-t én is nagyon várom. De sajnos osztozom Pras pesszimizmusában: mire a keleti frontos játékhoz megjelennek a magyar egységek.... addigra lehet, hogy majd az unokáimmal játszom.
Morello
Morello 2013.09.05. 15:33
"Viszont a piac kicsisége miatt (legalábbis az én szerény tudásommal) a lábszárcsontos zászlók alatt sem fogod megtalálni, mert az ő ingerküszöbüket se éri el az igény a CM-re."

Nehogy azt hidd. Az oroszoknál még az 1 demos, 2 rajongóval rendelkező kazahsztáni black metal bandák sercegő felvétele is elérhető, manapság már nem nagyon van olyan, ami vagy előbb, vagy utóbb, de ne kerülne fel. CM-be is bele lehet futni ilyen módon.
Krieger
Krieger 2013.09.06. 15:52
Inkább utóbb az mint előbb szóval a nagy rajongók úgysem fognak a megjelenés után újabb sok hónapot várni a tört verzióra. Most vetettem egy röpke pillantást a torrent kínálatra... még a commonwealth sem elérhető. Mondjuk én a megjelenés napjától gyakorlatilag minden nap elindítom a játékot úgyhogy ha mostantól soha többé nem nyúlnék hozzá már akkor is megérte volna az árát.:-)
ajánlott olvasnivaló