Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Regény köti össze a Diablo III és a Reaper of Souls eseményeit [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Regény köti össze a Diablo III és a Reaper of Souls eseményeit
A Blizzard bejelentette, hogy készül a Diablo: Storm of Light című regény, amely az alapjáték és a kiegészítő közötti eseményeket meséli el.

Diablo III: Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls
A legutóbbi Diablo III: Reaper of Souls cikkek, hírek
4172 levél
Válasz 13.09.12. 17:33 #8
gothmog
Nem is mondtam, hogy baj lenne azzal, ha nem tetszik vagy nem csigáz fel. Csak azért írtam, hogy lásd: egy új kasztnál és Act-nál azért bőven több van itt.
Endure. In enduring, grow strong.
20131 levél
Válasz 13.09.12. 17:00 #7
Peace
Biztos szuperjó dolgok, engem konkrétan egy dolog sem csigázott fel mindazok közül, amit most itt egy bekezdésen keresztül soroltál. Biztos velem van a gond.

Nekem elég volt először csalódni megjelenéskor, hogy képtelenség volt infernon továbbjutni, és ott nekem abba is maradt. Most múlt héten elővettem megint, és indítottam egy monk-ot, de 8-as szintnél abba is hagytam, mert rájöttem, hogy nem érdekel annyira ugyanaz(még ha sokkal jobb is lett). Majd kiegben egy crusadert indítok, és meglesem mennyit fejlődött, így lehet, hogy majd 2014-ben mindent visszavonok, amit most írtam.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4172 levél
Válasz 13.09.12. 16:53 #6
gothmog
Ez olyan volt, mintha azt mondtad volna anno a LoD-ra, hogy mi a szar: csak két új kaszt és egy új Act?
Miközben jött rúnarendszer is, balanszírozás stb.

Itt is lesz Mystic, új tárgyak, account bound-os extra cuccok, klánrendszer és ladderek (éppen ma szivárgott ki), új szinthatár stb.
Ja igen, és a kiegészítő apropóján, de még előtte jön majd egy ingyenes patch, benne új paragonrendszerrel (végtelen fejlődéssel és aktívan elosztható pontokkal, nem csak a főtulajdonságokra), alapjaiban átdolgozott loot-rendszerrel, nehpalem trials és loot run játékmódokkal. (Eredetileg a kieggel jöttek volna ezek, de úgy döntöttek, hogy elérhetővé teszik mindenki számára; azoknak is, akik nem tartanak igényt a kiegre, bár szerintem nem sok ilyen ember lesz)

És ki tudja, hogy mi minden van még, amit nem jelentettek be.

Egyébként mostanra a D3-nak már köze sincs ahhoz a játékhoz, ami tavaly májusban megjelent. Volt több balanszolás, legendary/set cuccokat átdolgozták (a droppal együtt), paragon szinteket és MPL-t vezettek be, account bound-os kraftot behozták, übereket/key wardeneket benyomták, megváltoztatáttk a szörnysűrűséget MPL1 felett, hogy nem csak Act3-ban legyen érdemes a "paragonozósdit/lootolósdit" játszani stb. És egyik extra tartalmat sem fizetős DLC-ként hozták be. Pedig manapság pont az lenne a trend, vagy már majdhogynem az a természetes (a maga természetellenes módján), hogy még a "színesítsd a karaktered: új ruhafestékek" is fizetős dlc formájában jönnek.

Úgyhogy lehet csalódni a Blizzardban, meg természetes, hogy nem tetszhet mindenkinek a D3, ezzel nincs is semmi baj. Ám vegyük észre, hogy törődnek a fejlesztők a játékkal, javítják és extra tartalmakkal töltik fel időről-időre, és odafigyelnek azért a játékosok visszajelzéseire (utóbbinál sajnos a casualok hangja mindig elég erős, így egy-két helyen szerintem túlzottan is könnyítettek. Ma már konkrétan debilnek kell lenni ahhoz, hogy valaki legalább MPL0-án ne legyen képes végigvinni Infernót pl.)
Úgyhogy, "ja, csak ennyi jön" szöveggel lefitymálni kicsit durva azért

Végül egy dolog, amit többször leírtam már a Dome-on is: anno a D2, amikor kijött, finoman szólva sem volt akkora játék, mint amekkorára most emlékezni vélnek egyesek, és bizony sokak érezték csalódottnak magukat (én is). A kiegészítővel és a számtalan patch-csel pofozódott ki, és érte el a legendás státuszt.
Azt nem gondolom, hogy a D3 ugyanazt elérheti, mint a D2 (nem azért, mert idővel nem válhatna olyan jóvá - szerintem már bőven jobb -, hanem mert egyszerűen más világot élünk már, és ami tizenévvel ezelőtt elég volt ebben a stílusban, az ma már édeskevés), de fog még javulni sokat.
Endure. In enduring, grow strong.
143 levél
Válasz 13.09.12. 13:49 #5
medve91
ja igen remélem XD Csak azért írtam kicsit fenyegetően mert az angol tudásom nem rossz de még egy angol könyvet nem tudok bevállalni szerintem Meg nagyon érdekel hogy akkor mi volt Malthaellel? Miért tűnt el, hova ment, mit csinált?
Murzsa Roland
16274 levél
Válasz 13.09.12. 13:12 #4
david139
Hát én is
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
20131 levél
Válasz 13.09.12. 12:35 #3
Peace
Az elszomorító, hogy ezek szerint bőven 2014-benfog csak megjelenni a kiegészítő, mindössze 1 plusz kasztot kapunk, és gondolom +1 act aztán csókolom. A mai napig nagyon bánom a 60 eurót, amit kiadtam érte nagyon elhamarkodottan.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4211 levél
Válasz 13.09.12. 12:07 #2
Madrac
Mire fel a fenyegetozes? Inkabb remeled nem? Mar csak ket kerdes marad, mikorra es milyen minosegben forditjak...
Quoth the raven, `Nevermore.'
143 levél
Válasz 13.09.12. 11:30 #1
medve91
Nagyon ajánlom hogy legyen le fordítva magyarra.
Murzsa Roland

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.