Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Regény köti össze a Diablo III és a Reaper of Souls eseményeit

A Blizzard bejelentette, hogy készül a Diablo: Storm of Light című regény, amely az alapjáték és a kiegészítő közötti eseményeket meséli el.

2013.09.12. 10:11 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

A Blizzard bejelentette, hogy a Diablo III és a Reaper of Souls kiegészítő eseményeit egy regényben fogják összekapcsolni. Nate Kenyon regénye, a Diablo: Storm of Light valamikor 2014-ben fog megjelenni, főszereplője pedig Jacob és Shanar lesz, akiket a Diablo: Sword of Justice képregényből ismerhetünk. ■

Diablo III: Reaper of Souls
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III: Reaper of Souls

hozzászólások (8)

david139
david139 2013.09.12. 13:12
Hát én is :(
medve91
medve91 2013.09.12. 13:49
ja igen remélem XD Csak azért írtam kicsit fenyegetően mert az angol tudásom nem rossz de még egy angol könyvet nem tudok bevállalni szerintem:D Meg nagyon érdekel hogy akkor mi volt Malthaellel? Miért tűnt el, hova ment, mit csinált?
gothmog
gothmog 2013.09.12. 16:53
Ez olyan volt, mintha azt mondtad volna anno a LoD-ra, hogy mi a szar: csak két új kaszt és egy új Act?
Miközben jött rúnarendszer is, balanszírozás stb.

Itt is lesz Mystic, új tárgyak, account bound-os extra cuccok, klánrendszer és ladderek (éppen ma szivárgott ki), új szinthatár stb.
Ja igen, és a kiegészítő apropóján, de még előtte jön majd egy ingyenes patch, benne új paragonrendszerrel (végtelen fejlődéssel és aktívan elosztható pontokkal, nem csak a főtulajdonságokra), alapjaiban átdolgozott loot-rendszerrel, nehpalem trials és loot run játékmódokkal. (Eredetileg a kieggel jöttek volna ezek, de úgy döntöttek, hogy elérhetővé teszik mindenki számára; azoknak is, akik nem tartanak igényt a kiegre, bár szerintem nem sok ilyen ember lesz)

És ki tudja, hogy mi minden van még, amit nem jelentettek be.

Egyébként mostanra a D3-nak már köze sincs ahhoz a játékhoz, ami tavaly májusban megjelent. Volt több balanszolás, legendary/set cuccokat átdolgozták (a droppal együtt), paragon szinteket és MPL-t vezettek be, account bound-os kraftot behozták, übereket/key wardeneket benyomták, megváltoztatáttk a szörnysűrűséget MPL1 felett, hogy nem csak Act3-ban legyen érdemes a "paragonozósdit/lootolósdit" játszani stb. És egyik extra tartalmat sem fizetős DLC-ként hozták be. Pedig manapság pont az lenne a trend, vagy már majdhogynem az a természetes (a maga természetellenes módján), hogy még a "színesítsd a karaktered: új ruhafestékek" is fizetős dlc formájában jönnek.

Úgyhogy lehet csalódni a Blizzardban, meg természetes, hogy nem tetszhet mindenkinek a D3, ezzel nincs is semmi baj. Ám vegyük észre, hogy törődnek a fejlesztők a játékkal, javítják és extra tartalmakkal töltik fel időről-időre, és odafigyelnek azért a játékosok visszajelzéseire (utóbbinál sajnos a casualok hangja mindig elég erős, így egy-két helyen szerintem túlzottan is könnyítettek. Ma már konkrétan debilnek kell lenni ahhoz, hogy valaki legalább MPL0-án ne legyen képes végigvinni Infernót pl.)
Úgyhogy, "ja, csak ennyi jön" szöveggel lefitymálni kicsit durva azért :-D

Végül egy dolog, amit többször leírtam már a Dome-on is: anno a D2, amikor kijött, finoman szólva sem volt akkora játék, mint amekkorára most emlékezni vélnek egyesek, és bizony sokak érezték csalódottnak magukat (én is). A kiegészítővel és a számtalan patch-csel pofozódott ki, és érte el a legendás státuszt.
Azt nem gondolom, hogy a D3 ugyanazt elérheti, mint a D2 (nem azért, mert idővel nem válhatna olyan jóvá - szerintem már bőven jobb -, hanem mert egyszerűen más világot élünk már, és ami tizenévvel ezelőtt elég volt ebben a stílusban, az ma már édeskevés), de fog még javulni sokat.
Peace
Peace 2013.09.12. 17:00
Biztos szuperjó dolgok, engem konkrétan egy dolog sem csigázott fel mindazok közül, amit most itt egy bekezdésen keresztül soroltál. Biztos velem van a gond.

Nekem elég volt először csalódni megjelenéskor, hogy képtelenség volt infernon továbbjutni, és ott nekem abba is maradt. Most múlt héten elővettem megint, és indítottam egy monk-ot, de 8-as szintnél abba is hagytam, mert rájöttem, hogy nem érdekel annyira ugyanaz(még ha sokkal jobb is lett). Majd kiegben egy crusadert indítok, és meglesem mennyit fejlődött, így lehet, hogy majd 2014-ben mindent visszavonok, amit most írtam. ;-)
gothmog
gothmog 2013.09.12. 17:33
Nem is mondtam, hogy baj lenne azzal, ha nem tetszik vagy nem csigáz fel. Csak azért írtam, hogy lásd: egy új kasztnál és Act-nál azért bőven több van itt.;-)
ajánlott olvasnivaló