Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Jön a Might & Magic X: Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Jön a Might & Magic X: Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC
Hónap végén bővül a szerepjáték története.

Might & Magic X: Legacy

Might & Magic X: Legacy
A legutóbbi Might & Magic X: Legacy cikkek, hírek
4176 levél
Válasz 14.03.15. 18:08 #1
gothmog
Ez remek hír! (Nekem Deluxe (dobozos) változatban van meg)
Ugyanakkor van a játékban egy dungeon, amely a jelek szerint nem érhető el, nem készült még el (Limbo néven fut). Ezt is pótolhatnák valamikor.

Egyébként tényleg kifejezetten jó játék lett az MMXL, ám valóban csak azoknak ajánlható jó szívvel (mint ahogy ezt sok kritikai elemzés is megjegyezte), akik ismerték és szerették régről is ezt a stílust, és most egy kis nosztalgiára vágynak.

Személyes tapasztalatom: az első néhány órányi játék még nem nagy szám, a kezdő dungeon (pókos) totál semmitmondó, és a városból kilépve elérhető első külső helyszín (csúnya, élettelen), valamint a világítótornyos dungeon sem ígér túl minőségi szórakozást, de ezeket követően kezd beindulni a dolog, és amint eléri az ember az Elemental Forge-ot, kifejezetten "erőre kap" a game, és onnantól beszippant a rendszere.
Jó a fejlődési rendszer, jól belőtt a nehézség, okosan adagolja a dolgokat/újabb elérhető helyszíneket (ahogy megtanul az ember vízen járni, a teleportokat használni stb.).
Olyan szinten meghozta a nosztalgiázós kedvemet, hogy ugyan a MM3-ig nem szaladtam vissza, de az MM6: The Mandate of Heaven-ig igen, és jelenleg is ezt gyűröm már két hete.
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.