Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» EGX London 2014: Alien: Isolation próbakör és exkluzív interjú [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: EGX London 2014: Alien: Isolation próbakör és exkluzív interjú
A Creative Assembly közösségi menedzserével beszélgettünk a londoni rendezvényen.

Alien: Isolation

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek
1018 levél
Válasz 14.09.29. 10:24 #4
Sityi
A kedvedért beraktam.
921 levél
Válasz 14.09.29. 09:54 #3
ivanova36
lángszórót kihagytad

Ettől függetlenül nem biztos hogy csak az LV426-on volt csak tojás. Bőven lehetett bárhol máshol is, így persze az az űrállomás is bezsákolhatott egyet.

1018 levél
Válasz 14.09.29. 09:41 #2
Sityi
Alapvetően mindenki a filmekből indul ki, gondolom Nee ezért is referált inkább arra.
Szerintem egyáltalán nem rossz, hogy Amandát vették elő úgy, hogy mi tudjuk, mi a folytatás, hiszen amit a játékos már tud a filmek (könyvek, kifestők, lángszórók és uzsonnástáskák ) alapján, arra rá lehet fogni, hogy Amanda ösztöne. Mellesleg nekem nem rémlik, hogy az első filmben sikerült volna megölni az Idegent, csupán kihajítani a világűrbe. A második rész az, ahol tömegmészárlás volt - de az jóval később játszódik, mint az A:I (a játék 15 évvel az első film után játszódik)
921 levél
Válasz 14.09.28. 18:10 #1
ivanova36
Az itthon megjelent Bolygó neve halál könyvben is benne volt a lányának megemlítése, ráadásul egy idős hölgy képét mutatták neki miután magához tért és elmondták hogy 57 évet aludt.
Bár jobb lett volna ha nem ezt a szálat veszik elő szerintem, mert így amit a játékos tudhat a filmekből, azt a lánya nem tudhatta hiszem mikor ezek történtek a mama még aludt, nem számolt be a veszélyről.
Célszerűbb lett volna szerintem ha az Alien 4 klónozott Ripleyének a gyereke viszi tovább anyja örökségét. Ő ugye megörökölhette volna a tudás. Persze így is úgy is sci-fi
Azt a 3 TB (igen, terabyte) archív forgatási anyagot közzé is lehetne tenni, sokat dobna és nem csak a játékon. Minap is volt egy ilyen forgatási rész kiadva az Alien 4 kosárlabdás jelenetéről


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.