Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Részletes mimika az Uncharted 4: A Thief's Endben [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Részletes mimika az Uncharted 4: A Thief?s Endben
A PS4 lehetővé teszi, hogy minden korábbinál részletgazdagabb mimikával ruházzák fel a szereplőket.

Uncharted 4: A Thief's End

1663 levél
Válasz 15.05.14. 05:30 #5
GeryG
Az inFamous: Second Son nehogy már csúnya legyen... Az Unchartedet meg világ életében nem a hiperváltozatos játékmenet, hanem a sztori és főleg a szereplők vitték el a hátukon. Ezen a téren mind a négy eddig megjelent rész hibátlan volt, sőt, etalon. Nem félek, hogy a Thief's End csalódás lenne. Még ha nem is döntheted majd benne magadra Tezkatlipoka templomát... De no offense.
Arról nem is beszélve, hogy ez a cikk kifejezetten a grafikai fejlesztésekről szól, játékmenetről nem mondtak semmit. A grafika meg miben fejlődjön, ha nem a textúrák minőségében, a poligonszám emelkedésében, a szebb animációkban és az újabb és újabb effektekben?
3330 levél
Válasz 15.05.13. 20:38 #4
Raistlin666
Az lemaradt, hogy kb. az új Infamous (kölcsön PS4-en) végigtolása tette be nálam a kaput. Zseniális még mindig (háromból két platinám ez meg az első része), de amúgy kicsit erőltetve ez a PS3-on is elzötykölődött volna. A játékmenet meg kb. kicsiszolt volt már a 2. részére.

Uncharted3 már fáradt volt játékmenetre (szinte mindenki akit ismerek a 2. részt mondja a csúcsnak), és igazán kíváncsi leszek a mimika bullshit mögé rejtett ÚJDONSÁGOKRA az új részben. Ez lenne a system seller nekem vagy mifene elvégre!
3330 levél
Válasz 15.05.13. 20:31 #3
Raistlin666
Fontosak az apróságok, de azért a Sony elmegy a f*szba (meg a többi nextgen kamugyár)! Erre elég erős a PS4? Mimika meg hajzuhatag, de egy normális rombolható környezet évek óta nem jutna eszébe senkinek? Netán egy nem s*egghülye MI összehozása? Gondolom ezek senkit nem érdekelnek és a nagy többség inkább azon szeretne hüledezni ahogy Drake arcán lecsorog az izzadság 4K-ban (hopp ezt majd a PS5)...
1663 levél
Válasz 15.05.13. 19:59 #2
GeryG
Ha az ilyen apróságokba nem fektetnének energiát, akkor a játékok még mindig úgy néznének ki, mint az Interstate 76. Szerintem pont az ilyen apróságok viszik előre a játékfejlesztést. Nézd meg pl. a GTA szériát. Miben különbözik alapvetően a GTA IV és az V? Apróságokban. Pont olyan apróságokban, amiket pl. rengetegen hiányoltak a Watch_Dogsból, mondván, hogy a GTA V-ben van ilyen meg olyan, akkor ott miért nincs. Ezek az apróságok fontosak.
414 levél
Válasz 15.05.13. 19:19 #1
totyak
Szerintem ugyan értelmetlen ilyenekbe energiát fektetni, mert játék közben úgy sem látszik, maximum az átvezetőkben, de ettől rosszabb biztos nem lesz a játék.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.