Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Leállt a Triad Wars fejlesztése [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Leállt a Triad Wars fejlesztése
Már sosem készül el a Sleeping Dogs folytatása.

Triad Wars (TÖRÖLVE)

Triad Wars (TÖRÖLVE)
A legutóbbi Triad Wars (TÖRÖLVE) cikkek, hírek
32615 levél
Válasz 15.12.28. 15:05 #3
Creativ3Form
Reméljük ezek után arra fekszenek rá.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
405 levél
Válasz 15.12.28. 02:19 #2
Artemius '89
Én egy jó történettel és fejlesztett harc modullal ellátott, színesített Single Player folytatásnak jobban örültem volna... kár az egészért
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
61 levél
Válasz 15.12.27. 23:20 #1
KobraP
Az a vicc az egészben hogy kikérték a játékosok véleményét akik a zárt bétába benne voltak , fórumon válaszoltak majdnem minden kérdésre , előre leírták hogy mi várható , továbbá hosszabb vélemény nyilvánításra is felkértek pár embert , gondolom a játszott óra vagy pontszámból fakadóan válogattak ( bár azoknak érdemleges választ sosem adtak, hogy az elképzeléseikröl mit gondolnak vagy lehetséges vagy akár egy véleményt formáltak volna )

A poén hogy ennyi visszajelzés ellenére sem javítottak illetve törekedtek olyan változásokra amelyeket a játékosok szerettek volna . Helyette érthetetlen dolgokat hoztak be és változtattak . Rengetek koncepció volt fórumon és a játékosok is hallatták a hangunkat , de annyira nem akartak változtatni az elképzelésükön hogy végül a monotonitás és az érzékelhetetlen multiplayer miatt be is csukják a kapukat . Hiába szerettem és sok időt töltöttem el vele mert hatalmas lehetőségek voltak de ennek ellenére megérdemlik mert rosszul csinálták .

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.