Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leállt a Triad Wars fejlesztése

Már sosem készül el a Sleeping Dogs folytatása.

2015.12.27. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A True Crime sorozat két epizódot élt meg, ám ezek egyike sem tudott maradandót alkotni. Nem is csoda, hiszen a külső nézetű, nyílt világú akciójátékok piacát 2003-2005 környékén már a Grand Theft Auto sorozat uralta, annak árnyékából pedig nagyon nehéz lett volna kilépni. A True Crime végül nem is válhatott klasszikus trilógiává, ugyanis a Streets of LA és a New York City után a Hong Kong epizód már sosem jelent meg, annak fejlesztését 2011-ben leállították. Ekkor lépett be a képbe a Square Enix, akik támogatták a United Front Games csapatát, hogy befejezzék a félbehagyott munkát: 2012-ben meg is jelent a játék, csak épp Sleeping Dogs címen. A játék nem is sikerült rosszul, így nem volt különösebb meglepetés, mikor 2013-ban bejelentették a folytatást: az immáron online Triad Wars. Az univerzum a régi maradt, csak épp kifejezetten a többjátékos élményt helyezte előtérbe.
A fejlesztés lassan, de biztosan haladt, ennek eredményeként év elején zárt béta szakaszba is lépett a projekt. Ám a legújabb hírek szerint ebből már sosem fog tovább lépni: a fejlesztést leállították. Ezt a fejlesztők a játék blogján jelentették be, ahol megköszönték a tesztelők segítségét, de be kellett látniuk, hogy a koncepció nem ért meg egy végleges premiert. A béta változatot kiszolgáló szerverek még néhány hétig futni fognak, ezeket 2016. január 20-án fogják leállítani. ■

Triad Wars (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Triad Wars (TÖRÖLVE)

hozzászólások (3)

KobraP
KobraP 2015.12.27. 23:20
Az a vicc az egészben hogy kikérték a játékosok véleményét akik a zárt bétába benne voltak , fórumon válaszoltak majdnem minden kérdésre , előre leírták hogy mi várható , továbbá hosszabb vélemény nyilvánításra is felkértek pár embert , gondolom a játszott óra vagy pontszámból fakadóan válogattak ( bár azoknak érdemleges választ sosem adtak, hogy az elképzeléseikröl mit gondolnak vagy lehetséges vagy akár egy véleményt formáltak volna )

A poén hogy ennyi visszajelzés ellenére sem javítottak illetve törekedtek olyan változásokra amelyeket a játékosok szerettek volna . Helyette érthetetlen dolgokat hoztak be és változtattak . Rengetek koncepció volt fórumon és a játékosok is hallatták a hangunkat , de annyira nem akartak változtatni az elképzelésükön hogy végül a monotonitás és az érzékelhetetlen multiplayer miatt be is csukják a kapukat . Hiába szerettem és sok időt töltöttem el vele mert hatalmas lehetőségek voltak de ennek ellenére megérdemlik mert rosszul csinálták .
Artemius '89
Artemius '89 2015.12.28. 02:19
Én egy jó történettel és fejlesztett harc modullal ellátott, színesített Single Player folytatásnak jobban örültem volna... kár az egészért
Creativ3Form
Creativ3Form 2015.12.28. 15:05
Reméljük ezek után arra fekszenek rá.
ajánlott olvasnivaló