Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új főhőssel San Franciscóba visz a Watch Dogs 2 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Új főhőssel San Franciscóba visz a Watch Dogs 2
Ősszel érkezik a hackeres akciójáték folytatása.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2
A legutóbbi Watch Dogs 2 cikkek, hírek
2 levél
Válasz 16.06.11. 14:27 #6
Rassyel
Sajnálom hogy ilyen könnyen leváltották Aident.Rendben.Antihős volt,de elvekkel,és érthető motivációval.Itt mindkét videóból az jön le,hogy az új figura egy suhanc,aki cool-nak tartja a hackerkedést,hát csatlakozik a hacker-szektához.Miért is?Valahogy nem etikai,vagy morális döntésből,hanem mert menő...idáig ezt sugallja az egész.És fegyvere van..........Nem.Nagyon nem.Mellesleg a cikkben említett konfliktus helyzet valahogy köszönő viszonyban sincs a látottakkal.(Gonosz módon az legutóbbi NFS élőszereplős videói jutottak eszembe.)
Tisztelt Lovi Tommy....ott a pont.Szerintem is valami hasonló áthallás van.
Rassyel
7804 levél
Válasz 16.06.10. 03:40 #5
Lovi Tommy
Altair>Ezzio érett férfi, akinek ez az élete, suhanc kölyök aki poénból házakra mászkál Itáliában, majd hirtelen Assassin lesz
6679 levél
Válasz 16.06.09. 20:27 #4
GustyX
Hasonlóan gondolom én is, feltételezve hogy Aidentől nem nagyon unszimpibb főhős. De van. Bár menet közben szimpatikussá is válhat még. Amúgy nekem a Favelláról elszabadult 17 év körüli hacker gyereknek tűnik. Aiden annyiban volt más, hogy egy érett férfi volt, akinek a kezében könnyebben elképzeltem a gépkarabélyt, ellenben Marcus még Nerf puskával sem tudom elképzelni. De a bemutatkozó videója tetszik
Némi információ.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1633 levél
Válasz 16.06.09. 12:32 #3
-T0ng-
Számomra érthető a választás. Aiden leginkább olyan volt, mint a Nolan testvérek két leghíresebb karaktere, Batman és John Reese egybegyúrva: a tipikus magányos igazságosztó, akit saját tudása és techtámogatás segítségével akar rendet tenni a városba. Nem mellesleg hiába lehetett volna mögé kanyarintani egy jó, morális kérdésekkel is teletűzdelt háttérsztorit, valahogy elsikkadt.

A Bad Blood DLC főhőse T-Bone viszont már emberibb volt, szórakoztató volt, volt egyénisége és az embernek bejött a lázadó hacker szerepe. Talán még egy fokkal stílusosabb is volt.

Ők viszont mind a ketten öregmotoros hackerek voltak, amivel szerintem nem könnyű egy mai fiatalnak azonosulni. (tehát nekünk egyszerűbb volt) Viszont az új főhős nagyszerűen tükrözi a hype kultúrát, a közösségi szerveződés erejét, azt a színes bulihangulatot, amit az ilyen lázadó csoportok mögött szeretne sejteni az ember.

Láttam már rosszabb karaktert is főhősnek, ő legyen a legkevesebb baj. A közelharci fegyver és a kiválasztásának gondolata viszont kifejezetten tetszett. Csak a szeles város utcáin lengedező ballonkabát fog hiányozni
32671 levél
Válasz 16.06.09. 12:14 #2
Creativ3Form
Nekem egyelőre nem túl szimpi ez a "műmájerlázadótinihacker vagyok" stílus, de ez van. Az mondjuk tényleg bíztató, hogy ezúttal nem egy olyan gameplay videóval debütált a nagyközönség eőtt, mint az első. Meglássuk. Az első részt is kitoltam kétszer és várom ezt is. A tini srácot meg maj megszokom.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1633 levél
Válasz 16.06.09. 10:45 #1
-T0ng-
A látottak alapján kifejezetten várom: Nem csak azért, mert az első rész óta hasonló helyzetben reménykedem, mint ami anno az AC első és második része esetében volt (az első csak egy megalapozó alkotásnak volt jó, azon kívül könnyen unható, üres játék volt), hanem azért is mert a leadott gameplay jelenetek már nem túlzóan szépek, kifejezetten a Watch Dogs első részének grafikai teljesítményét idézi pár jobban kinéző effekttel.

A főhős pedig kifejezetten szerethetőbbnek tűnik, érezhették a készítők, hogy egy lázadó hacker, mint amilyen T-Bone is volt, valahogy szerethetőbb, mint egy magányos igazságosztó.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.