Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Közel 8 perc Little Nightmares [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Közel 8 perc Little Nightmares
Ha eddig nem tudtad, milyen játékról is van szó, most kiderítheted.

Little Nightmares

Little Nightmares
A legutóbbi Little Nightmares cikkek, hírek
52344 levél
Válasz 17.02.10. 19:11 #7
Barthezz
A hangulata nagyon adta, teljesen a The Walking Dead sorozatban éreztem magam. Viszont az említett játékoknál érzésem szerint jóval könnyebb volt, persze ez annak köszönhető, hogy a logikai feladványok helyett inkább az akció volt a domináns. A csatornában játszódó helyszín viszont elég erősen hajazott a Limbora, az tetszett a leginkább. Jó játék volt, de nem hagyott bennem olyan mély nyomot, mint az említettek, pedig a történet végi csavar az elég keményen ütött itt is.

Ha nagyon kibővítjük az univerzumot, akkor az Oddworld-széria és a Heart of Darkness, ami ebbe a kategóriába sorolható, persze azok teljesen más hangulatú játékok voltak. Illetve volt nemrégiben egy hasonló játék The Cave címmel, ez már inkább kaland volt, mint platform és több karaktert kellett benne irányítani, de eléggé tetszett nekem, voltak benne nyomasztó részek rendesen. A gyerekek történetszála és a rájuk épített pálya kimondottan beteg volt, ami akár a jelen témában említett játékokba is befért volna.
1715 levél
Válasz 17.02.10. 18:25 #6
GeryG
Nekem anno a Deadlight is nagy kedvenc volt, bár az azért erősen más stílus. De ott is a megvalósítás és a hangulat fogott meg nagyon.
52344 levél
Válasz 17.02.10. 13:37 #5
Barthezz
Itt a hivatalos karakterleírásban she-ként hivatkoznak Six-re, tehát a sok fiú (Limbo, Inside, Monochroma) után ezúttal egy lánnyal van dolgunk.

Egyébként nálam ez a játék most a legvárósabb játékká lépett elő. Imádom ezt a beteg, szürreális atmoszférát + kedvenc játékstílusom a logikai platformjáték, úgyhogy nagyon örülök, hogy a Limbo révén elindult ez az újfajta játékstílus.
1715 levél
Válasz 17.02.10. 12:38 #4
GeryG
Már nézem is!
Egyébként a trailer alapján nekem egyetlen bajom volt, méghozzá a kiscsaj (csaj egyáltalán?) mozgása. Picit lassúnak tűnik és a kamera dülöngélésétől picit szédülni is kezdtem, pedig edzett gamer vagyok már, a VR se szokott kifogni rajtam (leszámítva a Robinson: The Journey-t, de ott is inkább az irányítás volt a ludas)...
52344 levél
Válasz 17.02.10. 12:05 #3
Barthezz
Nekem azok a hangok örökre beleivódtak a fejembe...

Amúgy most látom, hogy nem betegebbet, hanem elvontabbat írtál. Mondjuk ezutóbbi sem biztos, hogy összejön, bár természetesen elég durván elvont ez a játék. is.

Tetszik amúgy a 3D-s mozgástér, persze megtartva a 2,5 D-s perspektívát, így még inkább nőnek majd a lehetőségeink.

A honlapon egyébként be lehet regelni egy free DLC-re és van egy játék is, aminek én egy bizonyos pontján mindkét lehetőséget választva meghaltam... Nem tudom, ott tovább lehet- jutni és jár-e ez esetben valamilyen jutalom, esetleg nézz majd rá te is.

escapekitchen.little-nightmares.com
1715 levél
Válasz 17.02.10. 11:38 #2
GeryG
Hogyne ismerném, végigtoltam én is. Azt én se nagyon tudtam hova tenni... ahogy az egész sztorit se, de ezért szeretjük a PlayDeadet, mert nem normálisak...
52344 levél
Válasz 17.02.10. 10:00 #1
Barthezz
Köszi az ajánlót, a video alapján kötelező játék lesz számomra. Attól az óriás felsőtest embertől még így is a frászt kaptam, hogy csak videon néztem és nem én játszottam vele. Hasonlót érzés volt, mint mikor a Limboban elkezdett üldözni az óriáspók.

Amúgy nem tudom, az Inside utolsó fél óráját ismered-e, de nem hiszem, hogy annál betegebb dolgot be lehet vinni egy játékba.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.