Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Sid Meier’s Civilization VI őszi frissítés [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Sid Meier’s Civilization VI őszi frissítés
A szezonális frissítéssel együtt két új nép is érkezett egy DLC formájában.

Sid Meier's Civilization VI

1202 levél
Válasz 17.10.24. 06:21 #3
ivanova36
Igen, olyan kupont én is kaptam. Még 10.30-ig használható, de még nem döntöttem el, hogy megveszem-e 40€-ért. Jelenleg nem sok időm van rá, sőt lehet december előtt neki sem fognék. És ha akkor le lesz értékelve 60+%-ra, nekem jobban megéri.
Az alapgondom az, hogy utólag belegondolva, kicsit kevés az újítás benne a Civ5 full-hoz képest, legalábbis az én játékszintemen. Civ5-ben nem használtam sem a vallást, sem turizmust. De még a specializált városokat sem (egy várost csak termelésre, egyet kutatásra, stb...).
1297 levél
Válasz 17.10.23. 18:15 #2
Baracklekvár
Hát, a minap megvettem a Civ6 szuperteljes kiadását, mert a Steam adott egy 50%-os kupont és elcsábultam. Nem mintha a 40euró annyira csábító lenne, de mégsem egy egész vagyon, mint egyébként. Nos, legalább ez a dlc is benne van ebben a 'teljes' verzióban. Egyébként felháborító önmagában ekkora dlc-ért 9eurót elkérni..
pogessor.pcdome.hu
1202 levél
Válasz 17.10.23. 17:16 #1
ivanova36
Szomorú látni hogy mégiscsak a Civ5 kiadási ütemtervét követik. Anno a Civ 5 hatalmas előrelépés volt a Civ4-hez képest, de keserű szájízt hagyott hogy számos népet csak később adtak ki, fizetős dlc formájában. Most a Civ6 csinálja ugyanezt. Ki lett adva egy alap népcsomaggal és 5$-s dlc-ként jön a többi nép. Szomorú, hogy egy teljes áru játék mellé még sorra adják ki az 5$ dlc-ket. Persze nem kötelező megvenni őket, de ettől még szomorú nagyon ez a trend.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.