Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a Tom Clancy’s The Division 1.8-as frissítése [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a Tom Clancy’s The Division 1.8-as frissítése
A Resistance alcímet viselő kiegészítőben ismét új terület nyílik meg a játékosok előtt.

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek
21655 levél
Válasz 17.12.07. 12:45 #6
Peace
Legalább kitartó vagy, ez becsülendő.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1202 levél
Válasz 17.12.07. 12:38 #5
ivanova36
Köszönöm a törődésed, és bár a Division annyira nem hulladék, lehetne sokkal jobb is. Rainbow 6 : Siege újjáéledése után reménykedtem hogy az Ubi ezt is talpra állítja.
21655 levél
Válasz 17.12.07. 12:17 #4
Peace
Igen, Diablo klón, csak sokkal jobb annál! Nem Division stílusban ajánlottam játékot, hanem a rohadt Division helyett!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1202 levél
Válasz 17.12.07. 10:42 #3
ivanova36
Nincs fent állandóan ez sem, csak amikor javulást remélek, akkor pakolom fel.

Grim Dawn-t meglesem majd, bár nekem inkább tűnik Diablo hack n slash klónnak, sem mint Division vagy más tps lövölde copynak

Amivel nincs semmi baj, hiszem a D1-3 az örök klasszikus, de mellette azért szép emlékeim vannak a Divine Divinity 1, Dungeon Siege 1, de még a közelmúltban halálra ítélt MxM-ről is.
21655 levél
Válasz 17.12.07. 10:15 #2
Peace
Temesd már el ezt a szegény játékot! Telepíts egy Grim Dawn-t, azzal elleszel 150-200 órát.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1202 levél
Válasz 17.12.07. 10:10 #1
ivanova36
Belenéztem de számos újítással nem vagyok megelégedve.
Meglévő "egzotikus" fegyvereket pár patch óta olyan alaposan kinyírták, hogy azóta elővenni sincs kedvem őket és a helyzet itt sem változott.
újabb finomhangolási lehetőség jól hangzott amíg meg nem láttam az árát. 250.000 és division tech egy finomhangolás. ! hangolás 1.000.000 lenne...annyiból legalább egy háztömböt fel lehetne újítani, átalakítani és ellátni megfelelő védelemmel, hogy a portyázók ne tudják elfoglalni. Persze ilyen opció nincs a játékban, hiszen ez nem egy Rebuild és zombik sincsenek. Ellenben volt hasonló koncepció a megjelenés előtt egy évig. Röviden csak arra akartam kitérni hogy eszméletlen összegeket kérnek el, pár százalék javulásért.
T5 tier. Nem vagyok top geares játékos, sőt, erős alsóközépben vagyok a 270es gearemmel, de így kint a 34es lila ellenfelekbe konkrétan minimum fél tár kell hogy lemenjen. Bőven lehetne javítani a gearemen, de ilyen körülmények között eléggé lassan haladós a dolog. Plusz az új területen kb a feléig jutok be ezzel a gearrel és a lőszermennyiségem erősen megcsappan. Még úgy is, hogy a sokak által lenézett +100% lőszermennyiséget adó gearsettel rohangálok. Az ellenfelek erősítése tehát nem az okosságban merült ki, hanem plusz párszáz százalék HP. De ez nem a mostani patchnek a hozadéka, csak nem esett jól újra szembesülni vele.
Új patch hozadéka viszont a kb 15-20 perces villámfeladatok teljesítése. Amit ilyen gearrel nem igazán tudok egyedül megoldani, a fentiek miatt. Így vagy visszaváltok T4-re, ahol semmi számomra használható nem esik, hiszen ott max 256os itemek esnek, vagy maradok T5-ön, és egy tár/2 ellenfél tempóban haladok és remélem a jobb geart. Összmunka felejtős. Sajnos még mindig ott vagyunk, hogy ha nem vagy 280-290 plusz akkor kutyába sem néznek a játékostársak.
Még adok neki esélyt amint lesz csapat a Resistance (alias horda mód) kipróbálására és meglátjuk utána hogyan tovább. Sajnos előre ahhoz sem fűzök sok reményt, hiszen láttuk már tavalyelőtt a nagy endgame raidben hogy oldották meg. Itt esetleg megfejelik egy kis változással, pl UI bezavarodás, vagy fertőzött terület és annyi.
Horda módhoz: tegnap volt egy villámfeladat hogy egy zavarót kellett kiiktatni. Egy földalatti garázsban volt, bent és a zavarás miatt skilleket nem lehetett használni csak az ultit. Az ellenfelek meg jöttek megállás nélkül, igazi hordaként. Mire a zavarót ki tudtam lőni a lőszermennyiségemből maradt 20% talán. Ellenfelek ezután is csak özönlöttek. Szerencsére a gyorsutazás még ingyen van, és vissza tudtam menni a menedékházba újratölteni, de ebből is látható hogy milyen forradalmi fejlesztéseket és újításokat hoztak a készítők.

Szintemelést, történet folytatást nem hozott ez a patch sem.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.