Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Tom Clancy's The Division

Megjelent a Tom Clancy’s The Division 1.8-as frissítése

A Resistance alcímet viselő kiegészítőben ismét új terület nyílik meg a játékosok előtt.

2017.12.06. 23:57 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Ubisoft a minap minden platformon elérhetővé tette a Tom Clancy’s The Division legújabb, 1.8-as frissítését, amely a Resistance alcímet kapta. Ebben ismét bővült az egyébként is méretes játéktér, a játékosok felfedezhetik a West Side Pier környékét. Itt egy anyahajó is horgonyoz, ami kétségkívül jól mutat, és biztos sok érdekes információt lehet megtudni róla. A dolog érdekessége, hogy ez a városrész már a játék premierje óta létezik, és a szemfüles játékosok egy programhibát kihasználva az első hetekben fel is fedezhették. Mostantól viszont már hivatalosan is elérhető.

A kiegészítővel két új játékmód is érkezett, egy PvE (Resistance) és egy PvP (Skirmish) mód. A Resistance játékmódban a városban kószáló összes alvilági szervezet összefog, hogy leszámoljanak végre a Division ügynökeivel – vagyis velünk. A játékosoknak is össze kell fognia, hogy a lehető legtovább húzzák az egyre erősödő ellenséges támadásokat. Persze, mint minden horda játékmódban, idővel itt is garantáltan elvérzünk. A Skirmish mód pedig valójában a spanyolviaszt a hagyományos deathmatch játékmódot takarja. Vagyis két négyfős csapat mérkőzhet meg egymással, a cél pedig minél több pont gyűjtése adott időn belül.

Természetesen a fentieken túl rengeteg más finomítás, egyensúlyozás és hibajavítás is helyet kapott a frissítésben. Ezekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok, de érdemes megnézni az alábbi launch trailert is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (6)

Peace
Peace 2017.12.07. 10:15
Temesd már el ezt a szegény játékot! :-D :,-( Telepíts egy Grim Dawn-t, azzal elleszel 150-200 órát. ;-)
ivanova36
ivanova36 2017.12.07. 10:42
Nincs fent állandóan ez sem, csak amikor javulást remélek, akkor pakolom fel.

Grim Dawn-t meglesem majd, bár nekem inkább tűnik Diablo hack n slash klónnak, sem mint Division vagy más tps lövölde copynak :)

Amivel nincs semmi baj, hiszem a D1-3 az örök klasszikus, de mellette azért szép emlékeim vannak a Divine Divinity 1, Dungeon Siege 1, de még a közelmúltban halálra ítélt MxM-ről is.
Peace
Peace 2017.12.07. 12:17
Igen, Diablo klón, csak sokkal jobb annál! ;-) Nem Division stílusban ajánlottam játékot, hanem a rohadt Division helyett! :-P
ivanova36
ivanova36 2017.12.07. 12:38
Köszönöm a törődésed, és bár a Division annyira nem hulladék, lehetne sokkal jobb is. Rainbow 6 : Siege újjáéledése után reménykedtem hogy az Ubi ezt is talpra állítja.
Peace
Peace 2017.12.07. 12:45
Legalább kitartó vagy, ez becsülendő. ;-)
ajánlott olvasnivaló