Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Friss traileren az új Tomb Raider mozifilm [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Friss traileren az új Tomb Raider mozifilm
Márciusban mutatják be az Alicia Vikander főszereplésével forgatott reboot.

52407 levél
Válasz 18.01.22. 09:42 #4
Barthezz
Nálam is rendszeresen így van. Belépek, bejelentkezve marad pipa, elkezdem írni a hsz-t és ha kb. 5 percnél tovább írom, akkor kiléptet elküldéskor. Időnként én is belefutok abba, hogy elfelejtem kimásolni vágólapra, ilyenkor szerencsés esetben a visszalépésnél megmarad a hsz, kevésbé szerencsésben elnyeli a web étere.

Amúgy az is megoldás lenne, ha új hsz írásánál is lehetne az írás elküldésével egyidejűleg bejelentkezni, mint ahogy most azt a válasz gombra kattintás után is teszem. Szóval inaktív módban is meg kellene jelennie az új hozzászólás gombnak és innentől kezdve tökmindegy lenne, fennáll-e még a fenti probléma.
2885 levél
Válasz 18.01.19. 20:28 #3
Aryx
Chrome. Bejelentkezve maradok pipa. De nem "olyan" kiléptetés ez, hanem x idő letelte után jön a timeout, elküldeném a hsz-t, mire a "hiba történt a bejelentkezés során" üzenet fogad. Ha visszalépek, akkor már minden elveszett. De megvan már a rutin, a hosszabb hsz-eket szerintem már 17 éve vágólapra teszem, és csak utána nyomok az elküldésre, most ez egyszer kimaradt, így jártam. Igazából ha a timeout ideje megnövekedne, én már azzal is megbékélnék.

"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
5608 levél
Válasz 18.01.19. 14:58 #2
Dino
[OFF]Az a fura, hogy igazából ha belépésnél kijelölöd, hogy bejelentkezve szeretnél maradni, akkor igazából nem kéne egyáltalán kiléptetnie. Milyen böngészőt használsz? (És bejelentkezésnél kipipáltad a belépve maradás opciót, ugye?)[/OFF]
2885 levél
Válasz 18.01.19. 12:09 #1
Aryx
nrdiosfjhixohrdfitz jijt3 9piojhfsd9ö srjdioxdrj9ö rdj9 örs jd9öjt9zr
htfkopfgkpgnk
cn
knokf
ff
egyszer nem teszem vágólapra a kommentemet, írtam egy jó baromi hosszút és kiléptet, faszomat már. Lehet, majd később újra fogalmazom a gondolataimat. Vagy nem.
A lényeg, hogy Alicia Vikander szerintem kellően Larás, bárki bármit mond. Kicsit babaarc, de bízom benne, hogy lesz elég alkalma a filmben csúnyán néznie. Ebből még bármi kisülhet, szerintem itt inkább a játékidőn fog állni-bukni a dolog. Több száz sikertelen játékadaptáció után valakinek szólnia kéne már Hollywood-nak, hogy 90 percbe tömörítve egyszerűen nem lehet játékot adaptálni, ehhez is minimum 120 perc kéne, hogy a vágóasztalan ne véreztessék ki a filmet. Így pont a háttérvilág és a karakterek bemutatása marad ki, és maradnak az agyatlan, de legalább látványos akciók.
ja és faszmat mrá ebbe a hsz-rendszerbe
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.