Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» RESIDENT EVIL 2 / BIOHAZARD RE:2

75 levél
Válasz 19.12.01. 12:02 #32
Archanelion
Ha mindenképp ragaszkodsz az eredeti Resident Evil 2-höz, akkor próbáld meg ezeket a fan made full hd + textúra pakkos megoldásokat szerintem. Eredeti marad a játék, de azért mégis fel lett turbózva azért, ami nem rossz dolog szerintem. Az ilyen extra régi játékokat már régen 1x én úgyis végig vittem amikor kiadták őket, attól nem lesz jobb élményem, ha egy hatalmas recés pixel a karakterem feje, viszont jobb élmény lehet, ha turbózunk rajta egy kicsit. Ha régi játékokat játszok, mindig megnézem hogy van-e kis modernizáló patc hozzájuk, hogy kicsit javítsak azon, ami régen elviselhető és gondtalan volt, ma már igazából elég kényelmetlen. Bár sokan vannak úgy, akiknek elvész a nosztalgikus varázs, ha belenyúl, de nekem nem. Ezt te majd úgyis eldöntöd.
Osztom a véleményedet, tényleg olyan mint egy P&C típusú kalandjáték. Annak idején a videójátékok hajnalán szerintem minden kézzelfoghatót és ötletet kipróbáltak a fejlesztőcégek, hogy nagyjából belőjék, hogy vajon mitől lehet igazán jó egy játék, és elég sok megoldást próbáltak ki. Emlékeim szerint engem ez a megoldás már akkor is zavart, de ez volt a kisebbik rossz, volt ennél sokkal rosszabb is
A Re4-et továbbra is erőltetném számodra, biztosan nem bánnád meg. Kellemes örök játékká vált az én szememben.
10075 levél
Válasz 19.11.30. 09:47 #31
davkar9
Nem olyan vészes ez a fix kamera, de ezek a láthatatlan offscreen támadások azért a csalás határán mozognak. Pl a kutyák bemutatásakor morgás alapján nagyjából belőttem, hogy mikor ugrik, de azért egyszer-kétszer megcsíptek. Skorpió legalább jó volt, baszomnagy, belógott a képbe. Egyébként engem ezzel az irányítással (tárgyak felvétele) inkább p&c kalandjátékra emlékeztet, de az a baj, hogy a kurzor nem elég pontos. Safe roomba bedobáltam pár virágot, meg egy fölösleges tárgyat, hát persze, hogy a virágokon mentem végig hatszor mire sikerült felvenni azt az egy holmit.

Mindegy, nem temetem, de lehet kap egy kis pihenőt. Ha nem megy még mindig ott az 1HD, aztán ha az se, ugrok is fejest a 2-be. Végül is emiatt vágtam bele ebbe az egészbe, 0-1 csak "ha már úgyis zombik vannak a kosárban elfér még 1-2" alapon kerültek be.
Simple. Eternal. Beige.
416 levél
Válasz 19.11.30. 09:21 #30
TBone142
Sorry az offért, de: a Blood jogai már régen nem a Monolithnál vannak. Annak idején örülhettünk, hogy egyáltalán meg lehetett szerezni bármilyen hivatalos formában. Most már van Blood Fresh Supply, ami nekem iszonyat beadta és nem értem a negatív véleményeket. Persze voltak kisebb bajai, de én pl. gond nélkül végig tudtam játszani mind a 6(!) epizódot (mert a kiegek is benne vannak) secretekkel, mindennel. Egértámogatás miatt siránkozni egy '97-es DOS-os játéknál meg... hát nem tudom... Nyilván ebben a verzióban már alap, de nekem (akinek itt figyel a polcán az eredeti doboz) pl. teljesen más (de egyáltalán nem rosszabb) élményt adott.

Mondjuk biztos velem van a baj, de anno pl. a RE4 első verzióját toltam PC-n, és miután megszoktam, hogy ez ilyen, az egyik kedvenc RE részem lett (és jöhet a kövezés, de a RE7 'A' kedvenc, és azért jópár dolog van benne, ami miatt RE: inventory rendszer, a játék későbbi ellenfelei, stb... Egy dolog miatt vagyok azóta is mérges, hogy a VR-támogatás sosem készült el PC-re ).
75 levél
Válasz 19.11.29. 23:59 #29
Archanelion
Nekem is nagyon tetszett ez a home invade jellegű Re7 horror, viszont az az epizód szinte már nyomokban sem tartalmazott hagyományos "Resident Evilséget"
Az egyik legjobb horror játék amivel játszottam, grafikailag, technológiailag, történetileg és játékmenet szinten is. De nem tudom egyszerűen Resident Evilnek nevezni, és ez a sok remaster - remake, illetve rettenetesen más irányba induló epizód jócskán bebizonyítja, hogy a cég alkotói válságban szenved. Hálaistennek a Re2 volt nekik akkora cím, hogy nem merték megcsinálni hogy botrányosan gyenge lett. Sőt, én nagyon ritkán látok annyira pofásan jól megcsinált játékot, mint az. Nekem az 0-1-2-3 tetszett a legjobban, illetve a 4. részt még szeretem, bár már abban sem a szokványos élőhalottak vannak (számomra az a real resi, minden más egy elég furcsán elgondolt eseménysorozatok alapján működik)
A Resi 5-öt is szerettem, de csak azért, mert akció játéknak egész jó volt, viszont már az annyi Resident Evil fűszert sem tartalmazott, mint a 4

Egy szó mint száz: Ha működőképességet akarnék ilyen téren, biztosan felcsekkolnék a moddb-re, sokszor vannak fan made patchek, sokszor a fejlesztőket kinevettető minőséggel.
Én onnan szedtem a Blood 1-hez cuccokat, hogy legyen hang, és egértámogatás, és hogy ne szaggasson win10-en. Mert most aki ezt olvassa, kapaszkodjon meg:
Az oké, kemény, általam mindössze 180 vaskos forintért megvásárolt Blood 1 egy szarista dos játék volt, és a steam letöltés a DOSBOX-al együtt szedte le. Én nem akartam elhinni ezt, amikor megláttam

Ilyen igénytelen, fanokat / vásárlókat / reménykedőket arcon csulázó munkát életemben nem láttam még. És szégyen gyalázat, hogy fan made patch és fix-ekre kell hagyatkoznia az embernek, mert a jó sok pénzel megdagadt Monolith nem vette a fáradtságot.

Na de egy ilyen GOG-nak én is örülnék, vagy tudod mi lenne jobb? Kiadnák ezt az újdonsült Resit, remakeket és remastereket amiket terveztek, majd kidobnának egy complete edition-t, jóárasítva. Én megvenném, amolyan why not alapon. Bár a javarészük megvan, de így könnyen pótolnám a hiányzó részeket.
11202 levél
Válasz 19.11.29. 23:35 #28
VodevilX
Én csak egy mai rendszereken működőképes eredeti trilógiát szeretnék, nem kell nekem semmi remaster.. csak GOG jelleggel felteszed és elindul, játszol..
Bár szerencsére azt hiszem még mindig elindul mind3 rész Win10en aki kitartó, de talán egyszerűbb PS emultor felől közelíteni a dolgot.

Azon túl pedig, ilyen lehet egy ideális jövőkép: talán jövőre? kapunk valóban egy RE3 Remake-t utána pedig, mármint most párhuzamosan az aktuális rész kapcsán remélhetőleg már javában készülődik egy ezen a vonalon tovább gondolt 8. rész akár régi akár új karakterrel, de pontosan ilyen classic, komor nem túl sok helyszínen játszódó, inkább barangolós felfedezős, kétszer is meggondolod merre indulsz játék.
Bár a 7 zseniális visszatérés volt, azért maradnék a TPS vonalon, ha már ennyire nem kívánják az eredeti elképzelést előszedni.

Még a végén nekem is meghozzátok itt a kedvem és nekiugrok újra, Leon szál még úgyis vár rám, utána RE4 meg RE7 újra, aztán jöhetnek a régebbiek is
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
75 levél
Válasz 19.11.29. 23:02 #27
Archanelion
Teljesen jól jellemezted az első Re4 átiratot. Bár inkább áthányásnak nevezném azt, mint átiratnak. Emlékszem, a Game cube-s verzió volt a legszebb, aztán a PS2, és végezetül a PC megmaradt egyfajta karikatúrának. Valóban még arra sem vették a fáradtságot hogy a gombokat át skineljék, jól emlékszel, és tényleg a nyilakkal kellett forogni Nevetséges.

Nekem a Re6 egy szánalom volt, már többször neki futottam, de 1 óra gametime-nál tovább még sosem jutottam, mert egyszerűen levisz az életről, annyira rossz.
Egyébként érdekes kérdés, hogy lesz-e hozzá új remaster. Én inkább remake-t fogadnék el belőle, ami eddig még nem is volt. Annyira nem régi játék, de elég idős ahhoz, hogy elkészüljön belőle. Imádnám... Egyenlőre én mostmár csak a Re3 remake-t várom. De azt piszok csúnyán...
11202 levél
Válasz 19.11.29. 22:57 #26
VodevilX
A szörnyű irányítás gondolom azt jelenti, hogy nem egy generic tps shooter, tehát nem lehet egyszerre lövöldözni és mozogni.

Az első PC port valóban botrányos volt, ocsmánynál is aljább textúrák pl.. meg ment a hiszti, hogy nem lehetett egérrel célozni, a nyilakkal kellett mintha analóg kar lenne, és picit gáz volt beállítani, mivel nem ha jól rémlik konzolos button 1-2ket írt ahelyett amit a billen tényleg nyomni kellene.
De ezen már túl vagyunk, ott a mostani HD edition ami már hibátlan, kétlem hogy a közeljövőben pont a 4. elővennék remaster ügyben.

Jött utána a RE 5 meg pláne a 6 ami elment a másik irányba, ott nem volt egyik fent említett probléma sem, csakhogy nem lett tőle jobb, sőt.. nem bántom, én élveztem mind, talán az 5-öt legkevésbé, de sokkal inkább azért mert ott kavarodott legmesszebb a sorozat a gyökereitől, mikor inkább hátraléptek kettőt és megpróbálták a kor igényeit kielégíteni az akciósított vonallal. Akkoriban picit megült a műfajt, Dead Space gondolom közrejátszott a két rész közt, hogy utána a 6ban legalább a Leon chapter picit próbált múltat idézni.

Szomorú mikor a tudatos játék mechanikai döntést összekeverik egy szimplán béna irányítással. Erre lett felépítve a játék, az igencsak közeli FOV-al együtt, ha már eldobták a fix kamerát, ezzel kompenzáltak, hogy megmaradjon a feszült hangulat. Cserébe szerintem a lőhető kezek lábak is kb itt bukkantak fel először.
Ja hogy a REmake-ben meg lehet és a játék is jó? Igen, viszont a RE4 jóval tágasabb, a REmake pedig elég klausztrofóbikus a szűkre szabott helyszínekkel, ha egy picit bele akarunk menni.

Zero pedig, nos a menü az elég retro tény, de mentés kapcsán el sem tudom képzelni, hogy lehetne x órát bukni mentés miatt, igencsak sűrűn vannak azok a pontok, szintén ez fontos játék elem megint csak, survivor horror van, ha mehetne a quicksave spam akkor a limitált lőszer meg heal itemek igen gyorsan értelműket veszítenék.

Headshot: várd meg amíg közel jön és tudsz felfelé célozni. Bár amikor még ezek a részek készültek, a mai achievement rendszer nem is létezett
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
75 levél
Válasz 19.11.29. 21:39 #25
Archanelion
Rossz infókat szereztél akkor, mert nagyon jó volt szerintem a 4 irányítása, és a kamera nézet is. Imádni fogod, bízz bennem. Minimum torrentezd le, ha nem akarod azonnal megvenni.
5386 levél
Válasz 19.11.29. 20:42 #24
Skorpio90
Nekem is megvan a 0, és szintén nem játszottam még vele, az elsőt viszont végigtoltam. Ha jól emlékszem, 3 évembe került, mire végigvittem, mert többször félbe maradt, pedig nagyon tetszett. Látatlanban annyit tudok mondani, hogy valóban meg kell szokni, mert szerintem eléggé rosszul öregedett a játékmenet. A fejes is csalóka, az első részből kiindulva az egyszerűen a critical hitet jelenti. A mentés pedig hozzátesz az izgalomhoz, de valóban szar ügy, ha abba kell hagyni. Én ezért játszottam kizárólag este, amikor tudtam, hogy már semmi dolgom nincs.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
10075 levél
Válasz 19.11.29. 20:08 #23
davkar9
Managment nem zavar, valamennyire én is izgalmasnak tartom ezt a "melyik ujjamat harapjam játékmenetet". De ahogy a fülek között léptetni kell... Főmenüt is az inventoryn keresztül érjem el. Ugh. Ez a "fizetős" mentés sem tetszik. Ki kell lépni, mert dolog van, hoppá, akkor vagy bukok x órát, vagy kutyagolok y-t a mentési ponthoz. Fix kamerának is meglenne a varázsa, de pl rájönni nem tudok, hogy mégis, hogy lehet itt fejest osztani (/achievment), mert a wasd-os "célzással" ez kb lehetetlennek tűnik. Az is poén, hogy a zombik jobban megcsócsáltak, mint a skorpió boss (mert az esős vonatúton az csak úgy hirtelen ott terem, mondjuk ez nem zavar, hülyék ezek a japánok).

Nem ment el tőle a kedvem, de nagyon rá kell hangolódni. 4-hez nem volt (bal?)szerencsém, de hallottam, hogy szörnyű az irányítás. Ami azért érdekes, mert mintha a 2 után az lenne a legkedveltebb epizód. Ha majd elér oda a remastered sorozat, majd akkor pótolom.
Simple. Eternal. Beige.
425 levél
Válasz 19.11.29. 19:20 #22
Berci1
Zero-t még nem próbáltam, de megvan, viszont az elsőt igen és ránézésre elég hasonló a kettő. Érdemes próbálgatni, eltartott egy darabig mire megszoktam az irányítást, de az elsőnél szerencsére át lehetett kapcsolni a tank controll-t normálra. Menteni írógépeknél lehetett, autosave nincs. A menüvel semmi probléma nincs, az inventory management a resi-k velejárója. Bár zeronál asszem nincsenek ládák és le kell dobálgatni cuccokat a földre ami elég nagy baromság. Ha feladnád a zero-t az elsőnek mindenképp adj egy esélyt, mert azt tudom, hogy nagyon jó. Nekem a 4. rész irányítása volt borzasztó, de nagy nehezen megszoktam. Kitartást!
23235 levél
Válasz 19.11.29. 17:31 #21
Peace
Nem egyszerű, szokni kell rendesen! Én nagyon imádtam a Zero-t!!!
"We do not know what we are facing, so we fight as if it was the dark gods themselves...."
75 levél
Válasz 19.11.29. 15:20 #20
Archanelion
A Resi4-el próbálkozz inkább. Ha az 5-be a fél életedet beletoltad, a 4-be pláne.
10075 levél
Válasz 19.11.29. 14:18 #19
davkar9
Nem találtam külön topicot, szóval itt ~offolok egy kicsit.

Elég rossz első benyomást tett ez a zero. Szerintem elbasztam a továbbhaladást, a trikós melákkal is kimásztam a vonatból, amit valószínűleg nem kellett volna. A szar (legalábbis nagyon szokni kell) irányítás miatt esélytelen volt, hogy én visszamenjek innen, a kislánnyal meg nem találtam az éles vackot, amivel ki kéne piszkálnom a zárat. Mondom kilépek, újra. Igen ám, csak a saving content nem autosave-et jelent így csak az újrakezdés maradt. Egy jó óra ugrott így a levesbe. Ez a menürendszer is elég hányás.
Simple. Eternal. Beige.
23235 levél
Válasz 19.11.29. 08:02 #18
Peace
A Zero nekem az egyik legnagyobb élményem volt!!! GameCube emulátorral, sokszor 3-5 FPS-el. Szerintem a mai napig az egyik legjobb rész! A első remake-je úgyszintén!!!
"We do not know what we are facing, so we fight as if it was the dark gods themselves...."
11202 levél
Válasz 19.11.28. 22:40 #17
VodevilX
Abszolút!! Továbbra is magasan a sorozat csúcspontja bármelyik fix kamerás rész. Az egy teljesen más élmény mikor belépsz egy folyosóra, hallod a mocorgást morgást és nem látsz semmi Ezen felül mint survival horror is itt működik legjobban mikor tényleg a lőszert számolgatod és taktikusan vadászol, nem pedig kb mindenkit aki szembe jön, nem szégyen legalább a zombik közül egyiket másikat kikerülni legalább első találkozáskor. Ráadásul az limitál inventory management is csak fokozza a dolgokat mivel emiatt úgyis vissza kell térni ide oda.
Természetesen ajánlott normál nehézségen, pont attól lesz igazán izgi.
Lehet hogy utána a Re4 nagyon nagyot szólt és nem mellesleg kb műfajt is teremtett, de a sorozatnak egyáltalán nem volt szüksége rá.
Ezért is volt számomra picit csalódás, mikor Shinji Mikami megcsinálta az Evil Within-t azzal, hogy visszatér a survivor horror gyökerekhez, emiatt nagyon vártam és talán még az elején igaz is volt, de a végére az is átment egy akciósítottabb shooterbe.

Persze zseniális lett így ez az akciósított remake, de korai részekben legjobban pont ezt az átmenetet imádtam ahogy elindul az adott helyszín felfedezése és átvezet a titkos umbrella laborba.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10075 levél
Válasz 19.11.28. 19:45 #16
davkar9
Fél-off. A sorozatot csak úgy látásból ismerem, Resi5-be ment bele viszonylag elég sok óra. Kérdés: resi0-1 remakekkel érdemes foglalkozni? Mármint technikai részről tudom, hogy a RE2 közelébe se érnek, valamelyik port portjának a remastered változatai. Elsősorban lore-karakterek szempontból érdekelne a dolog. Alap dolgokat azért vágom, esernyős evil corporation, Redfield banda, boss zombik, stb. Ad valami pluszt ezek végigjátszása/ismerete? Bár gondolom azért önmagában is élvezhető a 2.

RE2 tuti bekerül a kosárba, csak kíváncsi vagyok, hogy érdemes e ennek a kettőnek is helyet szorítani?
Simple. Eternal. Beige.
23235 levél
Válasz 19.02.07. 11:09 #15
Peace
Azt kell mondanom, hogy ezt én bizony nagyon élveztem!!!!! Nem vagyok horror rajongó, kicsit féltem is tőle. Volt így is pár be**arós jelenet, de túléltem szívleállás nélkül. Örültem a fejemnek, hogy youtube nélkül sikerült mindent ügyesen viszonylag hamar megoldanom. 7 óra 49 perc lett a vége legkönnyebb fokozaton. A csatornás rész nem annyira tetszett, de ami utána következett, az kárpótolt. Ahol menekülni kellett, ott azért volt kis frusztráció és gyomorgörcs. Nagyon nem szeretem az ilyet, de mégis adott egy kis pluszt az izgalom javára. Tisztességesen összerakták!
"We do not know what we are facing, so we fight as if it was the dark gods themselves...."
5386 levél
Válasz 19.02.03. 12:18 #14
Skorpio90
Néhány napja volt egy rage quit-em, mert kb. 25 percnyi értékes tárgybegyűjtős körút ment a levesbe, köszönhetően Mr. X-nek, aki rohadtul nem fair módon bejött egy safe roomba, onnan kizavart, és menekülés közben az egyik sötét sarokban megbújó zombi elkapott. Kis pihenő után folytattam, rendőrbácsit letudtam, és szerintem most fogok lemenni a csatornákba, mert az árvaházban hagytam abba, ahol volt egy bizalomgerjesztő lyuk létrával a föld alá. Nagyon tetszik a játék, a grafika is szép, tökre bejön ez az old school játékmenet, mert még nem frusztráló, de megdolgoztat. Egyedül az nem tetszik, hogy a zombik leszarják a fejlövést. Tök mindegy, hol lövöd meg őket, így is, úgy is 5-6 golyótól fekszenek csak meg, a fejre max. a nagyon ritka critical hit miatt érdemes célozni. Értem én, hogy feszültség, meg döntések, hogy nem ölhetsz meg mindenkit, de nekem sokkal jobban tetszene, ha mondjuk még kevesebb töltény lenne a játékban, de akkor aztán a fejlövés megtegye a hatását. Így megmaradna az, hogy nem ölheted meg mindegyiket, de legalább a fegyver sem érződne feleslegesnek. Amúgy érdekes, kontrollerrel tolom, mert egérrel túl könnyűnek éreztem a harcot. Egyedül a nagy szemű főellenségnél váltottam egér+billre, ott nem volt kedvem szórakozni
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
3182 levél
Válasz 19.02.03. 06:55 #13
Dilizs
Tegnap kezdtem el. Nem igazán játszottam a klasszikus részekkel, talán a 4., 5. kipróbáltam. Valahogy nem tetszettek...

A REVII viszont nekem baromira bejött.

RE2 remaster szintén bejövős!
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
5386 levél
Válasz 19.01.26. 14:37 #12
Skorpio90
Ok.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
436 levél
Válasz 19.01.26. 13:55 #11
Trufa
6 óráért, '98-as játékmenettel? Igazán mazochista vagy
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
5386 levél
Válasz 19.01.26. 13:12 #10
Skorpio90
Csak megvettem 12 ezerért. Este bele is vágok.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
11202 levél
Válasz 19.01.25. 14:42 #9
VodevilX
Elfogult embert kérdezel, én majdnem leestem a székről mikor újra beléphettem a rendőrségre libabőr meg minden
Szerintem akár ismered a 98-ast, akár nem, itt nincs nagyon zsákba macska.
A demó remekül bemutatta a játékmenetet.
Részemről pedig azt mondom, ha csak a 2 hősünk főszálát kapnám, már megérné
Ha nem ismernéd, az csak fokozza az első élményt:
szóval a fő szálak után jön hozzá még 2 lehetséges 'B' szál, tehát ha Claire volt az első akivel végig mentél, akkor a mentést továbbviheted és jöhet a Leonhoz tartozó alternatív útvonal az ő szemszögéből.
Ugyanez fordítva Leon A - Claire B kombinációban, az 4 végig játszás összesen az igazán elvetemülteknek, plusz utána még unlock-ol egyéb játékmódokat is...

Én imádom a lassú zombikat, ezer éve nem láttuk őket, és baromi jó, hogy most újra ilyen jó játékot sikerült velük csinálni!
Igazi rohadékok, hiába fekszenek le, amíg megvan a fejük, bármikor felkelnek
Ez a survival játékmenet sokkal nagyobb élmény, mint a 4-5-6 féle shooter akció vonal, ahol mindenkire jut elég lőszer...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
436 levél
Válasz 19.01.25. 11:56 #8
Trufa
8-9 ezerért is lehet HA-n kapni.
i5-8600 - GTX 1060 - 16Gb - Windows 10 x64
33373 levél
Válasz 19.01.25. 11:40 #7
Creativ3Form
Ha nem ragaszkodsz a dobozhoz, akkor vannak helyek, ahol 12 és fél ezerért lehet kapni a digitális kódot. Ennyit meg bőven megér. Én is így fogom beszerezni majd február elején, mert a demo (és a tegnapi VR-os Stream Twichen) nagyon bejött.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5386 levél
Válasz 19.01.25. 11:15 #6
Skorpio90
Most nagyon elgondolkoztam a vásárláson, a 30 perces demó eléggé jóféle volt. Megér ez 16 ezret?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
11202 levél
Válasz 19.01.24. 20:59 #5
VodevilX
Steam azt mondja éjfélkor unlock!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11202 levél
Válasz 19.01.22. 21:48 #4
VodevilX
Úgy tűnik a kritikák is nagyon szeretik, bár ez kétség kívül várható volt a demó alapján.
Manapság alig nyúlok játékhoz... meglehetősen rég volt rá példa, hogy ennyire várjak valamit (nem kizárt, hogy a RE7 utoljára )
Szóval most igencsak izgatja a fantáziámat a reggelig tartó RE2 party pénteken
Még azon gondolkozom, hogy kell-e nekem a deluxe, bár abszolút nem skinek miatt, sokkal inkább az opcionális eredeti soundtrack miatt
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5386 levél
Válasz 19.01.12. 22:08 #3
Skorpio90
Nagyon várom, bár nem vagyok RE fan, az első rész remake-jét végigtoltam, az nagyon tetszett, a 0 is ott figyel könyvtárban, a 7. részt meg félbe hagytam valamiért. Mondjuk teljes árat nem fizetnék érte, majd egy leárazásban.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
23235 levél
Válasz 19.01.12. 15:03 #2
Peace
Korrekt, én is belekukkantottam a demo-ba. Mondjuk nem rohanok megvenni. Az eredeti játékokba csak beleszagoltam PC-n. Érdekes, hogy az első rész remake-je és a Zero volt az, amit végigvittem, mindkettőt gamecube emulátorral.
"We do not know what we are facing, so we fight as if it was the dark gods themselves...."
11202 levél
Válasz 19.01.12. 10:28 #1
VodevilX
Most végeztem a 30 perces demóval. Úgy érzem, hogy a sorozatban először itt keverednek tökéletesen a régi részek survival és az újak shooter elemei. Az audiovizuális élmény remek, és a classic limitált inventory + láda garantáltan visszaadja a régi élményt. Viszont felfrissítik az ismert terepet, így meglesz az újdonság hatása a veteránoknak is.
Remélem meglesz a kellő siker, hogy később várható legyen valami hasonló ezen a vonalon, nekem nagyon bejött! Persze, hogy bejött... az első és mai napig no.1 játékom a sorozatból pont a RE2 volt...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.